Publikováno Prosinec 22, 200618 r Ahoj, stava se mi jedna zvlastni vec. Hlavne po nastartovani nekdy chvilku problikava kontrolka od Airbagu. Nekdy se to stane i behem jizdy.. Cim by to mohlo byt zpusobene? Napadlo me spatny dosed kontaktu...?
Prosinec 22, 200618 r to jsem ještě neviděl airbagovka pokud cítí chybu tak rožne kontrolku a ta už svítí pak trvale dokud se nesmaže diagnostikou (při zaplém zapalování)
Prosinec 22, 200618 r Autor to jsem ještě nevidělairbagovka pokud cítí chybu tak rožne kontrolku a ta už svítí pak trvale dokud se nesmaže diagnostikou (při zaplém zapalování) Mas pravdu. Bohuzel to neresi tento problem s problikavanim. Kdyby to bylo chybou ridici jednotky, tak by naskocila chyba a bylo by, ale takhle??
Prosinec 22, 200618 r jakej rok atd. ? možná by to chtělo reset Gateway (u faceliftu) kontrola zapojení signálu z airbagovky u OLD rozhodně VAG
Prosinec 22, 200618 r Autor je to rv.99 bez zasahu, samo od sebe... s Vagem se na rj. Airbagu bojim sahnout,... v popisu varuji pred znicenim jednotky s oznacenim xyz ... ... Zatim jsem se nedival, co tam je za rj., ale na 90% si myslim, ze je tam prave ta, u kteroy varujou pouzivat Vaga.. nebo se mylim? Rozhodne kouknu na signalku, jak radis.
Leden 5, 200718 r Autor Tak jsem se konecne k tomu dostal, abych se podival na tu sem tam poblikavajici kontrolku Airbagu. Vycistil jsem pojistky u v HSB boxu nad baterii a je snad po problemu:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.