Přejít na obsah

Spojka - vibrácie

michal_scala

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám 1.0 TSi 85kW 2024, cca 5300 km. Auto je super, no jeden detail mi nedá pokoja. A to je dojem zo spojky ako takej. Pokiaľ ju stláčam pri voľnobehu tak nie je problém. Ale od cca 2500+ otáčok v jej koncovej polohe ( resp. v dráhe 80-100%) je zvláštna v zmysle vibrácii. Pripadá mi akoby prenášala viac vibrácii ako som zvyknutý. Neviem či je to bežný prejav trojvalcových motorov alebo je niečo v neporiadku. Stretli ste sa s niečím podobným? Vopred vďaka za radu/reakcie

Editováno: , autor: michal_scala
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Ahoj. V pondělí jsem si přivezl předváděčku Scalu 1.0 TSI 85kW 2024 FL, najeto 8 500km. Zatím najeto jen pár set km, ale jsme nadšený. Jen při přeřazováni se mi také přenáší vibrace do spojkového pedálu. Při neutrálu a volnoběhu vše ok. Nezkoušel jsem neutrál protočit do vyšších otáček… Jak jsi dopadl ty? Řešil jsi to někde a s jakým výsledkem? Díky 

Odkaz ke komentáři

Skuste na neutrale vytlacit spojku parkrat a pustit. Raz pomalsie, raz rychlejsie. A stiahnite si okno. Ci sa neprejavy klepanie aj. Ja som to reklamoval na tdi a po oprave mi uz v skode povedali, ze to nevedeli vyriesit. Klepe dodnes. Raz ano, raz  nie, podla toho ako pustim spojku. Vibracie za jazdy nebadam.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...