Louda Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Louda: Ty wago, slušně je to auto slisnutý , jak se ti to stalo vlatně? Jel sem tak 130 do mírné zatáčky, kterou jezdím každý den, a najel jsem na bílou čáru na kraji silnice byla ale vroubkovaná (takový ty hrbolky který tě mají probrat když na ně najedeš) a mokrá. Uklouzlo mi PZ kolo najel sem do protisměru,tam sem to strhl zpátky a už sem se vezl bokem do příkopy, následoval náraz do stromu levým předkem. To me roztočilo nadruhou stranu zadním pravým bokem sem trefil keříky a zastavil sem se o zabetonovaný patník => proražený LP kolo. Daly se použit dvoje dveře a motor,ten byl ale utrhlej z pravýho silentbloku jinak tam nebylo nic dobrýho. Hezkej dárek na Vánoce,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nejvic - dalnice Praha - 4 lidi 230 na tachaku - realne asi 210/220. 1.6 101PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 tak tu je video fabie 1,4 16V 55kW: Nejdrsnější je asi ta hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 1,2 htp 40kW pred cipom cca 163 tacho (155/80 R13), po cipe 155 tacho (185/60 R14) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) dolnice na MB 200 a kousek možná by šla o kousek dál ROVINA s pneu 195/50 r15 Editováno: 24. Březen 2007, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Loudo hlavně žes dopad dobře za kolik šla z domu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Včera hezky na R4 z Malý Svatý na Voznici je takovej pěknej dlouhej kopeček dolů tak 175km/hod (tachometrových) , ale to jenom vyjímečně...aby se protáhly trubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW) dole kopcom by ti bolo HTP v patach a este k tomu zo 4-mi pasaziermi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 1,2 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 1,2 12V slusne, ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 1,2 12V slusne, ale Tvoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW) dole kopcom by ti bolo HTP v patach a este k tomu zo 4-mi pasaziermi Tak doufám,že se při další rychlostní zkoušce nepotkáme. Tak doufám,že se při další rychlostní zkoušce nepotkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Uďa: nestretneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 1,2 12V slusne, ale Tvoje auto nie ale totozna motorizacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dari Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit Tocit se to neboj ..si predstav stolni mixer jak mu das turbo ....-)))podobny zvuk ....to prezije auti ver mi .-))jsou tady experti kteri to dotlacili pomalu az do cerveneho pole a porad v pohode jezdi..-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit Tocit se to neboj ..si predstav stolni mixer jak mu das turbo ....-)))podobny zvuk ....to prezije auti ver mi .-))jsou tady experti kteri to dotlacili pomalu az do cerveneho pole a porad v pohode jezdi..-))) keby len k cervenemu ale niektori to drzali v cevenom kym ich az nevyhodil obmedzovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) Editováno: 26. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já taky čas od času seznámím motor s omezovačem, protože motor co nezná omezovač - nežije , miluju pocit, když rafička otáčkoměru lízá 5100ot. a motor už je úplně zdechlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) :pjede tak jak píšou v techničáku.......... Editováno: 27. Březen 2007, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 :pjede tak jak píšou v techničáku.......... jj v technicaku mas 160km/H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) jj suhlasim. ale kedysi bola na autorevue tiez dobra tema fovo vs. HTP kto s koho to bolo tiez zaujimave citanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 :pjede tak jak píšou v techničáku.......... jj v technicaku mas 160km/H no tam je 160.....jenže něco to proměřuje takže při tech 180by to mohlo být 160...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) Clovek musi nekde dobit baterky .-)a neni lepsi misto nez v mistnosti kde je nejvetsi pocet rudotocicu a 300 km/h jezdicu a jeste abych nezapomel 2l/100 km zroutu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.