Host Reso Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Chlapi nic v zlom ale kurva prestante tu udavat maximalku z kopca tu to nikoho nezaujima ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Cely vlakno o maximalni rychlosti je bejkarna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 sorry, ale osobní názor je že tohle je dost ujetý téma...............nikdo nikdy nedocíli stejnejch podmínek, můžete si to porovnávat na jednom totožným useku, ale ne takhle.................sorry muj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 (editace) sorry, ale osobní názor je že tohle je dost ujetý téma...............nikdo nikdy nedocíli stejnejch podmínek, můžete si to porovnávat na jednom totožným useku, ale ne takhle.................sorry muj názor. Každé auto je originál a hlavně řidič.....souhlas..zrušit téma A podme všichni do hospody nebo do bazaru Editováno: 29. Září 2007, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) Som rad ze somnou suhlasite Takze som za, aby sa to tu zrusilo. A pre vsetkych co chcu vediet maximalky tak tu ich mate - 1.0 37KW- 240 KM/h ,1,2 40KW 245Km/h ale dalo by to viac 1,2 47KW 250 Km/h 1,4 MPI aj 44 aj 50KWaj74kw idu 270Km/h a ostatne idu cez 300Km/h PS: a všetko hore kopcom Editováno: 30. Září 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 maximalka je vam na k...., z 0 -100km/h mam 2s ( veyron ma cca 2,5s ) z 0-170km/h za 3s tak mi mozte kym sa vam to rozkotula dole kopcom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 moje maximálka je 130km/h páč jezdim podle předpisů a hlavně nebudu kurvit motor a točit ho do omezovače fábka musí vydržet aspon ještě 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) moje maximálka je 130km/h páč jezdim podle předpisů a hlavně nebudu kurvit motor a točit ho do omezovače fábka musí vydržet aspon ještě 5 let Tak Tak:) ale maximalka 130 je tachometrovych nejmín 145 PS: co to máš za fabku????vypadá mrtě dobře Editováno: 30. Září 2007, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 maximalka je vam na k...., z 0 -100km/h mam 2s ( veyron ma cca 2,5s ) z 0-170km/h za 3s tak mi mozte kym sa vam to rozkotula dole kopcom tha ja mam z 0-100Km/h 1,8s a 0-300 za 3 secundy konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 moje maximálka je 130km/h páč jezdim podle předpisů a hlavně nebudu kurvit motor a točit ho do omezovače fábka musí vydržet aspon ještě 5 let Tak Tak:) ale maximalka 130 je tachometrovych nejmín 145 PS: co to máš za fabku????vypadá mrtě dobře Classik HTP social edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 maximalka je vam na k...., z 0 -100km/h mam 2s ( veyron ma cca 2,5s ) z 0-170km/h za 3s tak mi mozte kym sa vam to rozkotula dole kopcom tha ja mam z 0-100Km/h 1,8s a 0-300 za 3 secundy konec Mam z 0-100Km/h 3 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) Mě se to po rovině pomalu nerozjede ani na papírovou Vmax.... Jak to děláte.. Editováno: 30. Září 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Souhlasím s Macou Mě na maximálce nezáleží, mě stačí, že mě auto doveze kam potřebuju a slouží jak má. A to, že si ho upravuju, to je věc druhá, si teda myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Souhlasím s Macou Mě na maximálce nezáleží, mě stačí, že mě auto doveze kam potřebuju a slouží jak má. A to, že si ho upravuju, to je věc druhá, si teda myslim ano,hlavně že mě doveze z bodu A do bodu B a nikde mě nenechá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Souhlasím s Macou Mě na maximálce nezáleží, mě stačí, že mě auto doveze kam potřebuju a slouží jak má. A to, že si ho upravuju, to je věc druhá, si teda myslim ano,hlavně že mě doveze z bodu A do bodu B a nikde mě nenechá Asi tak nějak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 moje maximálka je 130km/h páč jezdim podle předpisů a hlavně nebudu kurvit motor a točit ho do omezovače fábka musí vydržet aspon ještě 5 let presne tak mam nasalame ze v technicaku je 170km/h aj tak jazda po dialnici 130-140 tacho a ked to clovek chce prevetrat co sem tam nezaskodi tak 160 tacho. p.s.: 140tacho ja cca 132km/h real. