tdidriver Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Chci se zeptat, chtěl bych si koupit střešní nosič na fabii, ale potřeboval bych se zeptat jak je to s těma záslepkama v tý liště(nemam hagusy). Jestli se musí nějak vyloupnout a jestli tam pak jdou dát zpátky nebo jak to tam funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Pokud máš krátkou f.tak vyloupnout záslepky. Zpět se dají dát, ale už tam moc nedrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdidriver Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Mam kombíka, ale to je snad jedno ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Na jedné straně záslepky je důlek, tem se strčí malý šroubovák a a záslepka se vydloubne. Už jsem to párkrát dělal a zatím tam drží. Jen se mi ulomily takové malé pacičky co trčí do boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Pokud máš kombíka tak nemáš v liště přípravu pro nosiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Taktak, musis koupit jinej typ nosice. Co se dava pod lem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 lepsie je mat tam hagusy a to auto este aj s tym vyzera dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 nevite nekdo co by stalo na combika dodelat hagusy vc. prace??? mel bych zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 nevite nekdo co by stalo na combika dodelat hagusy vc. prace??? mel bych zajem nechával jsem so to dodělávat a vyšlo mě to na 7074,50 včetně DéPéHá. sem se plácnul přes kapsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) Tady to máš černý na bílým Editováno: 10. leden 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Na severní moravě v Opavě www.nosiče.com. Origoš Neumann za 3800, plus 700 montáž. Sumasumárum 4500 se zárukou. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdidriver Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Taktak, musis koupit jinej typ nosice. Co se dava pod lem. Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 No nevim, ale nechat si vrtat do střechy ??? To by se mi moc nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit? http://www.vltava2000.cz/stresninosice/def...epartmentID=667 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdidriver Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit? http://www.vltava2000.cz/stresninosice/def...epartmentID=667 Dík, ale ještě k tomu mam dotaz. Nepomačká se zase ta guma ve dveřích a nebo nepoškrábe se nahoře ta kastle nad dveřma, má to někdo vyzkoušený jak to drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 cc 7000,- se mi zda nejak moc kdyz original ve skodovce stoji hagusy cca 4000,- a 3000,- za praci .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 cc 7000,- se mi zda nejak moc kdyz original ve skodovce stoji hagusy cca 4000,- a 3000,- za praci .... mas to tam napisane nosis 3200, praca 1200, a 2x lista 790 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 tak se zeptam jeste blbe ... ty listy jsou potreba, to nejde udelat z tech to tam jsou a rozstrihat je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Taktak, musis koupit jinej typ nosice. Co se dava pod lem. Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit? firma HAKR v Brne to vyraba mam to od nich kupene prave na kombika, celkom lacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit? http://www.vltava2000.cz/stresninosice/def...epartmentID=667 Dík, ale ještě k tomu mam dotaz. Nepomačká se zase ta guma ve dveřích a nebo nepoškrábe se nahoře ta kastle nad dveřma, má to někdo vyzkoušený jak to drží? je to pogumovane dostatcone v mieste styku s karoseriou co sa tyka pomackania gumy, to nehrozi, kedze sa to dava pod nu, nie na nu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdidriver Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tohle by se mi líbilo, ani sem něvěděl že se něco takovýho dělá. Nemusel bych aspoň nic dloubat, stejně to asi nejde jak to tak tady čtu když mam toho kombíka. Nevíte kde by se to dalo případně nějak levně pořídit? http://www.vltava2000.cz/stresninosice/def...epartmentID=667 Dík, ale ještě k tomu mam dotaz. Nepomačká se zase ta guma ve dveřích a nebo nepoškrábe se nahoře ta kastle nad dveřma, má to někdo vyzkoušený jak to drží? je to pogumovane dostatcone v mieste styku s karoseriou co sa tyka pomackania gumy, to nehrozi, kedze sa to dava pod nu, nie na nu Jasně, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 tak se zeptam jeste blbe ... ty listy jsou potreba, to nejde udelat z tech to tam jsou a rozstrihat je? Stačí říznout původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Tady to máš černý na bílým Takhle se vydělává, ty lišty ti vůbec nemuseli dávat. Když to v práci montujeme, tak původní lišty rozřežeme a je to hned o 1500,- levnější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Tady moje už trošku starší vlákno o nosičích: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Našel jsem na netu firmu BÖHM, která vyrábí střešní nosiče a prodává i jiné značky. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Byl jsem se tam podívat a prodavač zkritizoval firmu HAKR (hlavně nosiče na kola) a pochopitelně vychválil to svoje. HAKR prý má problémy s korozí, oni na to dávají elektroforézu. Přemýšlím jestli koupit nosič na krátkou Fabii do přípravy ve střeše nebo pod okraj střechy aby se to dalo dát i na kombika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.