Únor 2Úno 2 to asi těžko, jak se dívám na tyto fotky, je to totožné, jedno je lift a druhé kombi Upraveno Únor 3Úno 3 od Petr Svetr
Únor 3Úno 3 před 19 hodinami, kjus napsal: A to ukazuje co? Můj problém je, že nejde dát síť do poloviny hloubky kufru. co to ukazuje? že je to úplně stejné jako to měl Super III, tečka... nesrovnavej Superba IV s ničím jiným než je/byl Superb III ... a smiř se s tím nebo si kup jiné auto...
Únor 3Úno 3 Nevidím důvod srovnávat pouze s předchozím superbem. Neustále jsou tu i srovnání s kodiaqem a passatem. Smiř se s tím, nebo si najdi jinou zábavu. Pokud jde o sítě v kufru, má Octavia prostě navrch.
Únor 3Úno 3 Jako videl sem hodně,ale dohadovat se kvuli sitim to teda jeste ne😂 v živote jsem site v jakemkoli aute nepouzil. Cest vam asi je pouzivate kazdy den 😂 Upraveno Únor 3Úno 3 od bazycek
Únor 3Úno 3 No pointa mého sdělení byla, že jen kvůli sítím bych do servisu rozhodně nejezdil, protože stejně stojí za houby. Netušil jsem, že z toho bude křížová výprava.
Únor 3Úno 3 No ono ja to chapu i kdyby to bylo jen kvuli sitim,coz nebylo jelikoz michal b mel celkem dost veci co jim sdelil. Me do auta nedali destnik a i kdyz sem skodovacky destnik jak v s1-s3 i ted s4 nikdy nepouzil tak me proste sralo,ze sem nedostal co jsem proste zaplatil i kdyz to je vec co nepouziju. Taktez jsem myslel ze mi tam nedali deky k packetu ktere jsem nasel az po mesici 😂
Únor 4Úno 4 Jelikoz v S4 nemam dvojitou podlahu tak site mam natazeny a pouzivam je k ukotveni, je to fajn vec. Dokonce jsem si tam vysunul tu kapsu a mam tak dalsi 2 hacky k dispozici. V S3 jsem mel dvojitou podlahu a prostror tim takto rozdelil na dve casti aby to v kufru nelitalo...
Únor 10Úno 10 Jak se v navigaci aktivuje/ přidávají ty situace na trase? Například odstavené vozidlo atd. Nevidím to nikde a ani mně to nehlásí. Díky Upraveno Únor 10Úno 10 od Kudas
Únor 10Úno 10 Aplikace Traffication . Ale ještě nikdy mě neupozornila na nehodu zúžení silnice a podobně . Radary to hlásí kde nejsou . A kde jsou tak nic 😀 můžeš tam nahlásit i ty , pokud něco je na silnici.
Únor 19Úno 19 V 3. 2. 2025 na 20:27, bazycek napsal: Jako videl sem hodně,ale dohadovat se kvuli sitim to teda jeste ne😂 v živote jsem site v jakemkoli aute nepouzil. Cest vam asi je pouzivate kazdy den 😂 Mně vadí chybějící stmívání u zrcátka spolujezdce a rozsvěcení mlhovek dotykově - dříve jsem zatáhl za knoflík a bylo to. Dneska hledám, kde se dotkout. Pravda dá se rozsvítit samostatně i jakákoliv jedna mlhovka.
Únor 19Úno 19 15 minutes ago, mito7 said: Pravda dá se rozsvítit samostatně i jakákoliv jedna mlhovka. Což je ovšem výborná změna, protože konečně můžu rozsvítit zadní mlhovku samostatně. Dřív, když jsem nechtěl porušit zákon, to byly obě, nebo nic.
Únor 28Úno 28 ... a ještě je to dražší než L&K... jak jste ne to s objednavkami, kdy jste letos objednávali a jaký máte termin dodání ?
Březen 3Bře 3 Ahoj, zvažuji 2.0 TDI, ale konkurence mě od dieslů odrazuje. Že motor dobrý, ale města zakazují vjezd (tohle je ale Euro 6) a že za pár let bude problém prodat. Jak to vidíte vy? A za druhé, jaký mám čekat pokles hodnoty auta? Od oka mi to podle bazarů přijde na 100+ tisíc ročně. Díky
Březen 3Bře 3 No taky si říkám, že jsem udělal chybu. Doteď jsem si vždycky kupoval záměrně benzín, poprvé jsem to porušil, a hned se mi to vymstilo. Ve Francii už teď nejde získat emisní plaketu s třídou 1. A v nedaleké budoucnosti by se to mělo zhoršit/rozšířit. Ohledně hodnoty nebo prodejnosti nebudu spekulovat, ale toto je (pro mě reálný) problém, který pociťuju už teď.
Březen 3Bře 3 Jak se ti to vymstilo? Trojku bys měl získat, pokud nemáš hodně straé auto. Crit'Air E (zelená): Elektrická a vodíková vozidla. Crit'Air 1 (fialová): Vozidla na plyn (CNG, LPG), plug-in hybridy a benzinová vozidla splňující normy Euro 5 a Euro 6 (registrovaná od 1. ledna 2011). Crit'Air 2 (žlutá): Benzinová vozidla splňující normu Euro 4 (registrovaná mezi 1. lednem 2006 a 31. prosincem 2010) a dieselová vozidla splňující normy Euro 5 a Euro 6 (registrovaná od 1. ledna 2011). Plaketa Crit'Air je povinná pro vjezd do nízkoemisních zón, jako je Paříž, Lyon, Grenoble a další města. Například v Paříži je od pondělí do pátku mezi 8:00 a 20:00 povolen vjezd pouze vozidlům s platnou ekologickou plaketou Crit'Air třídy E, 1, 2 nebo 3.
Březen 3Bře 3 Od letoška už do Paříže s trojkou vjet nejde. Respektive jde jen v noci a o víkendech. Vzhledem k tomu, že původní plán byl zakázat i třídu 2 už vloni, vidím to jen jako otázku času. Kromě toho je velký problém ve městě naftu natankovat.
Březen 3Bře 3 Ten nový volant s nápisem ŠKODA je podle mě vážně povedený. Ne každému se musí líbit, ale mně se líbí a dávám 👍
Březen 3Bře 3 Zatím je to v pohodě, ale je třeba trochu plánovat tankování. Většina pump v Paříži naftu nenabízí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.