Publikováno Leden 27Led 27 Rád bych prubnul u nové fábky IV funkčnost alarmu (projev, hlasitost), ale zatím se mi nepodařilo ho aktivovat...zkoušel jsem se nechat uzamknout v autě a aktivovat ho přes čidlo pohybu, ale nereagoval na můj pohyb v autě ani na pootáčení volantem. Pak jsem zkusil uzamčené auto rozkmitat bočním kýváním, ale ani to neaktivovalo alarm....už mi docházej nápady. Nějaká idea? Dík Btw. aktivace alarmu po 30s od uzamčení se dá identifikovat? Upraveno Leden 27Led 27 od Tom brava
Leden 28Led 28 A ma auto fabricky alarm?Ak ano,skus nechat otvorene okno sofera,auto zamkni,pockaj a skus otvorit dvere vnutornou kluckou....mal by zacat revat.
Leden 28Led 28 Na O3 mi stacilo nechat zamknute auto pri prezuvani. Dvihol som zadnu lavu stranu a auto sa zacalo stazovat... Takze zareagovalo naklonove cidlo Si si isty, ze alarm mas? Lebo malo by reagovat aj ked si zamknuty v aute a sa pohnes
Leden 28Led 28 U mého Kamiqa FL jde v infotainmentu vypnout pohybové čidlo alarmu v interiéru. Podívej se, zda je tato možnosti u Fabie IV a případně si pohybové čidlo zapni a zkus to. Reaguje to docela rychle...viz video z mého Kamiqa (taky jsem si to chtěl vyzkoušet). Upraveno Leden 28Led 28 od JirikTU
Leden 28Led 28 Skoda Fabia 4, MY2022 – car alarm activation – vključitev alarmnega sistema - YouTube Pokud máš tažné zařízení, tak se aktivuje alarm při vytažení 13 pólové zástrčky ze zásuvky (při zamčeném autě). Upraveno Leden 28Led 28 od Dula
Únor 3Úno 3 Autor tažné nemám, v infotainmentu jsem žádné nastavení alarmu nenašel (v kterém submenu to údajně má být?), a na otevření vnitřní klikou skrz otevřené okno při zamčeném autě (po >1 min.od uzamknutí) žádná reakce....zatím nevyřešeno Jde o SELECTION 130LET, 1.0MPI. Upraveno Únor 3Úno 3 od Tom brava
Březen 18Bře 18 No pokud vím, ALARM má z výroby 130LET PREMIUM, nebo musí být dokoupený balíček CITI PLUS ke 130 LET. Takže tipuju, že tam ten alarm nemáš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.