Dan12 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Ahoj, mám takový problém u Octavia 2 1.9 TDI 77kw. Při přeřazení na neutrál a postupném dobržďování (třeba na křižovatku) se mi rozsvítí kontrolka baterky a poté mi to vypne celý motor. Poté s těží jde nastartovat, asi po 15 sekundách auto naskočí. Stejné startování jako za studena. Z prva se mi vypínal motor při jízdě pod 1500 ot., vyměnilo se palilové čerpadlo, asi 2000km bez problémů a nyní se objevit tento problém. Nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Ten motor se dusí - má malé otáčky, proto ta kontrolka. Je nutné problém odstranit. Bez diagnostiky se nic nezmůže. Viděl jsem video s blbě startovatelným motorem, nakonec to byla "chcípací" klapka v sání, nebo výfukovém traktu (která se zaklapne, aby motor neklepal při vypínání). Jenže nebyla funkční, motor skoro nešel nastartovat. Jinak to může být kdeco, čerpadlo, svřikovače, ucpané cokoliv po cestě (filtr). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.