rostak475 Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Dobrý den, rád bych se zeptal na jednu věc týkající se vyhřívaného čelního skla. Mám Octavii IV RS, která by měla mít fólii na rozehřívání. Je možné, že je tato fólie viditelná pod určitým úhlem na slunci? Před časem jsem měl pojistnou událost (poškození zadního nárazníku) a po opravě jsem si všiml, že na čelním i bočních výhledových sklech zůstal zbytek laku. Tento problém jsem reklamoval a lak byl odstraněn, ale od té doby mám pocit, že při pohledu přes čelní sklo směrem do silného zimního slunce vidím drobné bílé tečky. Nejsem si jistý, jestli je to stále pozůstatek laku, nebo jestli by to mohla způsobovat právě fólie na vyhřívání. Mělo by smysl tento problém reklamovat znovu? Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami V sekci elektrika máš o vyhřívaném čelním okně celé téma. Zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky