Lukias Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Ahoj, nikde jsem tyto informace nenašel. Objednal jsem si nového kamiqa, kde mám virtuální kokpit 10. Půjde na něm zobrazit mapa, když mám základní infotainment bez navigace? Pokud ne a připlatím si za navigaci, půjdou všechny fce infotainmentu i bez zaplacení služeb škoda connect, popř.: které fce nepůjdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna ne, nepůjde na něm zobrazit navigace, k tomu musíš mít infotaiment s origo navigací. Pokud nebudeš mít zaplacený škoda connect, tak myslím půjde jen funkce proaktivní servis, ale infotaiment online a vzdálený přístup nepůjdou, ale tady si nejsem jistý, tak snad ještě někdo zareaguje., ale s tou navi na virtálu je to tak, jak jsem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukias Vloženo 20. Ledna Autor Sdílet Vloženo 20. Ledna @ski1961 takže navigace by měla fungovat ikdyž nebudu mít zaplecenej škoda connect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna @Lukias no já ji nemám, ale pokud jsem dobře pochopil kámoše s kterým jsme se o tom bavili, tak mi říkal, že navigace samozřejmě poběží, ale nepoběží ty online informace a nebude se ani aktualizovat navigace, která se taky provádí online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manager666 Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Ja mam Kamiq 2024 facelift, vybava Drive Plus. Mam 8" display vpravo a 10" virtualny cockpit za volantom. Za navigaciu od vyrobcu som nepriplacal. Na navigovanie pouzivam Waze cez android auto. Vo virtualnom cockpite sa mi vstrede zobrazuju sipky a pocet km, kedy budem najblizsie odbacat (pouzivam layout ze mam budik otackomeru vlavo a budik rychlosti vpravo). Mapa sa mi vo virtualnom cockpite nezobrazuje, iba v 8" displayi vpravo. Nikde som taku moznost nenasiel, predpokladam, ze to je vymozenost iba originalnej navigacie od vyrobcu. Som rad aspon za tie prehladne sipky, vyhovuju mi maximalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.