unfall Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 mám oct.combi 1.9tdi,2003, -při rozjezdu nebo při přejetí nějaké nerovnosti mi něco klepne ,ťukne ve dveřích( u řidiče) .Nevíte prosím Vás co by to mohlo být? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Vypadlé šroubky upevnění stahováku okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Diagnostik , děkuji za tip,měl jsi někdy podobný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Taky mi občas něco ťuká ve dveřích. Je to od té doby, co jsem měnil rozbyté okno. Nějdříve jsem myslel, že mi někde jestě zůstal kousek rozbytého skla, ale je to spíše kovový zvuk v oblasti zámku. Možná to souvisí s tím, že jsem ve dveřích našel takový gumový čudl. Asi někdě chýbí, ale nenašel jsem kde. Nevíte někdo, kam patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Ještě jeden pohled na čudl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 mne sa zda ze to je zo stahovania okna, je to tusim navlecene na kovovom vystupku a opiera sa o to sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Měříňák Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Rád bych řekl svoji skušenost s ťukáním ve dveřích.hledal sem všechno možné,až sem na to přišel.Když vyndáváš tapec dveří,tak ho musíš vytáhnout směrem nahoru s lišty která je součástí sametky skla.Až budeš mít tapec venku,vyndej si ze dveří i tu lištu a zaťukej si na ňu.Uslišíš přesně ten zvuk co Ťě trápí.Vliště je totiž takovej jazíček,kterýho se rádo kousek utrhne a pak to drnčí.setkal sem se s tím už dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 měl jsem to rozdělané a za Boha na to nemužu přijít,šroubky jsou dotáhlé,ten gumovej čudl jsem měl taky vypadený,ale nevím odkud. Ještě mrknu na tu lištu,ale zdá se mi že to jde někde od zámku dveří. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Rád bych řekl svoji skušenost s ťukáním ve dveřích.hledal sem všechno možné,až sem na to přišel.Když vyndáváš tapec dveří,tak ho musíš vytáhnout směrem nahoru s lišty která je součástí sametky skla.Až budeš mít tapec venku,vyndej si ze dveří i tu lištu a zaťukej si na ňu.Uslišíš přesně ten zvuk co Ťě trápí.Vliště je totiž takovej jazíček,kterýho se rádo kousek utrhne a pak to drnčí.setkal sem se s tím už dvakrát. Zkusím se na to podívat. Je fakt, že jsem tu lištu vyndával, abych tam dostal lépe nové sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 mne sa zda ze to je zo stahovania okna, je to tusim navlecene na kovovom vystupku a opiera sa o to sklo. Já mám (1997, švihadla) na stahovačce dva plechy, ve kterých je velká guma do U. Od tamtud to asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 měl jsem to rozdělané a za Boha na to nemužu přijít,šroubky jsou dotáhlé,ten gumovej čudl jsem měl taky vypadený,ale nevím odkud.Ještě mrknu na tu lištu,ale zdá se mi ,že to jde někde od zámku dveří. Dík nejlepší je to nechat rpzebrané a projet se a hledat.. a nebo využít nějakého známého at poslouchá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 (editace) měl jsem to rozdělané a za Boha na to nemužu přijít,šroubky jsou dotáhlé,ten gumovej čudl jsem měl taky vypadený,ale nevím odkud.Ještě mrknu na tu lištu,ale zdá se mi ,že to jde někde od zámku dveří. Dík Tak to máme možná stejnou příčinu. Jenom zjistit, odkud ten čudl je. Editováno: 11. leden 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 mám oct.combi 1.9tdi,2003, -při rozjezdu nebo při přejetí nějaké nerovnosti mi něco klepne ,ťukne ve dveřích( u řidiče) .Nevíte prosím Vás co by to mohlo být?Dík Ja mel problem s drzakem kabelu ve spodni casti dveri (kolik z plastu v plechu a na nem pasek pro kabel), tukalo to pri prejezdu nerovnosti, pri zavreni dveri apod. Proste ten kolik tam lital +- 1mm - stacilo jej vytesnit a byl pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Taky to může dělat vedení stahováku okna,může se opírat o plech a na nerovnostech tukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Mám to rozdělané , jezdím a poslouchám . Dám vědět až na to přijdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedros.u Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Může to být i horší varianta, vadný spodní pant dveří už jsem taky několikrát řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 možná to bude od toho pantu,protože jsem pootevřel dveře a ruzně s nima hýbal a kolem toho spodního pantu to lupalo,tukalo...i trochu vůli tam mám Jak se to dá opravit,vyměnit celej pant,na kolik to přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Měl sem taky vůlu ve spodním pantu ale řidičových dveřích za jízdy myslím nic nebylo slyšet ale když sem zvenku v místě pantu zatlačil na dveče tak to ťukalo a dveře se v ruce viklaly. Opravit to nejde, řešil sem to výměnou,nový stojí kolem 1800kč já koupil z vrakáču dobrý za 400kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 mám oct.combi 1.9tdi,2003, -při rozjezdu nebo při přejetí nějaké nerovnosti mi něco klepne ,ťukne ve dveřích( u řidiče) .Nevíte prosím Vás co by to mohlo být?Dík Ja mel problem s drzakem kabelu ve spodni casti dveri (kolik z plastu v plechu a na nem pasek pro kabel), tukalo to pri prejezdu nerovnosti, pri zavreni dveri apod. Proste ten kolik tam lital +- 1mm - stacilo jej vytesnit a byl pokoj. ten kolik mi taky jeden lital.... ale nahoře! může to být který koliv! Zkontrolovat všechny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 ted jsem to znovu rozebral... a klepe mi tam klika... už nesnesitelně.. da se to nějak opravit? nesetkal se někdo? nebo vyměna cele kliky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak to jsem resi take,mam ji volnejsi na zadnich dveri,ale podlozit nesla,aspon bez demontaze,i kdyz si myslim ze to klepani nebude klika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 A co to celý vyplnit pěnou? A byl by klid. Ne, dělám si prdel, to bys pak neměl funkční asi okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKI Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Mal so niečo podobné a nakoniec to klepalo v mechanizme zámku otvor dvere a kde sa pohybuje ten mechanizmus, smerom dole natlač silikonovú vazelinu a uvidiš budeš prekvapený to ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 no tam to nebylo... jsem to podložil paskou... problem odstraněn... te volnosti, ale klepani neodstraněno... zkusim tu vazelinu.. snad to bude ono...., už jsem prošel vše co mělo nějakou vůli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.