Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Můžete prosím kouknout jak máte svoje přední stěrače (ty lišty) vůči sklu? Já je nemám vodorovně a nevím, jestli je to špatně 😁. Přijde mi, že by měly spíš být vodorovně .

Díky 

IMG-20231126-WA0000.jpg

vzhledem k TLAKU a TŘENÍ stěrač. ramene , pružiny a stíracích břitů to nikdy VODOROVNĚ se sklem (jak ty asi myslíš - to by ležel na skle celej ten břit)  , ale KOLMO na sklo nebude , a tim pádem je to takhle normál 😉

• Autor

No, že nebude kolmo ten břit to jo, to je mi jasné. To opravdu ani nejde. Ale jde mi o to těleso stěrače. Viděl jsem to u jiných aut a bylo to většinou  vodorovně. Pak má ten břit právě prostor se překlápět při pohybu nahoru/dolů. 

Proto mě zajímalo, jak to mají ostatní majitele SupaII. 

Upraveno od perceptio

Říká se tomu (nevím proč) úhel náběhu vzduchu viz dílenská příručka v příloze. Pokud tě stěrače neskáčou po skle, tak bych to raději nechal být. 😉

úhel náběhu vzduchu-fabia.pdf

• Autor

Právě že skáčou. Resp.skákaly. Až teď konečně Bosch nekáčou, ale uvidíme na jak dlouho. Před tím Valeo i jiný značky a skákaly.

IMHO když skáčou, tak je špatný úhel mezi stěračem a sklem, gumička se nepřeklopí, jede "proti srsti" a skáče.

• Autor

Proto mě hlavně zajímalo, jak to maji ostatní na svých autech. Jestli je problém v ramenech nebo jinde. Jak říkám, teď Bosch nekáčou zatím. Ale kdyby pak začaly. 

když ti po čase gumy ztvrdnou , tak ti bude skakat nebo drhnout každa značka ,, naklon maš uplně normálně běžnej ....

• Autor

Mě skákaly nové právě. Valeo, pak nějaké Denckerman. Ale teď zatím dobrý. Já jen, abych neměnil zbytečně ramena za 1500Kč jedno... Jinak ptal jsem se ve Škodovce a ten úhel se už neseřizuje, že to právě rovnou mění celé 🙄😆

Upraveno od perceptio

Ono dneska se už skoro nic neopravuje, všechno se rovnou mění za nové. Holt ekonomika se musí mazat aby jela...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.