Přejít na obsah

Škoda Superb 4

Dixik2

Doporučené příspěvky

V 28. 2. 2025 na 23:02, Petr Svetr napsal:

... a ještě je to dražší než L&K...

jak jste ne to s objednavkami, kdy jste letos objednávali a jaký máte termin dodání ?

Taky by mě zajímalo...
Já mám objednáno z 7.2. 2025 , před objednáním mi říkal , že mám počítat s 3 měsícema, pak zadal do systému a tam mu vypadl 28. týden... což je skoro dvojnásobek
Z důvodněno, že ještě nemají odsouhlasené kvoty a až jim je fabrika schválí, tak se dostanem na 3 měsíce...tak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodejce říkal, že po zadání do systému se výroba nějak zařadí, a termín se může posouvat oběma směry. Na začátku to bylo toho 25.4. Po dvou týdnech pořád 25.4. a když jsem se ptal po měsíci, tak napsal, že by to mohlo být do konce března. Také pry záleží jaké kvóty ma prodejce rezervované.

Odkaz ke komentáři

s těma kvótama na liftbacky to soudruzi z NDR opravdu trochu nedořešili, v VW si  údajně mysleli, že se bude vyrábět minimálně 60 % Passastů, vzhledem k tomu, že Passat a Superb kombi jsou v podstatě shodné, mělo se vyrábět skoro 80 % kombi... nicméně zájem u Superba o liftback je cca 70 % oproti kombi, tím spíš že nyní je k dispozici i Sportline (většina se vždy prodávala jako libtback) a také i IV liftback, což původně nemělo být, je na tom VW v Bratislavě s plánováním jako kdysi soudruzi s pětiletkama...  

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...