Publikováno Prosinec 26, 200618 r Měl bych takový dotázeček, nevěděl jsem, jestli to hodit do sekce motor, interiér nebo někam jinam, tak píšu sem. Při každé první jízdě se mi po chvíli po nastartování a ujetí x-metrů ozve od pedálů (přijde mi to jako od spojkového) takový zvláštní zvuk, jak když se napne nějaká pružina. Tento jev je slyšet vždy za danou jízdu vždy jednou a vždy na počátku jízdy. pak vždy až po dalším nastartování. Setkal jste se s tím někdo? Mám 1.6.
Prosinec 27, 200618 r Měl bych takový dotázeček, nevěděl jsem, jestli to hodit do sekce motor, interiér nebo někam jinam, tak píšu sem.Při každé první jízdě se mi po chvíli po nastartování a ujetí x-metrů ozve od pedálů (přijde mi to jako od spojkového) takový zvláštní zvuk, jak když se napne nějaká pružina. Tento jev je slyšet vždy za danou jízdu vždy jednou a vždy na počátku jízdy. pak vždy až po dalším nastartování. Setkal jste se s tím někdo? Mám 1.6. Jo to pozoruju už od doby co octu mám. Nastartuju, rozjedu se, dám dvojku a po chvíli jako když něco odskočí, připadá mi to jako od spojky. Ale žádný jiný problém s tím spojený nemám, tak to neřeším.
Prosinec 27, 200618 r Autor Jo to pozoruju už od doby co octu mám. Nastartuju, rozjedu se, dám dvojku a po chvíli jako když něco odskočí, připadá mi to jako od spojky. Ale žádný jiný problém s tím spojený nemám, tak to neřeším. No, já s tím také problém nemám, ale jen mě zajímalo, co by to mohlo být...
Prosinec 27, 200618 r No, když je spojka hydraulická, tak si myslím že tam něco vázne a po čase se to vrátí do původní polohy a to vydá tenhle zvuk. Toť můj názor. Je fakt, že to řadí normálně a spojka přitom neklouzne.
Prosinec 27, 200618 r U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono.
Prosinec 27, 200618 r Autor U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono. mám...
Prosinec 28, 200618 r U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono. , konečně kloudná odpověď. Děkujeme pane.
Prosinec 28, 200618 r U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono. , konečně kloudná odpověď. Děkujeme pane. Mám ABS a tohoto jsem si nevšiml
Prosinec 29, 200618 r Vim o tom ze tam probiha test elektroniky ale ne cerpadla panove !!!! Dovolím si jen poznamenat, že ve své odpovědi jsem nikde nezmiňoval test čerpadla, ale systému....
Prosinec 29, 200618 r Mám ABS a tohoto jsem si nevšiml Tak to znamená, že to máš rozbité.... A to si myslíš, nebo to víš? ABS mám funkční, teď je sníh a ledovice, tak není problém ověřit, ale po nastartování fakt nic neslyším. Občas udělám nějakej zvuk já, dá se to taky nazvat test systému, že? Upraveno Prosinec 29, 200618 r od Peterer
Prosinec 30, 200618 r Autor Vim o tom ze tam probiha test elektroniky ale ne cerpadla panove !!!! Tak test elektroniky začne probíhat po sepnutí ve spínací skříňce a ne při rychlosti 20 km/hod., ne?
Leden 3, 200718 r Taky mam ABS a po nastartovani a rozjeti mi to pri cca 20km/h "hrkne". Takze normalka. Nevim co se tam testuje, ale "hrkne".
Leden 3, 200718 r Taky mam ABS a po nastartovani a rozjeti mi to pri cca 20km/h "hrkne". Takze normalka. Nevim co se tam testuje, ale "hrkne". Souhlasím, "hrknutí" sliším taky a nikde se to jako chyba neprojevuje. Konečně vím od čeho to je
Leden 3, 200718 r Tak toto panove pozoruji uz nejakou dobu.Je obdobi, kdy to nejde slyset a je obdobi, kdy to pozoruji kazdodenne.Co jsem vymenil kotouce a desky tak ted nic.Tak nevim.Byl jsem s tim na VAG, kdyz to delalo a nezaznamenano vubec nic.Jezdil jsem s mechosem, samy rozjezd a nic.Jeste jeden poznatek, do vymeny brzdove kapaliny po 2letech a cca 122tkm jsem to nepozoroval.O 2003 combi 1,9Tdi
Únor 7, 200718 r Me spojkovy pedal taky odskoci,skoro pri kazdem seslapnuti. Ale jen nekdy. Treba to ma taky sve dny (1.6i)
Únor 11, 200718 r U aut, která jsou vybavena systémem ABS dojde po rozjetí při rychlosti cca 20 km/h k testu systému - to je ten záhadný zvuk. Proto se to u auta bez ABS neozývá, protože tam není co testovat. Takže pokud máš ABS, mělo by to být ono. mám... Ratafak ma pravdu a počuť to u každeho čo ma ABS , a keď nepočuješ a funguje ABS tak hľadaj chybu ,,v niekom ,,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.