Publikováno Listopad 26, 20231 r Ahoj. Můžete prosím kouknout jak máte svoje přední stěrače (ty lišty) vůči sklu? Já je nemám vodorovně a nevím, jestli je to špatně 😁. Přijde mi, že by měly spíš být vodorovně . Díky
Listopad 26, 20231 r vzhledem k TLAKU a TŘENÍ stěrač. ramene , pružiny a stíracích břitů to nikdy VODOROVNĚ se sklem (jak ty asi myslíš - to by ležel na skle celej ten břit) , ale KOLMO na sklo nebude , a tim pádem je to takhle normál 😉
Listopad 26, 20231 r Autor No, že nebude kolmo ten břit to jo, to je mi jasné. To opravdu ani nejde. Ale jde mi o to těleso stěrače. Viděl jsem to u jiných aut a bylo to většinou vodorovně. Pak má ten břit právě prostor se překlápět při pohybu nahoru/dolů. Proto mě zajímalo, jak to mají ostatní majitele SupaII. Upraveno Listopad 26, 20231 r od perceptio
Listopad 26, 20231 r Říká se tomu (nevím proč) úhel náběhu vzduchu viz dílenská příručka v příloze. Pokud tě stěrače neskáčou po skle, tak bych to raději nechal být. 😉 úhel náběhu vzduchu-fabia.pdf
Listopad 26, 20231 r Autor Právě že skáčou. Resp.skákaly. Až teď konečně Bosch nekáčou, ale uvidíme na jak dlouho. Před tím Valeo i jiný značky a skákaly.
Listopad 27, 20231 r IMHO když skáčou, tak je špatný úhel mezi stěračem a sklem, gumička se nepřeklopí, jede "proti srsti" a skáče.
Listopad 27, 20231 r Autor Proto mě hlavně zajímalo, jak to maji ostatní na svých autech. Jestli je problém v ramenech nebo jinde. Jak říkám, teď Bosch nekáčou zatím. Ale kdyby pak začaly.
Listopad 27, 20231 r když ti po čase gumy ztvrdnou , tak ti bude skakat nebo drhnout každa značka ,, naklon maš uplně normálně běžnej ....
Listopad 28, 20231 r Autor Mě skákaly nové právě. Valeo, pak nějaké Denckerman. Ale teď zatím dobrý. Já jen, abych neměnil zbytečně ramena za 1500Kč jedno... Jinak ptal jsem se ve Škodovce a ten úhel se už neseřizuje, že to právě rovnou mění celé 🙄😆 Upraveno Listopad 28, 20231 r od perceptio
Listopad 28, 20231 r Ono dneska se už skoro nic neopravuje, všechno se rovnou mění za nové. Holt ekonomika se musí mazat aby jela...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.