Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj nikde jsem nenasel toto tema chtel bych poradit a doporucit nejake repro za stavajici ...mam SIII 1.6  r.v. 2016 s columbusem a stavajicim reproduktory ...co tam dat  aby to lip hralo ..nechci subwoofer ktery by zabiral misto v kufru ani misto rezervy ... zda ma smysl zesilovac atd. Nejlip nejaky rozumny pomer cena /vykon a nejlip vse vymenou za stavajici repro ze stejnyma rozmerama ...

Nemam rad muziku moc nahlas jen tak prijemny poslech k jizde a vetsinou jedu jen na radio F1 nebo Impuls ma to smysl?

Menily jste to na svojich autech ? Diky za rady .......

Potom neotrebujes ziadnu vymenu repro.Potrebujes iba vytlmit dvere.Tie posunu posluch v tvojom aute na uplne iny level a splnia presne tvoje ocakavania pri zachovani toho,co tam original z fabriky je.

Pozri,najprv vytlm,zvladnes aj sam za par drobnych...a ak nie...repro vymenis ako dalsi level?

Upraveno od Patrik1971

rockfordy odporucam, hraju pekne, aj basy

Nema prosim nekdo polopaticky navod. Kdyz vrzou priserne madlo a ovladaci panel oken u ridice, spojil bych to dohromady. Ale nechcu to dolamat.

• 1 rok později...

Ahoj, ozivim tema. Ma nekdo nejaky SS dodelavany na auto bez cantonu?? Vytlumit dvere a dat lepsi bedny je asi dobra vec, ale jestli uz nekdo opravdu bez cantonu udelal svou sestavu zesilovac, bedny, subwofer. Zajimaji me veci, ktere mi nezabijou misto v kufru... Diky za info

Uvažujem nad výmenou všetkých reproduktorov a vytlmenim dveri. 

Mám Canton

Keď pozerám na nejaké komponentne sety na nete, tak obsahujú 4x stredobas + 4x vyskove

V zadných dverách mam len stredobas a výškový.Tomu rozumiem... 

Ale v predných mam 3xrepro...

Vyskovy, stredový a basový.

Takze ten stredový sa odpojí a vymení sa iba vyskovy a dole miesto basového dám ten novy stredobas? 

Alebo ako vlastne? 

Ďakujem 

IMG_20210119_221251.jpg

Upraveno od titanius

Mas predpokladam Canton,takze ak ho chces zachovat,tak budes musiet zohnat sadu repro,ktora presne taketo repro s rovnakymi parametrami a poctom obsahuje.Cely system je ladeny a prepojeny so systemom auta/hovori sa o nejakej datovej sade/,takze akekolvek dopojenie hocicoho v lubovolnom pocte iba tak cely system rozladi,mozno aj znefunkcni.

@titanius doporučil bych nějaké odborníky co se tím zabývají - dělají odhlučnění, výměny repro, dodání nového zesilovače + ekvalizéru a nastavení. Určitě by ti poradili. Třeba ahifi.cz nebo carmedia.cz.

Ako bolo spomenute,konzultoval by som to v ahifi/tu technicku stranku vymeny/,aj ked ja osobne by som zacal tlmenim,ktore zvladnes aj doma sam za par drobnych.Rozdiel bude velmi,velmi vyrazny a mozno sa vyhnes komplikovanej prerabke s vymenou repro a neistym vysledkom.

Ja osobne by som siel skor touto cestou,aj ked podla mna ten Canton hra velmi dobre,len treba hudbu v slusnej kvalite,ziadna mp3 a ako som uz aj inde pisal.vyhnut sa preddefinovanym profilom Cantonu a natukat si to sam v individuale.

Áno, Canton hrá celkom fajn. 

Mám ho nastavený tak, ako sa to tu niekde spomínalo... stiahnuť výšky na min. a pod. 

Lenže ako som už spomínal v inej téme,tak mi začal chrastit basový (dolný) reproduktor v spolujazdcovych dverách. Aj keď deň nato hral znova fajn,tak včera znova chr-chr. 

Z ničoho nič, hudbu som mal celkom potichu. Tak neviem ci je fakt KO... 

A keď už ho vymeniť, tak rovno všetky repro a keď už ich budem meniť, tak rovno vytlmit... 

Jasne,super..tak by som sa zameral na ten jeden,aky ma problem,ci to nieje iba kontakt a dal by som sancu najprv tomu tlmeniu.

V byvalej octavke to spravilo obrovsky posun aj pri standartke bez Cantonu.

A nechrasti spis neco ve dverich ? Taky bych nejdriv vytlumil dvere a tapecirunk a uvidis sam so to dokaze za kouzla 😉

• 1 rok později...
V 20. 1. 2021 na 10:54, ČudlR napsal:

A nechrasti spis neco ve dverich ? Taky bych nejdriv vytlumil dvere a tapecirunk a uvidis sam so to dokaze za kouzla 😉

Zdravím,

čím a jak ty dveře vytlumit? Hrozně mi ve dveřích něco chrastí při vyšších hlasitostech. Mám v plánu to rozebrat a když bude tapecirunk dole tak rovnou vytlumit jen nevím čím a jak.

@PanJara 

https://lmgtfy.app/?q=jak+vytlumit+dvere+auta

• 2 měsíce později...

Zdravím,

V superbu combi 11/21 nemám canton a chtěl bych doplnit pouze subwoofer. Radio je Columbus celosklo MiB 3.  Jde mi o to, aby nebyl subwoofer jen položen někde v kufru ale zabudován nejlépe tak, jako originál. Řešil prosím již někdo?

Díky za rady. 

A co tak skusit dokodovat virtualny subwoofer?Nemusic nic dorabat,iba kodovat a hra to velmi slusne.

@Pavel B kup origo canton z bouracky... na allegro je toho hafo. 

@Patrik1971 nie. Nehra. Aj Canton pokial auto nie je naozaj vytlmene tak nehra nijako zavratne. S vytlmenim to uz zacina byt ok.

@Patrik1971 dokážeš dokodovat? 

@Deliberator Superb je služebák na 3 roky - operák a proto řeším pouze woofer, pokud bych chtěl celý Canton budu v tom tak za 25tis

@Deliberator min auto byl Superb 2017, kde jsem měl Canton a byl jsem s hudbou spokojený, teď mi ty basy prostě chybí...

@Pavel B ja nerikal ze to stoji 1000kc... ja do sluzebaka na 4 roky vrazil firme 250.000kc, a jeste pak dalsich 40 za vytlumeni komplet, 2x30 za kola, 90 antiradar, nejake folie... kazdy to mame jinak. 🤷🏻‍♂️

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.