Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

100km není žádná vzdálenost na potřebu zastavit, teda pokud zrovna nemáš zažívací problémy, to i doktoři radí hodně pit :D

a naco vam je vlastne tolko drziakov? v stredovom tunely je jeden (pre cestujucich vzadu) spolujazdec ma dva v odkladacej schranke. ked este namontujete jeden na pravu stranu vedla radia, myslim ze to bohate staci. a kto cestuje 100km, bol by blazon, aby parkat nezastavil a nedal si pauzu.

Tak to bych chtěl vidět, jak se ti udrží nápoj v té vyklopené schránce u spolujezdce, když je tam sotva 5mm prohlubeň?

a este potom nie je miesto na nohy. kazde miesto na napoj potesi.

a v stredovom panely vzadu mam dva drziaky. a vpredu som rozmysall ze vymenim popolnik, ktory mi je nanic za drziak napojov z juniora.

Upraveno od cartmanko

anry: som sa sekol trochu, jedna nula sa stratila, myslel som 1000 km.

cartmanko: to s popolnikom to je celkom dobry napad :palec2: , kopec ludi tu kopiruje RS, aspon jeden bude Juniora :punk:

mello: mas pravdu, na jazdu je to nepouzitelne, iba na take kratke krmenie sa spolujazdca

Jak vypadá ten držák z Juniora?

dobra otazka, ja som to tiez este nevidel. juniora som vzdy zdaleka obchadzal, jak keby mal lepru :)

no pred radickou je miesto popolnika taky vylisok ako je za ruckou podlhovasty s hlbim vyliskom na pohar.

tak robi sa to iba sede a meni sa to okolo radiacej paky a smerom dopredu.

Upraveno od cartmanko

Aha, tak to nic, myslel jsem, že je to nějaký sofistikovaný výsuvný držák, ale to bych chtěl u Juniora moc. :)

:kol-98: sofistkovaný? u juniora?

Upraveno od cartmanko

:kol-98: sofistkovaný? u juniora?

No tak co no, tak jsem si to myslel.... :w00t1:

porad nemohu najit tu temu kde se probiral drzak i na druhou stranu. v servise chcu za drziak 1500 a to nedam...

tak by som chcel vediet ako tazke je dorobit ho tam. nie ten u spolujazdca ale ten u vodiča.

nasiel som

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1&hl=mobb77

inak miresku prosim te nemuzes dodat ty foto z montaze?

Upraveno od cartmanko

• 2 měsíce později...

co se týče držáku v odkládací schránce u spolujezdce, tak má drahá polovička si koupila kávu na benzině, použila držák a pak schránku zavřela :kuk: a celý kelímek mi chrstla na servisku a CD a mapy. Málem mě jeblo. Jinak držák vedle rádia jsem si objednal u honzi72 a do dvou dnů byl doma a už je namontovanej. lol Ve škodovce cena 1300,- Kč u honzy72 500,- + 50,- kč pošta. Dík honzovi za obchod.

Upraveno od montas

Ten držiak nápojov pre juniora má číslo 6Y0863267 , ale foto by sa šiklo. Nemá to nikto nafotené?

ved foto mas hned dvoch tych drziakov na linku co som daval o tri prispevky vyssie

asi sme si nerozumeli, ja som myslel na foto drziaka pred radiacou pákou u juniora, to čislo je pre na Juniora. Sorry,díki

ten drziak pred radiacou je miesto popolniku nie?

Ano presne tek, je tam namiesto popolnika. Nebolo by foto. Nemám totiž kde dávať napr. kávu v kelímku. Díki.

Ano presne tek, je tam namiesto popolnika. Nebolo by foto. Nemám totiž kde dávať napr. kávu v kelímku. Díki.

Nejdražší držák nápojů na světě jsou přece naše drahé polovičky néé :prc: . Musíš ji pořád vozit sebou a je to v poho. :p

Máš pravdu, vždy sa na niečo zídu.

• 1 měsíc později...

Muze te mi nekdo prosim poradit, jak namontovat drzak napoju na pravou stranu?

DP jaxi nemam (prislusnou cast) a nerad bych neco z tech plastu ponicil :-/

Muze te mi nekdo prosim poradit, jak namontovat drzak napoju na pravou stranu?

DP jaxi nemam (prislusnou cast) a nerad bych neco z tech plastu ponicil :-/

Mrkni se sem.....    http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1121&hl=dr%9E%E1k .........já ho dával min.tyden a prace do deseti minut

Upraveno od raca

Mrkni se sem.....    http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1121&hl=dr%9E%E1k .........já ho dával min.tyden a prace do deseti minut

Diky, tenhle link jsem vazne nenasel ;-)

montaz hotova - cca 3 minuty :D

a pred tim asi hodina hledani "jak na to"

• 2 měsíce později...

.. poradí mi niekto, či sa dá namontovať držiak nápojov aj keď mám výsuvnú schránku ?... pri výbere interiéru mi v predajni povedali, že nie... ale určite to už niekto skúšal... vďaka....

Jde to, akorát ve fabrice to nedělali, páč při otevření obého najednou dochází k vzájemné kolizi.

Měl jsem jak "šuplík", tak i držák nápojů. Nakonec jsem obě "vymoženosti" demontoval. V šuplíku jsem věčně zapomínal mobil a držák nápojů jsem nikdy nepoužil (nic v něm pořádně nedrží...). Raději jsem jej vyměnil za držák telefonu.

obojí jde a držák je dobrá věc. Plechovčičku s kafem udrží stejně dobře jako velkou kolu od Mekáče.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.