marvin Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Hele, třeba na tu 1.2 HTP dají turbo a budou to dávat do oktávek. Navrhuji nové téma: Kolik by jela Fabie 1.2 HTP s turbem ? Můj odhad - určitě by šla přes 240 km/h, možná by v 250 musel zasáhnout omezovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Moje maximum je zatim 200 km/h. Kolik ste jeli vy maximalne s timhle TDickem rv. 98 ? přestože jsi ve fábiích odpovím ti, s touto octávkou taky 200, ale šlo to ze 185 na 200 už hodně ztuha, auto v sérii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netboy Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Hele, třeba na tu 1.2 HTP dají turbo a budou to dávat do oktávek.Navrhuji nové téma: Kolik by jela Fabie 1.2 HTP s turbem ? Můj odhad - určitě by šla přes 240 km/h, možná by v 250 musel zasáhnout omezovač No ja premyslam, ze kamarat teraz bude menit turbo za silnejsie a jedno sa mu este váľa po povale, tak zoberiem obidve, hodim to na autisko, a to potom este len bude Bi-Turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Už je to dávno , z mírného kopečka - dálnice Praha-Brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Jinak jsem vyhrábnul fotečku pořízenou na V-maxu policejním radarem , už si nevzpomínám kolik bylo tachometrových, ale blížilo se to ke 200 , přesně netuším, palivo BA95. Editováno: 5. Únor 2007, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Dneska z Haviřova do Ostravy ve 3 lidech po rovince!!!!!! Slušná ta aktuální spotřeba tam 14 litrů jestli to čtu dobře jj trochu to žere ,ale to bylo jen na ukazku, že HTP umí když chce. Ale jinak jezdím tech 120-150 a spotřeba do7,5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaba Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Dálnice na Hradec 230... tempomat okamžitá spotřeba 12,5 L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluck Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 S moji Fabkou 1.9TDI 74Kw na dálnici s větrem v zádech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Dalnice na Hradec, hned za Prahou - Horni Pocernice, lehce pres 200 tachometrovejch. Na spotrebu jsem nekoukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Dalnice na Hradec, hned za Prahou - Horni Pocernice, lehce pres 200 tachometrovejch. Na spotrebu jsem nekoukal. vidim ze babickinu fabcu vetras p.s.: inak kolko tam bolo otacok uz si myslim ze 6t ot. hej ak uz nie lahko cez ? Editováno: 19. Březen 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 dobré téma,ale jak tady někdo psal něco jiného než realita je na tachometru Jako...s HTP 40Kw má ji teta,ale zajížděl sem to já od novoty....Jel sem FM-NJ se 4lidma cca á tak 65kg-baby a 2kufry.....normálně čumí 170 na 5100rpm spotřeba kolem 9l/100km Zase moje HTP 47Kw-53Kw chipnuté jede max 180,ale je to ještě v záběhu,najeto 2050km,ale na víc jak 4500rpm se mi to nepodařilo rozhýbat..nebyl sem na dálnici zkouším to tady na viaduktu cca 4km....tož tak je to s mojí zkušeností s Vmax jinak se mám rád tak jezdím 50-90-130...když vás změří v obci 70Km/h a vidíte ty majáky v zrcátku a pak vás zastaví a řeknou že se jezdí 50 a pro tentokrát to nebudeme řešit....nevím z čeho sem byl vyjukaný víc... čest některým policistkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) Na dálnici tachometrových 225 okamžitá spotřeba 17l skutečnost asi bude nizší. Editováno: 20. Březen 2007, autor: aleshh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) Já dostal z F 1.9 TDi 210 (tři dny před tím než sem to rozbil)pak me už nechtěl pustit omezovač otáček. Je to focený mobilem Editováno: 21. Březen 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Já dostal z F 1.9 TDi 210 (tři dny před tím než sem to rozbil)pak me už nechtěl pustit omezovač otáček. Hodil bych sem foto ale nevím jak Koukám podle avataru, slušně si to teda rosekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) JJ hodil byc sem vic fotek ale nevim jak a napoveda mi nejak nejede Editováno: 20. Březen 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 JJ hodil byc sem vic fotek ale nevim jak a napoveda mi nejak nejede pěkně rozbite... radši něbrat...ale hlavně že se nikomu nic "snad" nestalo ty fotky kdyžtak přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) JJ hodil byc sem vic fotek ale nevim jak a napoveda mi nejak nejede pěkně rozbite... radši něbrat...ale hlavně že se nikomu nic "snad" nestalo ty fotky kdyžtak přidej Naštěstí nestalo! Už je to ale prodaný během 4 dnů 20 zájemců ..a tak dopadá rychlá jízda Editováno: 21. Březen 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Podražené kolo,až na rezervu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 A celkový pohled jak sem se dotočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 ... a pohled zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Dalnice na Hradec, hned za Prahou - Horni Pocernice, lehce pres 200 tachometrovejch. Na spotrebu jsem nekoukal. vidim ze babickinu fabcu vetras p.s.: inak kolko tam bolo otacok uz si myslim ze 6t ot. hej ak uz nie lahko cez ? To potrebovala jak sul Lehce pres 6 tisic uz u cervenyho pasma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Dalnice na Hradec, hned za Prahou - Horni Pocernice, lehce pres 200 tachometrovejch. Na spotrebu jsem nekoukal. vidim ze babickinu fabcu vetras p.s.: inak kolko tam bolo otacok uz si myslim ze 6t ot. hej ak uz nie lahko cez ? To potrebovala jak sul Lehce pres 6 tisic uz u cervenyho pasma. raz za cas treba, aj ked si uz clovek pritom pripada ze to vzlietne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Louda: Ty wago, slušně je to auto slisnutý , jak se ti to stalo vlatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tak tu je video fabie 1,4 16V 55kW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.