Grygy Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 tak to máš dost poníku moje jen 180dostiháků Nejses taky divnej, pored tady srat tu R1??=))TAky mam pincka a neposeru s e z toho=)))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Nejses taky divnej, pored tady srat tu R1??=))TAky mam pincka a neposeru s e z toho=)))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 tak to máš dost poníku moje jen 180dostiháků I těch 10poníků pěkně dokáže tahnout, velkej těžkej setrvák udělá svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) SWEDEN bože ty si ubohý a jak ti řeknu o mašině tak přehazuješ co to bych ti natrhnul prdel ani si netukneš a to své auti si můžeš strčit víš kam tak nemachruj stím slimákem Pořád tu předhazuješ tu svou mašinu,ale to je obehraná píseň.Pokud vím bavíme se tu o autech. Myslím,že ty si mi psal o tom RS a jak jsem zjistil,to není zas takovej zázrak,teda ve své třídě a neber to teď jako hec. Slíbyl jsem,že tu nebudu provokovat a tak to beru jako normální debatu. Pro ostatní to platí taky,trochu jsem vás chtěl hecnout přiznávám,protože mi přišla tahle debata trochu ........ no nic,tak doufám že teď je jsano Jinak jsem taky jel ve fábii co má pantáta.Nejvíc co jsem to kulil bylo 170 km/h tacho a vím jak se to chová a kolik to žere. Ikdyž jsem hecoval,tak zhruba vím očem mluvím.Do autíček trochu vrtám a mám malinko přehled,ale ne zas takovej abych věděl všechno.Rád se tu přiučím Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: Sweden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 No hovadiny asi jak prokoho,ale užili jsme si ne? ale vsak sranda musi byt. A mam este jeden postreh mne to ide tolko kolko jej dovolim. viac ani tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Ahoja Tak 200km s HTP,tomu taky neverim.Jinak co pisete vsechny ty rychlosti,jsou docela realny.Jen zalezi na tom za jak dlouho se na tu rychlost dostanete.Ja se svou Fabkou 1,4 16V 74Kw jel po rovine ve trech lidech a s necim v kufru 195Km a mozna by sla pri mensim zatizeni i na 200Km.Verim,ze slabsi motory(59Kw,55Kw,50Kw...) se dostanou na podobdnou rychlost,ale za delsi dobu.Naopak na beznych silnicich ty rozdily nejsou skoro vubec znatelny.Jinak nema cenu si neco dokazovat,navic,kdyz jeste nekoho vezete a na silnici nejste sami. Jezdete vsici opatrne. Zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Saatan: tak nejako 1,4 16V 55kW 4 osoby + drobnosti (skoda spominat) 180 po dialnici viac sa nedalo skusat lebo uz bola premavka. inak 160 to dokaze ist (samo ze to nie je cestovna rychlost) relativne bez problemov pri spominanom obsadeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 dneska som neveril vlastnym ociam ked si idem 190 po dialnici a HTP vyhodi blinker a obehne, drzim to plny kotel snad pol hodinu a rucicka uz davno mimo stupnicu to iste otackomer a HTP zamava na rozlucku stieracom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 to ale nie je len 1. apríl ale reálne možná situácia tak bacha na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 dneska som neveril vlastnym ociam ked si idem 190 po dialnici a HTP vyhodi blinker a obehne, drzim to plny kotel snad pol hodinu a rucicka uz davno mimo stupnicu to iste otackomer a HTP zamava na rozlucku stieracom asi to mělo s HTP společného jen cedulku, jako apríl dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Taky si myslim,ze je to vtip.Na takovou rychlost se nedostane a i kdyby,tak nebude mit zadny zrychleni a tezko ti ujede.Cedulka HTP stoji par korun,sezenu ti ji jestli chces........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 klidek borci, to je v ramci 1 aprila. 1. 190 o dialnici nejazdim. 2 viem ze HTP tolko nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 klidek borci, to je v ramci 1 aprila. 1. 190 o dialnici nejazdim. 2 viem ze HTP tolko nejde. Vsak jo.Covece chlape zdas se mi jako pohodovy typek.Doufam,ze nekdy budeme mit moznost se setkat.Jezdis treba do Brna na tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Hmm. Já se o maximálku nepokouším,bo u nás na to nemáme silnice a já ani dukáty. Jen jednou 200km/hod O1 81KW Combi ,trasa Hustopeče - Břeclav + 3 mladé slečny po boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Saatan: na tuning nejazdim, zatial ma to moc nebere to uz musi byt naozaj pekne decentne urobeny kusok a nie ako v 80% je vidiet. nuz origo vyroba je to prave, popr. jemne upravy to ano. Bolek: aj to zabralo na slecny ci vyvolalo opacny efekt a skoro si neprezil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 HTP junior, slabší verze kolem 40kw?, krátká, max. 160 tacho HTP kombi, silnější verze kolem 50kw?, max. 180 tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 HTP junior, slabší verze kolem 40kw?, krátká, max. 160 tachoHTP kombi, silnější verze kolem 50kw?, max. 180 tacho HTP silnejsi verze max 175,9kmh - skutocna rychlost zmerana na valcoch, pri 6100ot/min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 HTP junior, slabší verze kolem 40kw?, krátká, max. 160 tachoHTP kombi, silnější verze kolem 50kw?, max. 180 tacho JJ ty hodnoty by u 40 kw tak zhruba odpovídaly, těch 170 to dá taky..., ale jedině z kopečka dolů 160 po rovince se dá, ale leze to do tý hodnoty už dost pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 HTP silnejsi verze max 175,9kmh - skutocna rychlost zmerana na valcoch, pri 6100ot/min a na tachu bolo 200 ze to je tak povediac teoreticka (da sa zistit aj vypoctom podla prevodov) ale v praxi nikdy nedosiahnutelna vzhladom na nedostatocny vykon motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Kurňa teda "kamikaze" téma pořád valí Mě to taky ani nějak neláká zjištovat kolik to jede...vím,že 180 tacho jo a ,že by to šlo možná i dál ale nač to trápit a jen tak ze srandy to zjištovat..jak zpívaj v jednom mém oblíbeném songu už "ve 120 je tvoje kára jak rohlík" jojo mám se rád Něco jinýho když to auto třeba 200 dosáhne relativně hned...to pak si člověk nepřipadne jako testovací pilot vmax na okruhu Editováno: 2. Duben 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 a na tachu bolo 200 ze to je tak povediac teoreticka (da sa zistit aj vypoctom podla prevodov) ale v praxi nikdy nedosiahnutelna vzhladom na nedostatocny vykon motora. jako si myslis ze tych tvojich 4kW navyse je nieco extra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ty voe, to je furt dokola , HTP víc ani ťuk, pokud teda do zad nefouká kyril nebo není 14% klesání jo tacho ukazuje o 8km/h víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikhayl Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Jo mna by zaujimalo kde sa da taka HTP tabulka zohnat. Mame Creation verziu a tam tabulka chyba nemozme byt hrdy na nasu formulku . Da sa to objednat aj niekde cez net alebo sa to da kupit len v skodovackych predajnach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 jaká tabulka???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Nemyslel nahodou na maxidota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.