Lake292 Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Dalsie detailne zabery interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 (editace) Tyhle 2 displeje takhle blbě vedle sebe to přeci nemůže být finální řešení... Editováno: 3. Srpen 2023, autor: Mariacek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 Snad to jízdně bude o několik levelů výš. Takto mě interiér vůbec nezaujal. Fakt nemám rád tohle nové řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 (editace) Myslím, že tenhle interiér je zatím velké provizorium. I madlo spolujezdcových dveří vypadá jen jako narychlo vymodelované, stejně jako prostor za hlavním displejem vypadá provizorně. I ten přístrojový displej, jak trčí z kapličky, to je hnus na n-tou a nevěřím, že tohle je final. Je třeba počkat na ofiko představení, řekl bych... Editováno: 3. Srpen 2023, autor: Bubaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2023 Je to maskovany prototyp. Klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lake292 Vloženo 6. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 29. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Interiér: 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Za mě je tedy palubní deska zoufalá - především ten displej naroubovaný do kapličky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Souhlas...! ....plus opět přehršel různorodých materiálů, povrchů, textur... Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Se povedlo, největší nevýhoda bude SW https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/jeste-intuitivnejsi-a-prostornejsi-skoda-auto-predstavuje-highlighty-interieru-novych-generaci-vozu-kodiaq-a-superb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lake292 Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Strašný 🙄 ta kaplička se hodně nepovedla... V Passatu to vyřešili líp. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Furt jsem si říkal, co vám vadí, že je to moc pěkný. A pak si toho teprv všiml. Ono se to ohledí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lake292 Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 (editace) No uvidime ako to bude vyzerat na zivo, ale to ze ten ramik virtualneho cockpitu se nevesel pod kaplicku mi nedava smysl, vyzera to ako keby to tam nepasovalo. A to nebudu mluvit o sirce toho ramiku 🙂 takove se delali na tablety pred 10 lety. Editováno: 29. Srpen 2023, autor: Lake292 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Interiér jako celek se mi líbí, povedl se. Otázka jak bude vypadat základní výbava, oproti této na fotce, hádám dle kůže asi LaK? Taky se mi nepozdává obrazovka VC, mezera mezi obrazovkami bude možná z pohledu řidiče vypadat divně. To samé ty mřížky mezi středovou obrazovkou a pravým výdechem klimatizace. Hádám, že místo deštníku ve dveřích bude nově prachovka? Z fotky to nejde poznat, tak snad to je plochá lišta a ne děrovaná po celé šířce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2023 Tak to vypadá, že bude Superb v aktuální generaci hezčí, než Passat. Bez ohledu na to, jak bude Superb vypadat. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 https://www.novinky.cz/clanek/auto-skoda-poprve-ukazala-maskovany-superb-v-karoserii-liftback-40442565#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 Superb IV má světovou premiéru 2.11.23 a 9.11. ho uvidí všichni v Praze. Objednávky po Vánocích, fyzicky salony květen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 (editace) Sice už mám auto v garáží, ale fakt jsem zvědavý, jak bude vypadat a kolik bude stát... Ale jestli bude fakt až v květnu, tak bych stejně nemohl čekat. Zatím můj subjektivní pocit je (podle foliovaného liftbacku), že to nebude žádné WOW auto jako byl S 3... Je až moc podobný na VW ale co se týče nového Passatu, tak mi přijde, jako by se čeští vývojáři chtěli VW za něco pomstít... Editováno: 14. Září 2023, autor: Mariacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Škoda Auto Tisková zpráva (skoda-storyboard.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Nová Škoda Superb 4. generace: Únik 1. fotky, nebo podvrh? Oficiální představení dnes večer | auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Co na to říct, lépe už bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Stejně jako u Kodiaqu, interiér super, exterier tak nějak standard, kombi spiše Passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Az na ten kokpit je to OK Predavat sa to bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Kokpit není tak strašný, ale ten zadek bez horizontální lišty v chromu nebo jako světlo je bída. Těžký krok zpět. I ty drápy na zadních světlech vypadají divně, ale uvidíme na živo, chystám se podívat do Prahy na e-salon kde bude vystaven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.