Publikováno Únor 2Úno 2 Ahoj, dnes po umytí dost špinavého auta, jsem zjistil že mám poskrabané zadní okno. Myslím si že to mohl způsobit zadni sterač a bordel. Máte někdo zkušenosti s opravou? Je to celkem hluboké. Upraveno Únor 2Úno 2 od Tomáš.m11
Únor 3Úno 3 Buď neřešit nebo vyměnit. Možná auto sklenáři ti to zalepí pryskyřicí jako u prasklého skla.
Únor 3Úno 3 Rozleštit sklo je specialita. Možná ano, ale na to fakt potřebuješ spešl pasty, leštičky atd. Nehledě na to, že to sklo pracuje s teplem, takže je to ošemetný. Zajeď do autoskel a poptej se. Jinak osobně bych to neřešil, na funkci to nemá vliv 🙂
Únor 3Úno 3 Autor Je to rok staré auto, tak o to víc to zamrzí, ale máte pravdu že tohle řešit je zbytečné.
Únor 4Úno 4 Neřešit. Tohle je prostě normální. Mám to i na čelním skle. Pokud je to ve směru jakým jezdí stěrač, tak je to určitě od něj, ale totéž se běžně stane i při škrábání skla v zimě.
Únor 4Úno 4 Já mám ta skla dodrápaná všechna. Přijde mi, že čím novější auto, tím je sklo více z bláta. Doporučil bych s tím počkat, ono těch různých škrábanců a defektů po celém autě z běžného provozu přibude a pak už to člověk nebude tak prožívat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.