Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
:p nene - predchozi 04 (kralovska modra met) sla do sveta loni v srpnu s poctem kilometru 83000 a ta soucasna (modra storm) ma najeto v soucasne dobe necelych 81000 ;):) Editováno: , autor: Crake
  • o 3 týdny později...
Vloženo

tak trošku poštouchneme oblíbené téma :p jsem trošku vyhnal pavouky z výfuku....mám pneu 195/50 R 15....motor 64Ps..kdo zná novou dálnici na Hradec z Poděbrad tak tam bylo foceno..bomba dálnice dobrý povrch.....

post-1266-1212880610_thumb.jpg

post-1266-1212880648_thumb.jpg

post-1266-1212880713_thumb.jpg

post-1266-1212880743_thumb.jpg

post-1266-1212880778_thumb.jpg

post-1266-1212880807_thumb.jpg

Vloženo

mira to si uz mal v obmedzovaci???? inac pekne si ju prebehl to je fakt :)

Vloženo

mira: :) myslim ze si tu definitivne ukazal kolko ide HTP co je jeho maximum, inak musim povedat ze tiez mi majitel HTP potvrdil ze 185 je uplne maximum, cize aj tebe sa to podarilo ;)

Vloženo

houmr:jj..je to maximum...do těch 170tacho to jde ...teda u mě aspoň....pak záleží na počasí...vítr vlhkost,teplo zima:-)nebo mě to aspoň tak připadá..a pak zaleží jak to má člověk vyježděný.....tchán má 1.4 55kw a mám problém jídostat na 140tacho....holt někdo to šetří a nejedete to pak....

Reso:omezovač určo nebyl....věřím že 190tacho bych jí dostal....ale v tý rychlosti ten motor skučí a řve:-)ale to už i při 150....kdyby měla trošku delší pětku:-)a že by to potřebovala jak sůl....

Vloženo

lugo.jojo...je to tak kolboučnickej styl......je tam najeto 35t...za 6let!s tím autem jsem snad jel nejrychleji já....:-)ono pak je to znát...auto je špatně zajetý a pak nejede...

Vloženo (editace)
Crake: kua tobě to jede jako FRS - rovina necelých 210 a z kopce 225. Tam máš čip?

dneska jsem to zrovna četl tuším u něj v tématu...má seriových 74kw...

Editováno: , autor: Lugo
Vloženo

mira: fu to mu musi ist ta 55-ka na 2- valce ;) ved mu ju skus prebudit k zivotu, trochu jej pretahaj ventily.

jedna .......plny, dva ...plyn a potom mino mesta to rozhybat neboj prebrala by sa zvykla by si len ju to chce naucit :) co su otacky ;)

Vloženo
dneska jsem to zrovna četl tuším u něj v tématu...má seriových 74kw...

JJ jak pise Lugo ma seriovych 74kW a zadna uprava neprobehla... Taky dlouho trvalo nez jsem ji po predchozim majiteli poradne rozpohyboval :smich:

Vloženo (editace)
a já myslel že evo X není nafta a lítá trošku víc... :plol ...

už to prý není co to bejvalo ty EVA lol

v dnešní době kdy už i Subaru plyve saze lol

Editováno: , autor: Lugo
Vloženo

koukám co tu je zas super hlášek... hlavně když ste ještě všichni v pohodě :D tak dobře, přidám taky jeden poznatek: F combi, 1,4 16V 55kW automat!!! max. rychlost - dálnice D5 Praha - Plzeň 195 tacho... zkoušel sem jak na stupeň 3, tak na "D" ... :)

F hatchback 1,9 TDI, chip, převodovka z 1,4 TDI, 17" kola, gumy 205/40 - 205 - pak už mi ji bylo líto, ale šla by max na 210 tacho... možná, víc už pochybuju.. ale důležitý je, že má tah na předjíždění, nepotřebuju po dálnici lítat víc jak 150-160 tacho.. :)

Vloženo

dnes som skusal ako to taha a v stupani na dialnici 160km/h na pol plynu to islo v pohode ( mne sa zdalo ze to moc netaha ) a prisiel som na to ze to islo iba na 3 valce ;)

Vloženo
koukám co tu je zas super hlášek... hlavně když ste ještě všichni v pohodě :D tak dobře, přidám taky jeden poznatek: F combi, 1,4 16V 55kW automat!!! max. rychlost - dálnice D5 Praha - Plzeň 195 tacho... zkoušel sem jak na stupeň 3, tak na "D" ... :)

F hatchback 1,9 TDI, chip, převodovka z 1,4 TDI, 17" kola, gumy 205/40 - 205 - pak už mi ji bylo líto, ale šla by max na 210 tacho... možná, víc už pochybuju.. ale důležitý je, že má tah na předjíždění, nepotřebuju po dálnici lítat víc jak 150-160 tacho.. :)

Cože? Dobrovolně kratší převodovka? :help:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...