Přejít na obsah

rostak475

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rostak475

  1. Zasahuješ do cizího majetku, cokoliv se stane plná odpovědnost jde na tebe. Stojí to za to?
  2. No musím říct, že hned jak to půjde tak kupuji pro sebe vRS variantu jen je škoda, že je opět náhon jen na přední nápravu. Bohužel ten výkon to nepobere.Z čeho jsem paf tak to, že Octavia půjde ovládat telefonem ( dříve to byla výsada BMW 7 apod ) Dále jsem zvědavý na sportovní koncovky výfuku, jestli bude mít trošku nějaký zvuk Cenu odhaduji na 1,2 - 1,4 mio czk - když se odečte DPH tak je to OK za to co to umí Jak to vidíte Vy?
  3. Děkuji, je to tak. Bral jsem skladový kus tak jsem neřešil, jinak to má absolutně všechno. Tak děkuji
  4. Ahoj, narazil jsem na toto téma náhodou. Kamarád ztratil díky kódování záruku na auto. Od nějakého update SW si řídíci jednotka pamatuje jakýkoliv zásah z venku i při přehrátí na tovární SW před návštěvou servisu. Je to snad nějaká novinka od konce roku 2023 nebo co. Já bych nikdy u auta v záruce do toho nešahal, nestojí to za to.
  5. Čus, vzal jsem skladovku Kodiaq 147 kw LK přítelkyni. Až doma jsem si všiml, že při otevření dveří auto nemá takové ty šikovné plasty co se vysunou a chrání ostatní dveře to bylo za příplatek? Stejně vozu v zadu chybí roletky stínící. To bylo také za příplatek? Jinak teda jsem dnes ujel 330 km a musím říct, že jsem velmi mile překvapen. Auto je rychlé, pohodlné, tiché.
  6. Čau, našel jsem pro přítelkyni S3 110 kw Style - 2 roky starý najeto cca 8 tisíc, celkem našlapaná výbava. Nicméně přejetý interval oleje o cca 50 dní ( nebyl za dva roky dělán vzhledem k nájezdu ) odřené kolo, nějaká malá vada na laku. Prodejce chce jít dolů o cca 20 - 25 tisíc více ne. Když si spočítám výměnu oleje, oprava kola jsem na slevě. Jaké máte zkušenosti s bazary? lze získat větší slevu? jaké páky zkoušíte? Díky za zkušenosti do SZ
×
×
  • Vytvořit nový...