houmr Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Lugo: jj tiez som mal na tachu 180 a viac to skusat nebudem a je mi jedno kolko by to este islo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Myslí motorizaci pod nápis Fábia- je hrdý na HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Nemyslel nahodou na maxidota? ja myslim, ze hovoril o napise HTP pod nazvom fabia na kufri EDIT: montas ma predbehol Editováno: 2. Duben 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Saatan: na tuning nejazdim, zatial ma to moc nebere to uz musi byt naozaj pekne decentne urobeny kusok a nie ako v 80% je vidiet. nuz origo vyroba je to prave, popr. jemne upravy to ano. Bolek: aj to zabralo na slecny ci vyvolalo opacny efekt a skoro si neprezil ? Hloupě jsem se nechal vyprovokovat, jinak to dál nerozvádím,bo jedna ze slečen, to moje dcera. Doma se pak mamince pochválila kolik auti jede. A manželka?? no jejej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 jako si myslis ze tych tvojich 4kW navyse je nieco extra? no pokial viem tak HTP ma 47kW co je rozdiel 8kW a nehnevaj sa ale pri max rychlosti je citit rozdiel 8 kW. dobre ty to mas chipnute na 51kW. ja si vobec nemyslim ze 55kW v 1,4 je raketa na rozdiel od niektorych tu ludi co si stale nieco musia dokazovat. ked sme pri tom myslis ze nejachych tvojich chipnutych 51kW niekto v aute pozna ze mas chipnute HTP ? stale to ide ako HTP ( v ramci svojich moznosti), kto ma 1,8 motor tak to stale vnima ze ked ides pred nim v kopci ze ti to netaha nejako moc. ked sme pri tych teoretickych rychlostiach a HTP v 185km/h toci 6000ot. takmer obmedzovac tak len pre info v 180 mne toci 5000ot., vypoctova teoreticka skutocna rychlost je cca 196-197km/h + odchylka tachometra tak si to spocitaj ze ani tacho nestaci ale ked niekto bere ist v cervenom za uzas tak ho necham v tom. inak na realnych 200km/h tych tvojich 51kW nestaci ani nahodou to tak na max 170km/h. 51kW na rychlost 200 real staci tak jedine na motorku a nie na auto p.s.: neutocim na ziadnu skupinu majitelov aut, vsetky motory okrem vynimok (1,9;2,0) su vo fabii sracky, ked sa bavime o vykonnosti. je to dostacujuce na priblizovanie z bodu A do B ci uz v meste, mimo, dialnica v ramci moznosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdravim .. Tak Fabia 2 . (HTP) 1,2 / 44 kw v technicaku uvadeno 151 km/h ale podarilo se mi to na rovince vytáhnout na 170km/h a to je na tenhle slabej motůrek docela good ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Promy: v technicaku je udavana maximalka 155km/h, tebe sa to podarilo roztahat na 170tacho po rovinke, takze ked odcitame odchytku tak sme na 160 real co je slusne na taky maly a slaby moturek a za priznivych poveternostnych podmienok realne dosiahnutelna hodnota. p.s.: nech dobre sluzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 to houmr: jakoze sorry, ale ja som napisal ze maximalka htp je 175 a naschval, ze zmerane na valcoch. takze ti co hovoria ze ide 200 je blbost. ja tolko nejazdim nemam dovod. nic v zlom, ale nahanat sa ktory motor je najrychlejsi je chore, zo skodovky formulu mat nikdy nebudeme ci uz je to htp, mpi alebo tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 to houmr: jakoze sorry, ale ja som napisal ze maximalka htp je 175 a naschval, ze zmerane na valcoch. takze ti co hovoria ze ide 200 je blbost. ja tolko nejazdim nemam dovod. nic v zlom, ale nahanat sa ktory motor je najrychlejsi je chore, zo skodovky formulu mat nikdy nebudeme ci uz je to htp, mpi alebo tdi ano je to pekne ze si to zmeral na valcoch ale je to nic vypovedajuca hodnota lebo v reale ju nedosiahnes skus tocit na rovine motor po obmedzovac ( odpor vzduchu a pod........), inak s tym suhlasim ze skodovka nie je