Honza130 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 neni to těžký, dvoje kleště, delší... .. jinak takhle vypadá ta pistole na to Hmmmmm hezky.....to se to cvaka, kdyz je naradicko ja tu pistoli ale nepouzival ... jestli by ji nekdo chtel mozna bude na prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 neni to těžký, dvoje kleště, delší... .. jinak takhle vypadá ta pistole na to Hmmmmm hezky.....to se to cvaka, kdyz je naradicko ja tu pistoli ale nepouzival ... jestli by ji nekdo chtel mozna bude na prodej... No vidis a koliko by to kostovalo???? Treba bych do toho sel...dle cenovky.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Cauky Pavle, zavolej mi kvuli volantu... Mas preplnenou schranku a nejde ti poslat SZ... David 608 470 799 sorry ostatnim ze sem toto pisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 do kabeláže k sedačkám jde štáva 2x + 1x - ale nehřeje to.myslíte že sám zvládnu rozebrat čalounění a mrknout na tu dečku jestli je v cajku?Dá se ta dečka případně opravit?jak?děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 do kabeláže k sedačkám jde štáva 2x + 1x - ale nehřeje to.myslíte že sám zvládnu rozebrat čalounění a mrknout na tu dečku jestli je v cajku?Dá se ta dečka případně opravit?jak?děkuju! No jak jsem psal na zacatku, rozebiral jsem sedacky co mely vyhrevy a pokud bych to mel davat dohromady, tak to dam radsi nekomu kdo ma tu pistoli, neb ty krouzky se blbe oteviraj a budou se o to hur davat dohromady, tak aby netrhaly okoli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 aha,díky,ještě se optám:konektor je na 4 piny,z toho vlevo mi jde + uprostřd - a vpravo +,ten spodní nevykazuje nic proč?je to příprava na ele.ovládání sedačky?nevím teda jak u spolujezdce tam jsem to neměřil ale ta topí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.