Davey3 Vloženo 25. Duben 2024 Sdílet Vloženo 25. Duben 2024 (editace) Dobrý den, zakoupil jsem ojetou RS Octavii III (2013). Při instalaci dveří jim zřejmě praskla nějaká plastová část kabelového svazku vedoucího do sloupku. Tzn. že je to otevřené a teče voda tam, kde to není žádoucí. Kabelový svazek pro tento model (se sklop. zrcátky) je relativně vzácný a proto i výrazně dražší než pro ostatní případy. Moje otázka zní.. Dá se koupit jakýkoliv jiný kabelový svazek pro Octavii III s tím, že se z něj využije ta chybějící část a doplní se u mých dveří? Nebo jsou tam nějaké zásadní odlišnosti a musím zakoupit svazek přesně pro mé auto? Děkuji za odpověď Editováno: 25. Duben 2024, autor: Davey3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 25. Duben 2024 Sdílet Vloženo 25. Duben 2024 Šikovný elektrikář vypinuje a dá jen nový konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey3 Vloženo 25. Duben 2024 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2024 Kdosi mi říkal, že ty svazky jsou asi v pěti provedeních na Octavii III z tohoto období. Je možné, že ten konektor je pro všechna provedení stejný, tedy mohu koupit jakýkoliv a pak se to jen přehodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 25. Duben 2024 Sdílet Vloženo 25. Duben 2024 Na konektoru je číslo, nebo podle VINU lze zjistit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey3 Vloženo 27. Duben 2024 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2024 Děkuji. Asi je mi už vše jasné a není nutné kupovat celý svazek kabelů. Měla by mi stačit: Svorkovnice 27-pólová, tzn. 8K0 972 702 případně i 8K0 972 701, protože ta stávající plastová část není připevněna ke karoserii a jde zastrčit směrem dovnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.