josef.dolansky Vloženo 1. Února Sdílet Vloženo 1. Února (editace) Zdravim...mam prosbu...co mne zaclo zlobit je nepravidelne zapalovani valcu...chyba p0300 a k tomu jednotlive chyby jaky valec nepali...svicky nove,stale to zlobi. Kdyz je venku pod bodem mrazu,tak to ani nenastartuje...kdyz je tepleji tak to nastartuje,ale po chvilce jizdy blika kontrolka motoru a ani auto netahne...po lehkem zahrati zase jede normalne...netestoval jsem to vsak dlouhe trati,jen po meste...jednou diagnostika hlasi 2 valec,pak zase 1 a 2,nebo 3 a 4... Nevim po cem jit,kdyz se to meni...menil jsem i zapalovaci civky z dobreho valce na spatny a chybu to pak hodilo na valci,ktery jsem nemenil....myslim si,ze vstriky vsechny najednou asi odejit nemohli...tlak paliva ok,komprese ok...zkusim sundat a vycistit egr a vycistit i trubky...pak jsem nekde na netu cetl,ze mozna ridici jednotka...nemel jste nekdo podobny problem? Motor 2.0 fsi blr...diky Editováno: 1. Února, autor: josef.dolansky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cico86 Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února ja som mal v haji EGR(mrtvy- skusil som cistit- nic tam nebolo) - kupil som neoriginalny diel a auto sa zblaznilo- hadzalo mi to okrem chyby EGR tiez chybu na valcoch a vynechavanie zapalovania...nakoniec som kupil 4 originalne cievky, vymenil EGR za original a vsetko funguje...inac kludne moze byt aj niekde polamala elektrika- chcelo by to autoelektrikarom premerat ci dava vsade hodnoty, ktore tam maju byt...mne rozhodilo cely "motor" neoriginalny EGR a bohuzial som bol nuteny kupit original, pres diagnostiku udelat zajkadne nastavenie EGR a odvtedy vse OK..drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef.dolansky Vloženo 28. Února Autor Sdílet Vloženo 28. Února @cico86 zkusim ho zaslepit,co se stane...asi bude svitit kontrola motoru,ale uvidim,jestli pak valce pali porad...ale je to benzin a ten nouzak nema ...myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cico86 Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února no ja som jeden den menil EGR druhy den ma cakala cesta do Prahy s rodinou a rano o 4 30hod po 15 km v tme a dazdi sa auto vyplo a neslo nastartovat tak drzim palce a uvidis co to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.