Lancelot Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Dnes jsem s tím zkoušel kývat, a je to trochu volnější v místě kolečka pro nastavování. Není to nic hrozného, na ten nájezd. Spolujezdcovo sedadlo je však pevnější. O kolik se to hýbe vám? Mně tak max o 1cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Mne sa to hybe tak mozno o pol centimetra... ked bude cas sa na to kuknem....zatial mi to neprekaza.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Problém je práve ve zmiňovaných podložkách co drží sedadlo v pozici aby se nekývalo. Samozřejmně po čase se tyto podložky vymelou a je po srandě. Možnost je podle mě jediná. Urvat nýt... udělat zavit... zamáznout aby se matka nepovolovala a sehnat nějaké duralové podložky které se pořádně promažou aby sedačka při nastavovaní výšky příliš nedrhla. a co to takhle lehce pobodovat nebo rovnou napevno svařit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mne sa to hybe tak mozno o pol centimetra... ked bude cas sa na to kuknem....zatial mi to neprekaza.. mně to dost vadí, rozjedeš se cukne to dozadu, brzdíš, cukne to dopředu, jízda centrem Ostravy se teda stává zážitkem jako z Matějské pouti. (nemám rád kolotoče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak takhle moc se mi to nehýbe, že bych to pocítil při rozjezdu nebo zastavení. Jenom když se třeba protahuji tak to zaznamenám. Takže to asi mám ještě dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no zase to tak moc není, když to zkouším rukami (když v ní nesedím) tak je to tak 5mm. Asi jsem citlivka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 sedim dole a dozadu, vlastne lezim takze sa to nema moc ako pri rozbiehani a brzdeni hybat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 sedim dole a dozadu, vlastne lezim takze sa to nema moc ako pri rozbiehani a brzdeni hybat... tak to zkusím si tahle sednout, lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 zdenek zajic, no, ono to svarit jde... ale pripravis se tim o to si sedacku vyskove nastavovat. musi to byt v nytu pohyblive prave kvuli tomu a castym nastavovanim nahoru a dolu se vymelou ty podlozky. funguje to na zpusob heveru v podstate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ahá, už to chápu neměl jsem sedadla venku, jelikož je venku škaredě a v garáži ty sedadla nevytáhnu. a co kdyby se tam udělala kolem to ho nýtu třeba vložka z nástrojářské oceli? to by šlo , ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 myslel som original potahy sedadla nie potahy na potahoch. robit vlozku je snad drahsie ako kupit novy sedak. a zvarit sa to neda, lebo uz nemas vyskovo nastavitelnu sedacku. pokial viem na nenastavovacich vyskovo to nerobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 zkoušel jste třeb někdo promazat všechny stavitelný (pohyblivý) části sedačky? To by teoreticky mohlo pomoct, ne? Když už to nepomůže tomu pohybu, tak by aspoň nemělo být slyšet to vrzání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) myslel som original potahy sedadla nie potahy na potahoch. robit vlozku je snad drahsie ako kupit novy sedak. a zvarit sa to neda, lebo uz nemas vyskovo nastavitelnu sedacku. pokial viem na nenastavovacich vyskovo to nerobi. [/quote/] ty vyměníš origo potah sedadla za 10minut? tak to klobouk dolů. za tu dobu já ani nenajdu klíče abych tu sedačku odšrouboval... no ale i kdyby už byla venku... pořád klobouk dolů Editováno: 8. Březen 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 kdyz uz mas sedadlo dolu tak viac ako desat minut to nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 kdyz uz mas sedadlo dolu tak viac ako desat minut to nie je... to jsem myslel že je to o hodně složitější.... moje chyba. vypadá to složitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 niekde je tu navod. prvykrat je vsetko zlozite ale ked to robis xty krat tak je to