Publikováno Prosinec 17, 20231 r Dobrý den, všiml jsem si že u některých kamiqu přední blinkry svítí od středu do kraje jenže u mého kamiqa takto blinkry svítí jen v zadu a ve předu blika klasicky, jde nějak v infotainmentu nastavit aby také přední blinkry byli dynamické? Děkuji PS:Kamiq je ve výbavě monte carlo
Prosinec 17, 20231 r Chybí, protože v té době nebyli čipy. Nastavit nejde pouze vyměnit celé světlomety za desetitisíce.
Prosinec 17, 20231 r aky mas rok vyroby ? ja mam 2023 a popravde som si este nevšiml ci blikají dynamicky alebo len klasicky . tiez vybava monte carlo
Prosinec 17, 20231 r Asi to bude variantou prednych svetiel....zakladny led a full led....ale dynamicky predok myslim neblika nikdy vpredu,iba vzadu ako aj u Scaly
Prosinec 17, 20231 r U kamiqu je cca rok vyráběli bez dynamického blinkru vpředu. Jak bylo dost čipů tak to zase nasadili zpět. Je to přesně jak píše @Jan R.
Prosinec 17, 20231 r Bol som to skontrolovat a blika dynamicky Upraveno Prosinec 29, 20231 r od m.a.r.e.k
Leden 5, 20241 r Mě to taky nejde...a nebudu přehazovat všechny světla jak přední tak zadní + elektroinstalaci...hold nemůže člověk chtít všechno...i když mám nové autino Kamiq Ambition 1,5 TSI 110 kW, 6-stup. mech., r.v. 9/2023 - aktuálně v záběhu motoru.. Ale bylo by to krásný (viz video) kdyby to takhle svítilo a šlo předělat za slušný peníze.
Říjen 16, 2024Říj 16 V 17. 12. 2023 na 16:44, m.a.r.e.k napsal: Bol som to skontrolovat a blika dynamicky Je možné vyfotit čísla světlometů pro info který typ má dynamické blinkry
Říjen 20, 2024Říj 20 @Chosserock dynamické blinkry nemají nic společného s číslem světlometu..už se to tady výše píše..je to věc elektroniky(čipů) takže pokud nemáš dynamické blinkry, tak na to nemáš elektroniku a tudíž ti výměna světla nijak nepomůže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.