Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Měl bych takový dotázeček, nevěděl jsem, jestli to hodit do sekce motor, interiér nebo někam jinam, tak píšu sem.

Při každé první jízdě se mi po chvíli po nastartování a ujetí x-metrů ozve od pedálů (přijde mi to jako od spojkového) takový zvláštní zvuk, jak když se napne nějaká pružina. Tento jev je slyšet vždy za danou jízdu vždy jednou a vždy na počátku jízdy. pak vždy až po dalším nastartování. Setkal jste se s tím někdo? Mám 1.6.

Měl bych takový dotázeček, nevěděl jsem, jestli to hodit do sekce motor, interiér nebo někam jinam, tak píšu sem.

Při každé první jízdě se mi po chvíli po nastartování a ujetí x-metrů ozve od pedálů (přijde mi to jako od spojkového) takový zvláštní zvuk, jak když se napne nějaká pružina. Tento jev je slyšet vždy za danou jízdu vždy jednou a vždy na počátku jízdy. pak vždy až po dalším nastartování. Setkal jste se s tím někdo? Mám 1.6.

Jo to pozoruju už od doby co octu mám. Nastartuju, rozjedu se, dám dvojku a po chvíli jako když něco odskočí, připadá mi to jako od spojky. Ale žádný jiný problém s tím spojený nemám, tak to neřeším.

• Autor
Jo to pozoruju už od doby co octu mám. Nastartuju, rozjedu se, dám dvojku a po chvíli jako když něco odskočí, připadá mi to jako od spojky. Ale žádný jiný problém s tím spojený nemám, tak to neřeším.

No, já s tím také problém nemám, ale jen mě zajímalo, co by to mohlo být... -_-

No, když je spojka hydraulická, tak si myslím že tam něco vázne a po čase se to vrátí do původní polohy a to vydá tenhle zvuk. Toť můj názor. Je fakt, že to řadí normálně a spojka přitom neklouzne.

U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono.

• Autor
U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono.

mám... :o

-_- , konečně kloudná odpověď. Děkujeme pane.

-_- , konečně kloudná odpověď. Děkujeme pane.

Mám ABS a tohoto jsem si nevšiml :unsure:

Ani já ne

• Autor

Tak to znamená, že to máš rozbité.... :p

Vim o tom ze tam probiha test elektroniky ale ne cerpadla panove !!!!

Dovolím si jen poznamenat, že ve své odpovědi jsem nikde nezmiňoval test čerpadla, ale systému.... ;)

Tak to znamená, že to máš rozbité.... :p

A to si myslíš, nebo to víš?

ABS mám funkční, teď je sníh a ledovice, tak není problém ověřit, ale po nastartování fakt nic neslyším. Občas udělám nějakej zvuk já, dá se to taky nazvat test systému, že? :smich:

Upraveno od Peterer

• Autor

Tak test elektroniky začne probíhat po sepnutí ve spínací skříňce a ne při rychlosti 20 km/hod., ne?

Taky mam ABS a po nastartovani a rozjeti mi to pri cca 20km/h "hrkne". Takze normalka. Nevim co se tam testuje, ale "hrkne".

Taky mam ABS a po nastartovani a rozjeti mi to pri cca 20km/h "hrkne". Takze normalka. Nevim co se tam testuje, ale "hrkne".

Souhlasím, "hrknutí" sliším taky a nikde se to jako chyba neprojevuje. Konečně vím od čeho to je :D

Mě nic nehrka a ABS funguje tak nevím komu co kde hrka :D

Tak toto panove pozoruji uz nejakou dobu.Je obdobi, kdy to nejde slyset a je obdobi, kdy to pozoruji kazdodenne.Co jsem vymenil kotouce a desky tak ted nic.Tak nevim.Byl jsem s tim na VAG, kdyz to delalo a nezaznamenano vubec nic.Jezdil jsem s mechosem, samy rozjezd a nic.Jeste jeden poznatek, do vymeny brzdove kapaliny po 2letech a cca 122tkm jsem to nepozoroval.O 2003 combi 1,9Tdi

Já mám brzdovou kapalinu a zadní destičky měněny v létě a před tím ani potom nic.

• 4 týdny později...

já neslyším nic a doufám že ani neuslyším :ph34r:

• 2 týdny později...

Me spojkovy pedal taky odskoci,skoro pri kazdem seslapnuti. Ale jen nekdy. Treba to ma taky sve dny :) (1.6i)

mám... :o

Ratafak ma pravdu a počuť to u každeho čo ma ABS , a keď nepočuješ a funguje ABS tak hľadaj chybu ,,v niekom ,,

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.