Publikováno Listopad 2, 20231 r Ahoj, chci se zeptat ostatních s liftbackem. Při rychlostech 120 km/h+ slyším od zadních pravých dveří hluk, jako by bylo přiotevřené zadní okno. Nepozorujete to také někdo?
Listopad 3, 20231 r Taky ne. To je na servis. Technik to projede a většinou příčinu odhalí. Mně se to stalo se zvukem odpředu (myslel jsem plast, nebo stěrač). Nakonec to byl nedotažený výfuk.
Únor 19Úno 19 Ahoj, vnímám to samé u liftbacku od PZ dveří při rychlosti na dálnici. Zkoušel jsem mírně přitáhnout zámek, ale dveře zvenku lícují s karoserií. Vyřešil to někdo? Díky
Únor 19Úno 19 Mozna kravina, ale neni na ty strane vzadu pod nárazníkem klapka ven kvuli podtlaku aby se dali normalne zabouchnout dvere ? Jestli neni jako v otevřené poloze zaseknuta a tim slysite odtamtud zvuk
Únor 22Úno 22 Mne sa stala este na F3 uplne stejna vec na PZ dverach a nakoniec som zistil, ze bolo jemne prasknute tesnenie okolo okna. Najprv to vobec nebolo vidiet, az nasledne sa to rozjelo. Tak sa poriadne pozrite na tesnenie okolo okna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.