StanHill Vloženo 26. Únor 2024 Sdílet Vloženo 26. Únor 2024 (editace) Zdar pánové, potřeboval bych koupit pro combi protisluneční clony. Sice mám sunset, ale vozíme malého a nechci aby mu to svítilo do očí. Koukal jsem, že se dělají přesné clony, které se zevnitř vloží na okno. Stačily by mi na okna zadních dveří, ale koukal jsem, že se dělají i na páté dveře + plus ty malé boční okna v zadní části. Máte někdo zkušenosti s konkrétním výrobkem? Můžete něco doporučit? Díky. Editováno: 26. Únor 2024, autor: StanHill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 26. Únor 2024 Sdílet Vloženo 26. Únor 2024 Pokud se spokojíš s recenzí stínítek z Fabie III (koncepčně to je stejná technologie) tak ve dveřích je vozím stále, u pátých dveří už v zimním období (znečištěné sklo) nebo za šera raději sundávám, protože přes to fakt už pak nejde vidět, bez sunsetu to asi sundávat potřeba nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 27. Únor 2024 Sdílet Vloženo 27. Únor 2024 (editace) Ja používam clony Sonniboy. V kombinácii so sunsetom do auta takmer nie je vidieť. Treba však počítať s mierne zhoršeným výhľadom cez zadné okná. Sonniboy Sonnenschutz kompatibel mit Skoda Octavia IV Kombi 2020- INKL Tasche : Amazon.de: Auto & Motorrad Editováno: 27. Únor 2024, autor: lubos23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Únor 2024 Sdílet Vloženo 27. Únor 2024 Menší OT: Já mám zabudované roletky v zadních dveřích, ale pokud by si někdo tu sadu koupil a nepotřeboval ty na boční okénka v kufru u combi, rád odkoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 27. Únor 2024 Sdílet Vloženo 27. Únor 2024 Roletky na bočných oknách mám aj ja, tie však neriešili to, že som chcel pokryť všetky zadné okná, bez nutnosti lepiť fólie. Preto toto riešenie s clonami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Únor 2024 Sdílet Vloženo 27. Únor 2024 Staci na bocni okynka, zbytek pro deti neni v drtive vetsine situaci zasadni. Mel jsem v OIII X-shades, ale ty se bohuzel na OIV nedelaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanHill Vloženo 29. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2024 (editace) https://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia-iv-r-v-2020/privacy-shades-presne-protislunecni-clony-na-zadni-s796204464 Tohle by asi vyřešilo problém, co myslíte? Privacy Shades, X-shades, Sonniboy - nedokážu říct co je jak kvalitní. Aplikace bude podle mě podobná. Privacy Shades instalace Editováno: 29. Únor 2024, autor: StanHill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Únor 2024 Sdílet Vloženo 29. Únor 2024 X-shades jsou na silné magnetky, které se rozmístí podle potřeby na kovovou část rámu. Asi to bude jednodušší, než instalace háčků. Ale s háčkama nemám (krom epizody s OII) dlouhodobější zkušenosti. Mně vydržely tuším od roku 2017, byly velmi kvalitní a teď nedávno jsem je za půlku prodal dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 14. Březen 2024 Sdílet Vloženo 14. Březen 2024 @bojler Instalace na obě okna zabrala ani ne 5 minut (včetně rozbalení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanHill Vloženo 15. Březen 2024 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2024 X-SHADES jsou už dostupné i na O4 combi. Objednal jsem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanHill Vloženo 4. Duben 2024 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2024 X-SHADES jsem nainstaloval a musím říct, že jsou super. Mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 8. Duben 2024 Sdílet Vloženo 8. Duben 2024 @StanHill Jsou to prosím ty z linku výš? https://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia-iv-r-v-2020/privacy-shades-presne-protislunecni-clony-na-zadni-s796204464 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanHill Vloženo 9. Duben 2024 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2024 Ne, to byl jiný produkt. Vygoogli "X-SHADES Škoda Octavia IV" nabízí to více e-shopů. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 11. Duben 2024 Sdílet Vloženo 11. Duben 2024 (editace) Ahojte, ak by mal niekto záujem, tak ponúkam clony sonniboy zo svojho auta. Lacno. Odkaz na clony je vyššie v diskusii. Viac PM. Editováno: 11. Duben 2024, autor: lubos23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 13. Duben 2024 Sdílet Vloženo 13. Duben 2024 Z vlastní zkušeností se stínítka všeho druhu jsem nakonec u svých posledních aut skončil s foliemi. Bezkonkurenčně odstíní sluníčko včetně tepelného komfortu pro děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Duben 2024 Sdílet Vloženo 13. Duben 2024 Nelíbí se mě tmavá okna v zadní části auta, ale též o tom reálně uvažuji. Nevím jaké zatmavení je již účinné, ale ještě přitom nedělá z auta pohřebák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2024 Sdílet Vloženo 13. Duben 2024 Nevšimnul jsem si, že by zadání tématu bylo o fóliích... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Duben 2024 Sdílet Vloženo 15. Duben 2024 V 13. 4. 2024 na 22:12, Sudetak napsal: Nelíbí se mě tmavá okna v zadní části auta, ale též o tom reálně uvažuji. Nevím jaké zatmavení je již účinné, ale ještě přitom nedělá z auta pohřebák. Pro me sunset, tim padem jsou clony jasna volba. Bohuzel pro liftback asi x-shades nebudou vubec, ram okna je oplastovany a neni, kde by se magnetky prichytily. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 21. Duben 2024 Sdílet Vloženo 21. Duben 2024 Na liftback jsem našel tyhle https://allegro.cz/nabidka/zavesy-na-magnetech-skoda-octavia-iv-4-liftback-9799118042 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 31. Květen 2024 Sdílet Vloženo 31. Květen 2024 Dnes jsem koupil a nainstaloval Laitovo na liftback. Na druhém autě máme Xshades. Rozdíl nepoznám. Za mě 100% funkčnost, estetika, a přenositelnost. Já kupoval na bazosi sadu boky a zadek za 1000 Kč. Ale v klidu bych koupil i za plnou cenu cca 2800 a nebylo by mi to líto. Ale sorry, jde fakt o liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin_koudy Vloženo 5. Červen 2024 Sdílet Vloženo 5. Červen 2024 Takže tady tyto Laitovo jsou v cajku? Sháním je už asi 3 měsíce, ale až teď jsou k objednání. https://www.agauto.cz/93023-laitovo-slunecni-clony-skoda-octavia-iv-2020-combi - na webu výrobce jsou dokonce 2 varianty, ale která je na tom cz eshopu nepoznám, uchycení jsem doufal, že bude na magnety, ale nejspíš bude na ty háčky, co se rvou pod těsnění, ale tak to asi neva - asi to prubnu a objednám https://laitovo.eu/catalog/cars/skoda/octavia_4_universal#tab-data-brand-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 6. Červen 2024 Sdílet Vloženo 6. Červen 2024 Ty jsou na háčky - mají to v popisu (přichycení pomocí ocelových háčků do rámu okna) Na magnety jsou - u nich zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 6. Červen 2024 Sdílet Vloženo 6. Červen 2024 Háčky se nikam "nervou" jsou absolutně easy podstrčené pod těsnění. Práce na vteřinu, dopad na vozidlo nulový. Za mě Laitovo super. Mám porovnání s Xshades, Privacyshades a ještě magnetické síťky od českého výrobce. Ty jsem měl v O2 a za mě byly jednoznačně nejhorší díky absenci kovového rámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.