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 moje maximálka je 130km/h páč jezdim podle předpisů a hlavně nebudu kurvit motor a točit ho do omezovače fábka musí vydržet aspon ještě 5 let No rád tu vidím zase jeden rozumnej názor.... mě osobně třeba nejde ani tolik o max jako o zrychlení,pružnost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bossom Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Tak sem nepiste !Kupte si bycikel aj ten vas dovezie kam chcete ! A mozete na nom ist ja 250 ked vas vykopnu z lietadla!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Tak sem nepiste !Kupte si bycikel aj ten vas dovezie kam chcete ! A mozete na nom ist ja 250 ked vas vykopnu z lietadla!!!! Hmmm.....tady asi někdo nepochopil debatu za posledních X stránek A jak tady někteří píší....Halvně že nás naše Fabinky a ostatní škodovky dovezou tam kam potřebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Tak sem nepiste !Kupte si bycikel aj ten vas dovezie kam chcete ! A mozete na nom ist ja 250 ked vas vykopnu z lietadla!!!! Hmmm.....tady asi někdo nepochopil debatu za posledních X stránek A jak tady někteří píší....Halvně že nás naše Fabinky a ostatní škodovky dovezou tam kam potřebujem To se nedá nic dělat...snad to pochopí pozdějc celou tu debatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieselpwr RS Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 asi 225km/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooori Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) 4 ludia, plny kufor, 140km/h bezproblemov Fabia 1.2HTP 40kW, viac som uz nechcel, toto mi v pohode staci V technickom je maximalka 151 takze viac o vela by to uz aj tak neslo... Editováno: 2. Říjen 2007, autor: Snooori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 asi 225km/hod hoj ty to chiplé od dieselpoweru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 moje maximálka je 130km/h páč jezdim podle předpisů a hlavně nebudu kurvit motor a točit ho do omezovače fábka musí vydržet aspon ještě 5 let presne tak mam nasalame ze v technicaku je 170km/h aj tak jazda po dialnici 130-140 tacho a ked to clovek chce prevetrat co sem tam nezaskodi tak 160 tacho. p.s.: 140tacho ja cca 132km/h real. Tak si založte nové téma "jezdim max 90" nebo "pro ty co nezkoušej maximálku" Tohle tema tu od toho je. Když to chce někdo zkusit, tak at to sem napíše. Nevim, co sem furt serete bezpečnost, každej si je snad vědom toho, co dělá, když jede rychle a taky toho, co se muže stát. Třeba Badboy jezdí v německu, tudíž, že to vyzkoušel se nic nestalo a žádnej zákon neporušil. Taky se to tu jmenuje, kolik vám to jede. Jen to. Nic víc. Nic o tom, koli vám to jede podle gps a po maximalni rovine. Já sem třeba jen říal, že sem z toho kopce dostal tolik a tolik. Prostě sem to chtěl zkusit. Je jasný, že na rovině to bude jinej udaj. A když už sme u tý bezpečnosti. Myslim, že je bezpečnější zkusit maximalku na volny silnici s fabkou, než někdo, kdo si jen tal sviští ve většim autě na tempomat na dálnici 170km/h, což neni u nas vyjímka. Protože ten s tou fabkou se na svuj pokus maximalne soustředí a trvá krátce, kdežto ten druhej proste jede a tak maximalne na tu cestu soustředěnej neni. Jede dlouho a je unavenej. Takže asi tolik k bezpečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 jede 170 km/h , zapnuty tempomat s hlidanim odstupu od vpredu jedoucich vozidel, armadu elektrickych kamaradu kteri ho posimraj klidne i na koulich kdyz prejede bilou caru, pokud jede v noci tak bixenony ktere sviti pomalu az za roh, mimoto brzdy ktere brzdi ze 170 km/h na polovicni draze nez vetsina aut na dalnici .-))) Ano my se na svuj ukol pekelne soustredime, cekame co nam s naseho milacka odpadne v pristi zatacce, jediny co si tak muzem zapnout je vetrak na vyssi stupen aby se nam nerosilo celo, kdyz nam tam nekdo vjede (a ze vjizdi dost casto), tak se modlime k panu bohu aby nam ty FSII zakryte plechem a prekryty ladnou puklickou nazute do nejnovejsich barumek zachranily prdel :-) a kdyz ne tak .....ved co .-)aspon sem to zkusil .-) Jako uz si z toho musim delat prdel .-)jestli nekomu je nebezpecny manager s AUDI A8 ktery to hasi 200 na tempomat, tak pro me je to lepsi ridic nez nejaky fabiatik. nerikam ze vsichni ale kdyz vemu vice nez 250 tis fabii v CR, a nejakych par tisic manazerskych limuzin, vetsi pravdepodobnost mi vychazi u toho ze fabiatik je hrozba hasici si to 5 km z kopecka 190 :)nez audi hasici si to 200 km 190.-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.