vepo4 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 nevie niekto poradit-pri nastartovani sa same zapnu stierace- octavia 1 r.v. 2001- dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawosek Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Ahoj , mam problem na aute v rodine , je to sice golf IV 2006 , ale je to identicke s O1. Chyba po zapnuti steraču nejdou stěrače vypnout, musi se vypnout motoru a vytahnout klic ze zapalovani a i presto se samy větsinou spustí. Relé kontrolovano a meneno za nové nepomohlo, motorek předních stěraču nový - nepomohlo, odpojen zadni motorek (ikdyž už par let byl nefunkční- nepomohlo. Nejaka rada na co se zaměřit dále? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Nevím jestli i teď, ale dříve býval v převodovce u motorku stěračů "doběhový" kontakt, který se rozpojil (zastavil) stěrače, když dojely do spodní polohy. Hádal bych problém tam. Něco podobného s řešilo ve starších příspěvcích. https://forum.skodahome.cz/topic/17675-p%C5%99edn%C3%AD-st%C4%9Bra%C4%8De-oi-probl%C3%A9my-nejdou-vypnout-atd/?do=findComment&comment=1536487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawosek Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Motorek je nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky007 Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 (editace) Ahoj, tak jak jste to vyřešili? Mám stejný problém jako vepo4. Editováno: 31. leden 2022, autor: Lucky007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampelišák Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Je tu hafo komentářů, ale musím se podělit o koment co jsem naše na jiném fóru. Pokud máte v pořádku mechanismus, promazaný a vše jde krásně rukou a na motorku odvrtaný ty nýty a ty dva plíšky jste trochu naohýbali ven, promazali a pořád vám stěrače dělají co chtějí. U mě to bylo tak, že i když jsem je vypnul, tak se mi ještě několikrát protočili, nebo se točili pořád dokola i když jste páčku dali dolu do polohy jednoho setření a i přesto se pak zastavili v různých polohách, tak je problém v relé. Takže přikládám komentář z jiného fóra ten mi pomohl: odmontuješ dekl co je u pedálů, sáhneš do prostoru relátek a vytáhneš to dlouhý černý nebo hnědý relé na mém autě má označení 377. Pak vycvakneš dekl a pod nim uvidíš 2 přepínací relátka. Vycvakneš jim pružinky. Dáš bokem ten přepínací kontakt. Pak všechny kontakty těchto obou relátek přelízneš jehlovým pilníkem a vše složíš zpět. Ty kontakty se vypálí a pak to takhle blbne. Tak hodně štěstí při opravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.