rutina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 O.K. pohledám a kouknu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bol to tusim navod na montaz decky vyhrievania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mild1 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdravím pánové, tak jsem si včera pohrál s viklající se sedačkou řidiče a můžu říct, že po hodině práce jsem až takový úspěch nečekal.Výsledek je takový že sedadlo má vůli, ale neklepe a pohyb je pružný, tak uvidíme jak dlouho oprava vydrží. Sedadlo jsem vytáhl a zjistil že nejvíc vychozený nýt je na straně posuvu sedadla a klepání je nejhorší. Před uvedenými nýty je profil ve kterém je díra do které jsem zachytil dvě pružiny z kočárku a to samé jsem pro jistotu dal i na druhou stranu, kde vyklání nebylo tak velké.Při sníženém sedadle na minimum jsou pružiny jen mírně předpnuté a čím je sedadlo výš tím víc táhnou a eliminují ťukání a pohyb. Tak uvidíme Při kolika km to začalo dělat vám? (moje 60tis/km) P.S.fota neumím vložit, tak zatím bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 zkus zjistit jak se sem ty fota dávají, bylo by to moc prima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeemon Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Právě řeším ten samý problém, sedadlo shodím v týdnu, ale jak to tu čtu tak s tím zřejmě ani nic nemůžu provést. Leda sehnat jinej spodek. Ještě jsem si všiml jedné věci. Sedadlo mi pořád padá takže když párkrát sednu do auta tak musím potáhnout páku zvedání sedačky. Prvně zatáhnu jakoby naprázdno a ona se nahoře chytně a začně zvedat. Děje se vám to taky tak, když se vám houpe sedadlo? Nebo můžu doufat že s tím mám jinou závadu a možná to i spravím? No a další z čeho mám lepa je že musím odpojit airback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 no já si myslím, že to zvedání mi dělá taky tak, že jak zatáhnu poprvé je to takové... vlažné, tak jak jsi to popsal. Odpoj baterku a airbag normálně odpoj přesně tak jak se to má dělat, ale jak ho zapojíš nevím jestli nebudeš muset nechat smazat chybu, páč si myslím, že ti bude svítit na palubce kontrolka, ale to nevím jistě, páč nemám v sedačkách bagy ale na volantu to tak bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 chlapy dneska sem chtel taky vyresit tu viklani a samozrejme sem ztrhnul jeden sroub v hlavicce hodinu sem do toho busil jinyma nastavcema,ale ani prd je tou zakousle pritom uz centak povolene to je nejvetsi pruser. poradte cos tim. flexou se tam tezko dostanu a stejne kdyz bych ten sroub urizl zustane mi kus v te dire kde uz to nedostanu. tak sem to podlozil kouskem drivka dotahl ty druhe a nasrane sel do haje. pak sem se dival v cem se to teda hybe a jak rikate v cepech a jedina moznost je to dat na pevno a vykaslat se na vyskovove staveni coz mi vubec,ale vubec nevadi,ale pro prodej to je pak minus. a nebo jak sem to udelal ja narvat tam drivka a dorazit do polohy jak chceme a sednout. smaozrejme moc to nejde resit kdyz to chce clovek uplne nahore.ale ja to mam uplne dole teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 taky mi to zaclo delat ale kdyz sem si prohlizel ze to je v tom nytu tak sem se na to vykaslal neni to tak hrozne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 no hrozne to je dost. ja nevim teda jak nekdo muze napsat,ze se mu to hybe 1 cm na tom by neslo sedet. me se to hybe tak 3-5 mm a je to silene pokud jedu hodne klidne neslapu na plyn a nebrzdim da se to prezit,ale jak treba slapnu nebo dupnu ve vysoke rychlosti po brzde,tak hruza. hlavne kdyz to budu prodavat,tak se kazdej zdesi ze to ma najeto pul milionu a hned pujde pryc. to nikomu absolutne nevysvetlis. na fiatu co mel najeto 180 tis to bylo taky tak silene a vrazil sem tam kus dreva a byl pokoj na druhem co mel 189 to zacinalo,ale jeste to bylo vpohode neznatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.