baurak Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Chtel poprosit vsechyn co jezdi do Italie lyzovat aby me doporucili nejake stredisko a hlavne potrebuji poradit nejake dobre zkusenosti s ubytovanim a pripadne i nejake kontakty...chystam se zacatkem brezna tak na tyden. predem vsem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Chtel poprosit vsechyn co jezdi do Italie lyzovat aby me doporucili nejake stredisko a hlavne potrebuji poradit nejake dobre zkusenosti s ubytovanim a pripadne i nejake kontakty...chystam se zacatkem brezna tak na tyden. predem vsem dekuji Kdybys chtěl do Švýcarska,tak bych věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 ha, chceš zradit Hintertux, , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 ha, chceš zradit Hintertux, , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu. jen chci vyzkouset Italii...Rakousko bude nasledovat hned v dubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 ha, chceš zradit Hintertux, , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu. jen chci vyzkouset Italii...Rakousko bude nasledovat hned v dubnu máš ňák moc času , letos vynechávám chjo, musím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 máš ňák moc času , letos vynechávám chjo, musím jsem si letos nakoupil nejakou vybavu a jako na potvoru to vsechno susim doma...tak asi jiny vychodisko nez jezdit ven nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Stejne nebude snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Vydrž do pátku až budu na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Vydrž do pátku až budu na ICQ to zase nebudu na ájsíkjů ja tak si zavolame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 taky bch rád nějaký typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Ja byl tady : http://www.ski.it A bylo to LEVNYYYYY ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Doporucuju Madonnu di Campiglio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Doporučuju Bormio a okolí. Za cenu podstatně nižší než za Sella Rondu jsou v dojezdové vzdálenosti 4 areály s asi 220 kiláků sjezdovek - sportovní Bormio (převýšení 1800m!) + Santa Catarina, menší rodinný a poloprázdný San Colombano a také Livigno se 115 km sjezdovek ve "francouzském" stylu. Byl jsem tam před 3 lety, takže nevím, zda platí stále 1 skipas nebo už je Livigno mimo. Byl jsem tam s cestovkou autobusem a bydlel tady: http://www.nev-dama.cz/zima/italie/alta-va...cita-popis.html Pokud bych někdy ještě uvažoval o Itálii, jel bych sem, protože v této oblasti jsou ceny mírné a kvalita lyžování vysoká. Ve výše doporučené Madonně jsem byl, ale mě osobně zklamala,"jméno" a ceny rozhodně neodpovídají lyžařské nabídce. Jsem holt zhýčkaný Francií a stovkami kilometrů dálnic a nástupem na sjezdovku přímo ze dvěří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Doporučuju Bormio a okolí. Za cenu podstatně nižší než za Sella Rondu tam přesně byl můj kámoš a na ceny si stěžoval, tohoto se týkal můj první příspěvek, jen jsem si nemohl vzpomenout, kde to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Taky se přidám k doporučení do Livigna. Jeli jsme tam s cestovkou ITALIA SKI na prodloužený víkend. Doprava vlastní, jídlo vlastní. Apartmám pěknej viz. Chalet ANNA A na to, že jsme tam byli v prosinci, tak byly sjezdovky docela prázdný. Krom toho bezcelní zóna, takže supr ceny na parfémy, chlast, hodinky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Pak je to ještě moc pěkný v Cortina d´Ampezzo, ale je to trošku dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny_1 Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Mezi vánocemi jsme byli v San Vallentin Alla Muta, kde jsou 3n lokality: Nauders, Schoeneben, Heideralm. Je to směr Landeck, pak na Merano, ze Šumeprka 860km. Navzdory nedostatku pčír. sněhu super upravené tratě, v Heideralmu minimu lidí, Schoeneben trošku více, ale čekařka asi 4 minuty, krásná krajina. Ubytováni ve Stecherhofu (family Stecher, najdeš na webu), super ceny a pohoda. Relativní nevýhoda byl pouze váceméně technický sníh, ikdyž jakási jiný, než u náš, do takových 13-14 hodi to bylo jako přérodní, pak to bylo v prudkách sjezdech jiý vybržděné, ale dobrý, Nám vyšlo počasí, 7 dní uplně jasno. Náročnost tratí red-black, ty red byly dost dobrý i pro carving styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 vzhledem k tomu ze je letos vsude problem se snehem tak vse smerujeme k Marmolade kde by snih mel byt urcite...jinak uz se ozvalo asi 10 lidi kam jsme psali tak uvidim jak to dopadne a kdyz tak dam potom hlaseni jaky to bylo...jinak s permicena neni problem kdyz se koupi Dolomiti Superski a navic se da za 3 ecka koupit chipovka a na webu se pak doctete kolik km jste najezdili jako prevyseni jste prekonali atd atd uz to maj celkem vymaknuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.