ziadny zavodak to zavodak videlo len s rychlika nato su ine auta skodovka a jej produkcia su priblizovadla s bodu A do B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) jako si myslis ze tych tvojich 4kW navyse je nieco extra? Editováno: 5. Duben 2008, autor: Fábiátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 ty voe, to je furt dokola , HTP víc ani ťuk, pokud teda do zad nefouká kyril nebo není 14% klesáníjo tacho ukazuje o 8km/h víc Jak víš že ti tacho ukazuje o 8 km/h víc?Při této rychlosti je to mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Jak víš že ti tacho ukazuje o 8 km/h víc?Při této rychlosti je to mnohem víc. asi jsem to měřil néé, taky mám ručičku trochu jinak než bývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Fabia RS + chip maximalka na zimnich pneu s rychl. indexem V byla 230km/h tacho Na letnich jsem to jeste nezkousel Ale zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 230km to je slusna rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Namontujte mu niekto sakra omezovac na 250 km/h lebo s letnymi vzlietne. Fabia RS + chip maximalka na zimnich pneu s rychl. indexem V byla 230km/h tacho Na letnich jsem to jeste nezkousel Ale zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Fabia RS + chip maximalka na zimnich pneu s rychl. indexem V byla 230km/h tacho Na letnich jsem to jeste nezkousel Ale zkusim nemachruj HTP je v pätach :p :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Fabia RS + chip maximalka na zimnich pneu s rychl. indexem V byla 230km/h tacho Na letnich jsem to jeste nezkousel Ale zkusim doufám že tě nepotkám při té zkoušce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 já jel ted na D8 směrem z Dráždan 220km/h tacho na zimákách, měl sem docela strach ale fabka ještě docela chtěla....Taky uvidim v létě pojedu do německa na autobahn :-) lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já to zkoušel na D1 poblíž Kývalky a z mírného kopce mi to vytáhlo 196 km/h skutečné rychlosti, na tachecu bylo přes 200 km/h, pneu 205/45/16, motor bez chipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) 170 5 ludi v aute ale viac som neskusal, na 13" diskoch a 155kach gumach to nie je sranda edit: motor 1.4 44kw Editováno: 4. Květen 2008, autor: skodabarat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 170 5 ludi v aute ale viac som neskusal, na 13" diskoch a 155kach gumach to nie je sranda edit: motor 1.4 44kw u mna mas obdiv za odvahu na dzuniorke 170 ty si sebevrah ja byt cestujucim tak ta zozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Fabie 1,4MPi 50kW do 160km/h (tacho) jede vcelku slusne a pak uz to leze hooodne pomalu, ale dostal jsem se na 185 (tachometrovych) vic ni tuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) ono by bolo zaujimave este udavat za akych podmienok bola dosiahnuta rychlost ( prevedenie auta, ci uplna rovina, obsadenie ( zatazenie) auta a tak ). p.s.: D1- smer trnava piestany 180km/h ( uz nebol cas viac to hrotit ) pri obsadeni 4 osobami + par drobnosti v kufry ( pri celkovej hmotnosti 1475kg). Editováno: 5. Květen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Fabie 1,4MPi 50kW do 160km/h (tacho) jede vcelku slusne a pak uz to leze hooodne pomalu, ale dostal jsem se na 185 (tachometrovych) vic ni tuk... JJ ma mam tiez maximalku 185km/h tacho 1,4MPi-50kW........3 ludia , nieco v kufri , dialnica.. Ale viac to tak hore tahat nebudem.....asi do tych 160 to ide v pohode dalej je to fakt trapenie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Na testování maximálky je nejlepší rovina, a né ty Vaše prudké kopce a naložený auta (aby rychle padali k zemi-z kopce dolů, jinak váha nehraje roli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.