Prosinec 23, 201311 r vim ze to neni fabka, ale proste musim ...... ........ asi NOVAAAA moda ze bych taky zacal ?
Prosinec 23, 201311 r myslím, že není podstatné zda to orval a kde, sáhněme si na srdce, dokázal by někdo takto zbastlit a zhnusit auto... Přitom alfa sama o sobě není škaredá, ale toto lamino no nevím, ale je rok 2013....
Prosinec 23, 201311 r Tvl já se těm lidem divím. Bych se styděl do takového auta sednout jako spolujezdec, natož ho vlastnit. Luky viděl jsi tu bílou octu v práci na parkingu? Tomu se už musíš smát.
Prosinec 23, 201311 r Chceš vidět můj bourák? Tadááá, tady je! Je to super bomba RS Fabie! .. ty vole, asi bych se šel zabít smíchy to je strašný, co ti lidi jsou schopný z toho auta udělat, zas na druhou stranu, tohle nikdo neukradne ani na díly!
Prosinec 23, 201311 r Syncy , s rukou na srdci , ono to bhylo real prave RS , interier byl nastesti v origonalu
Leden 14, 201411 r Prohlížel jsem si na google mapách Mladou Boleslav a co nenajdu, Fabia pickup (poblíž Česany)
Leden 15, 201411 r Jojo známe Jsou prý asi 2-3 kusy jen, a jsou v nich 1.9TDI, lítá to nehorázně a mají i slušnou výbavu, na jedné mají i xenony atd.Co internetová diskuze dala, je to že je to postavené v česaně, prý "jen tak, aby zabili čas" vozí tím malé díly, jídlo, popřípadě vlek s dalšími díly
Leden 15, 201411 r Taky už jsem to tady na foru viděl. Vrtá mi hlavou proč do toho Škoda nejde? Kolik se prodalo Formanů a Felicií Pic-up...Ať mi nikdo neříká že by to nemělo odbyt???
Leden 15, 201411 r Odbyt by to určitě mělo, ale na užitkové vozy se specializuje VW. Poslední mohykán byl Roomster Praktik.
Leden 15, 201411 r No ale Roomster neměl možnost sundat udělat z toho otevřený Pick Up, takže to byl spíš jako malá dodávka, poslední byla Felicie. Je to škoda že tohle nebylo vyráběný, v dnešní době kdy obliba upravovat takový auta roste, by to bylo zajímavé :-)
Leden 16, 201411 r Třeba se nám vyjádří někdo kdo má třeba nějaké další informace, samotného mě tenhle model fakt zajímá :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.