Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rád bych prubnul u nové fábky IV funkčnost alarmu (projev, hlasitost), ale zatím se mi nepodařilo ho aktivovat...zkoušel jsem se nechat uzamknout v autě a aktivovat ho přes čidlo pohybu, ale nereagoval na můj pohyb v autě ani na pootáčení volantem. Pak jsem zkusil uzamčené auto rozkmitat bočním kýváním, ale ani to neaktivovalo alarm....už mi docházej nápady. Nějaká idea? Dík

Btw. aktivace alarmu po 30s od uzamčení se dá identifikovat?

Upraveno od Tom brava

A ma auto fabricky alarm?Ak ano,skus nechat otvorene okno sofera,auto zamkni,pockaj a skus otvorit dvere vnutornou kluckou....mal by zacat revat.

Na O3 mi stacilo nechat zamknute auto pri prezuvani. Dvihol som zadnu lavu stranu a auto sa zacalo stazovat... Takze zareagovalo naklonove cidlo

Si si isty, ze alarm mas? Lebo malo by reagovat aj ked si zamknuty v aute a sa pohnes

U mého Kamiqa FL jde v infotainmentu vypnout pohybové čidlo alarmu  v interiéru. Podívej se, zda je tato možnosti  u Fabie IV a případně si pohybové čidlo zapni a zkus to. Reaguje to docela rychle...viz video z mého Kamiqa (taky jsem si to chtěl vyzkoušet).

Upraveno od JirikTU

• Autor

tažné nemám, v infotainmentu jsem žádné nastavení alarmu nenašel (v kterém submenu to údajně má být?), a na otevření vnitřní klikou skrz otevřené okno při zamčeném autě (po  >1 min.od uzamknutí) žádná reakce....zatím nevyřešeno

Jde o SELECTION 130LET, 1.0MPI.

Upraveno od Tom brava

• 1 měsíc později...

No pokud vím, ALARM má z výroby 130LET PREMIUM, nebo musí být dokoupený balíček CITI PLUS ke 130 LET. Takže tipuju, že tam ten alarm nemáš.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.