Měříňák Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Mám octavii combi r.v.00.Lampička na stropě funguje jen vypínačem co je u ní.Zapnu ji na polohu dveří,svítí.Zavřu dveře,nezhasne.Já vím,má to stmívání,ale ona nezhasne ani při zapnutí klíčku a ani při zamčení auta zvenku klíčem.Kde mám hledat?Díky PS:Spínače ve dveřích sou OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Cau, stejnou zavadu me delal spinac 5. dveri -stacilo ho dostelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcombim Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Zdárek lidi prosím o radu - stále svítí stropní světlo - auto jde normálně zamykat centrálem tak nevím jestli to je čidlo zámku ale spíš asi ne když jde centrál - mám 1,6 74kw MD 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 bude to na 90% dveřní mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Jak píše Váša mikrospínače odcházejí dost často....ale divné je že to žůstalo zaplé ale také možné.... jednou jsem tořešil a dělala to komfortka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Zdárek lidi prosím o radu - stále svítí stropní světlo - auto jde normálně zamykat centrálem tak nevím jestli to je čidlo zámku ale spíš asi ne když jde centrál - mám 1,6 74kw MD 2000nazdar.ak mas vadny mikrospinac v zamku a to bude na 90% tak ti mozem poslat nove vrchne trecie plochy ktore su odrate.nemusis menit zamok a na starych to uz byva aj tak zodrate.mam to za 500sk kus.takze ak mas zaujem nieje problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) Zdravim, potreboval bych poradit v cem by mohl byt hacek. Kdyz zapnu osvetleni interieru pouze pri otevrenych dveri, tak po zavreni, dokonce i nastartovani motoru zustava porad svitit. Kdyz auto zavru a zamknu, zustava porad svitit. Zjistil jsem, ze kdyz necham spinac v teto poloze, tak zhasne asi az za hodinu. Kdyz pak auto odemknu, rozsviti se, kdyz zamknu, zhasne, ale jakmile nastartuju, tak uz nezhasne a zustava svitit dalsi hodinu. Normalne bych to asi neresil, ale rozhodl jsem se pro instalaci alarmu a ted mi to kvuli tomu porad hlasi otevreny dvere a nemuzu pouzivat nektere funkce. Nepomuze ani nastaveni vypinace na vypnute osvetleni v kazde situaci. Netusite nekdo kde by mohl byt zakopany pes? diky za odpovedi Editováno: 11. Září 2008, autor: desperado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 skusil by som asi mikrospinac alebo studak v zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 skusil by som asi mikrospinac alebo studak v zamku Ted jsem mluvil s jednim autoelektrikarem, pry by to mohl byt nejaky konektor S ve spinaci skrince, je to mozne? Jinak mam octu TDI 81kW 2001, alarm magicar m100as, ve vlaknu o magicaru jsem se docetl, ze zapojeni pres vnitrni osvetleni je lajdacky, ale v manualu to tak myslim pisou. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 86s je možné. Ale málo pravdepodobné, nie je to vôbec namáhaný kontakt. Stalo sa to po inštalácii alarmu alebo pred? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Uz to delalo pred instalaci. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Navíc jsem zjistil, ze ne pokazde zhasne, i kdyz nenastartuju. Nekdy jo, otevru, zavru a vse ok, nekdy otevru, zavru a porad hlasi otevreny dvere. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 No tak to vyzera na tie mikrospinace v dverach. Skontroluj, preletuj, pripadne vymen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desperado Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Diky za radu , vyzkousim a snad to pomuze. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanix Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Mám úplně opačný problém. Vnitřní osvětlení svítí, ale nerozsvítí se po otevření dveří. Mohly by to dělat dveřní spínače? A kde přesně je najdu? Mám O I TDI/66kW 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Najdes ich v zamkoch dveri. Preberalo sa to tu v teme vymeny mikrospinaca Nabuduce lepsie hladaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanix Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Asi to nebude těmi mikrospínači, jedině že by byly špatné ve všech dveřích. Je po cestě od dveřních mikrospínačů k přepínači světla na stropě ještě něco? (pojistka, stmívaní, ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Ziarovku mas dobru.??? Je tam aj poistka cislo 14 v poistkovom boxe 10 A. Skontroluj to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanix Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Žárovka je dobrá, světlo ve všech polohách kromě polohy dveří normálně svítí. Ale žádné z dveří to světlo nerozsvítí. V případě špatné pojistky č.14 by to asi nesvítilo vůbec. Editováno: 24. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Daj to napojit na pocitac-VAG a uvidis aku chybu to vypise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjism Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Pánové mám ještě takovou jednu věc jestli by vás nenapadlo čím to je že pokud palubní světlo (nad hlavou) v octavii nastavim vypínačem na otvirani dveri tak tento systém (otevru dvere, svetlo se rozsviti, zavru dvere, svetlo zhasne) funguje pouze při klíči v zapalování, pokud klíč vytahnu, svetlo už neustále svítí i když by mělo se zavřením dveří zhasnout. Mikrospínač by tohle podle mě nedělal pokud fungují přesně světla ve dveřích jak maji, centrál taky v pohode a pokud je nastartovane tak i to stropní funguje jak má. Fakt netuším, Děkuju za případnou informaci co by to mohlo dělat, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 ... pokud klíč vytahnu, svetlo už neustále svítí i když by mělo se zavřením dveří zhasnout. ... Necháš to dostatečně dlouho? Protože po zavření dveří bez zapnutého zapalování světlo nezhasne ihned ale až po cca 30-ti vteřinách nebo ihned po zamknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjism Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Ano máte pravdu, vážně to tak je, nenapadlo mě čekat tak dlouho, děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik85 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Já mám zas trochu jiný problém me zase když odemknu třeba kufr necham otevřený nebo zadní dveře vlastně jakékoli tak po nějaké době cca par minut pokaždé světla jak stropní tak v kufru problikne nebo když jedu tak při jízdě mi decentne svítí stropní světlo třeba jen jedna zarovicka ale fakt jen lehounce nevím napadlo mě třeba špatná kostra nebo tak něco dělá mi to i u centrálu když zamknů tak taky lehounce svítí a někdy zhasne úplně a je to v pořádku nevím čím to je díky všem za odpoved Editováno: 6. Únor 2015, autor: lubik85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Jen pro kontrolu, mas tam klasicke zarovicky nebo ledky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.