Milos Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) Clovek musi nekde dobit baterky .-)a neni lepsi misto nez v mistnosti kde je nejvetsi pocet rudotocicu a 300 km/h jezdicu a jeste abych nezapomel 2l/100 km zroutu ..... 2 litry na 100, to vychlastám tak já osobně za cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Já taky čas od času seznámím motor s omezovačem, protože motor co nezná omezovač - nežije , miluju pocit, když rafička otáčkoměru lízá 5100ot. a motor už je úplně zdechlý. 5100 a je zdechly??? to je zajimavy do omezovace snim.....pak je teprve zdechly..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Loudo hlavně žes dopad dobře za kolik šla z domu? za 59000 Pojištovák to ohodnotil na 70 a viděl to 15 minut!!! Editováno: 28. Březen 2007, autor: Louda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Editováno: 28. Březen 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Já taky čas od času seznámím motor s omezovačem, protože motor co nezná omezovač - nežije , miluju pocit, když rafička otáčkoměru lízá 5100ot. a motor už je úplně zdechlý. 5100 a je zdechly??? to je zajimavy do omezovace snim.....pak je teprve zdechly..... Jenže ono to má právě ten omezovač na 5100ot. ( jednou se mi to z kopce na II. podařilo dostat na 5400ot. možná 5500ot. , ale už bych si to nechtěl zopakovat, divím se, že mi ten motor nevyskočil. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Kamosovo SDI Jeste by to slo, bylo to do kopce Editováno: 1. Duben 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 firemní 1.4 50Kw se rozjela po dálnici na 190km/h pak se ručička zastavila a musel bych čekat a nebo z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Kamosovo SDI Jeste by to slo, bylo to do kopce zajímavá spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 To neni spotreba=))Je to takove male GPS=)) NA budiku 220km/h, GPS 205km/h a na maxiku je to dost podobne tomu GPS, sice je tam 201km/h, ale nejel jsem 220km/h, ze=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 To neni spotreba=))Je to takove male GPS=)) NA budiku 220km/h, GPS 205km/h a na maxiku je to dost podobne tomu GPS, sice je tam 201km/h, ale nejel jsem 220km/h, ze=)) Ten kopec ale musel byt velmi dlhy nie?? . Po nejakej 160 km/h to muselo ist dost pomaly smerom hore, nie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Kamosovo SDI Jeste by to slo, bylo to do kopce Tak to by ti asi na rovince natrhl pr*el co?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ... a ještě nefunkční airbag, ale při tý rychlesti by byl stejně asi k kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Zdravíško ve spolek Koukal sem, že si tu utahujete z Haťapek Pravda je, že to nejede, tak jak bych si představoval, ale jednou sem z ní dostalo TACHOMETROVÝCH 180 (z kopce na dálnici), jel jsem sám a už chudinka měla nějak dost - myslím že by ještě šla, ale už sem tomu moc nevěřil Jo, je to ta slabší verze 40kW.. Jinak já mám 1,9 TDI 100kW (takže chip), je to stavěný spíš na sprinty nebo na kopce (takže tah) - maximálka tacho 195. Teď si zas asi říkáte proč sem si koupil TDI když s Haťapkou sem dal podobnou rychlost - nedá se to srovnávat, absolutně jiný zátah odspodu a spotřeba je taky jinde Takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ... a ještě nefunkční airbag, ale při tý rychlesti by byl stejně asi k kol7 Hm, nefunkcni, protoze tam neni, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 tu je zabijak na HTP 47kW auto ma zatial cca 2500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Uz by skodovka melo neco udelat s tema supr trupr kecajicima tachometrama, protoze jak jsem prolezal ostatni fora jinych znacek, tak nase tachometry (koncernove) kecaji snad nejvice ze vsech jak jsem koukal.....a pak jsme zbytecne obeti blbych kecu ....a vy to proste podporujete timdle ...ach jo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Uz by skodovka melo neco udelat s tema supr trupr kecajicima tachometrama, protoze jak jsem prolezal ostatni fora jinych znacek, tak nase tachometry (koncernove) kecaji snad nejvice ze vsech jak jsem koukal.....a pak jsme zbytecne obeti blbych kecu ....a vy to proste podporujete timdle ...ach jo :-( Alespon můžeme ve městě jezdit tachometrovou 60stkou bez starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Firemní Fobie 1.4/16V 55kW- rovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak ještě jednou.......pokud tam ani teď nebude foto tak tam bylo 200 km/h P6210028.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak ještě jednou.......pokud tam ani teď nebude foto tak tam bylo 200 km/h hmmm a co ta kontrolka motora ? preco svieti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Dle autorizovaného servisu přetankovaná nádrž !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Uz by skodovka melo neco udelat s tema supr trupr kecajicima tachometrama, protoze jak jsem prolezal ostatni fora jinych znacek, tak nase tachometry (koncernove) kecaji snad nejvice ze vsech jak jsem koukal.....a pak jsme zbytecne obeti blbych kecu ....a vy to proste podporujete timdle ...ach jo :-( Jo to je skoro pravda Felda 1.3 50kW "kecala" při 140km/h o cca 5km (měřeno přes navigaci) ted fabka pri 140km dle navigace 131km ale nemáte na Yarise motor 1.0 50Kw na dálnici 176km/h navigace 163km (ehm přitelkyně neví že jsem ho takhle trápil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Uz by skodovka melo neco udelat s tema supr trupr kecajicima tachometrama, protoze jak jsem prolezal ostatni fora jinych znacek, tak nase tachometry (koncernove) kecaji snad nejvice ze vsech jak jsem koukal.....a pak jsme zbytecne obeti blbych kecu ....a vy to proste podporujete timdle ...ach jo :-( Jo to je skoro pravda Felda 1.3 50kW "kecala" při 140km/h o cca 5km (měřeno přes navigaci) ted fabka pri 140km dle navigace 131km ale nemáte na Yarise motor 1.0 50Kw na dálnici 176km/h navigace 163km (ehm přitelkyně neví že jsem ho takhle trápil) ano aj niekde robili test premeriavania tacha a tam zistili ze fabia pri tacho 140km je realna 132km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 S těma tachama je to fakt nějaký divný Měl sem půjčenou Feldu 1.9D a jel sem po městě víc jak 80 na tachu a náhle BLIK a už mě změřili. Na fotce bylo 72 odečetli toleranci radaru 3km/h a ejhle, jel sem jen 69km/h. Tak to bylo za 2 body + 1000Kč. Už jich mám 9 ...kdo má víc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Teda při 9 bodech bych už jezdil jen podle předpisů auto totiž potřebuji na cestu do práce.Pak už jedině motokolo na to nejsou potřeba papíry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.