Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

no:) interier asi bude gut,ale řek bych ze to snad rs neni.. doufám ze teda ne.. jinak je to docela pekny jinak bych rek ze to bude asi stejny intros co ma mr.pecoun -_-:D

Upraveno od kodemi

najmis ses king ze si to ulovil v tak dobre kvalite jen bacha at ti to nejakej jinej server necorne:) radeji bych to smazal a posilal jen na mail kdo by to fakt chtel videt:) novinky.cz jsou svine a dalsi taky.. tak bacha na to .. jinak se ti podaril fakt king ulovek ..

No díky...já sem nepotřeboval nějaký obdiv nebo poklonu.....

zajímá mě váš názor co by to mělo být....???

Nějaký sportpaket nebo snad RS.???

Ale fakt mě štve ten interiér....byl ale pěknej...Tohle je nevíhoda digitálu..přez špinavé okno nic nevyfotí... :disgust:

Teda ale takový super ulovek to jsi měl nasadit pro super foto interiéru třeba svoje triko ne ? :D Sundat a vyčistit okno :D

najmis ses king ze si to ulovil v tak dobre kvalite jen bacha at ti to nejakej jinej server necorne:) radeji bych to smazal a posilal jen na mail kdo by to fakt chtel videt:) novinky.cz jsou svine a dalsi taky.. tak bacha na to .. jinak se ti podaril fakt king ulovek ..

No díky...já sem nepotřeboval nějaký obdiv nebo poklonu.....

zajímá mě váš názor co by to mělo být....???

Nějaký sportpaket nebo snad RS.???

Ale fakt mě štve ten interiér....byl ale pěknej...Tohle je nevíhoda digitálu..přez špinavé okno nic nevyfotí... :disgust:

Teda ale takový super ulovek to jsi měl nasadit pro super foto interiéru třeba svoje triko ne ? :D Sundat a vyčistit okno :D

Tak třeba budeš mít tu možnost někdy ty... :p Néé fakt se mi nechtělo tam něco nacvičovat....mohl by taky naběhnout nějaký borec a já bych čistil to okno hubou... :smich:B)

• Autor

najmis:bouchači kteří tou fabkou přijeli,se divim ze to nekde nechali stat.. to se moc casto nestava .. ja vzdy neco videl jezdit ale stat tezko.. to je poprvý co to vidim mezi autama.. -_-

Upraveno od kodemi

najmis:bouchači kteří tou fabkou přijeli,se divim ze to nekde nechali stat.. to se moc casto nestava .. ja vzdy neco videl jezdit ale stat tezko.. to je poprvý co to vidim mezi autama.. -_-

Díky...no jsou to taky jen lidi a dostali hlad.... :smich: bylo to na parkovišti jednoho motorestu..... :D

Možná bych někde v pc našel fotky,když se o Romstru jen psalo...honil ho brácha po dálnici asi 180KM/h... :smich:

Vím Romster dnes žádnej trhák....jen hezká fotka v cca 180KM/h :D

Upraveno od najmis

• Autor

tak hazej:)

já zase kdysi naháněl po R10 OII maskovanou jako Volgo - ještě nebyla vůbec nikde vyfocená a já měl kameru v autě, ale v kufru :)

dneska to auto stojí na jednom parkingu u Bolky ;)

;)
;)
;)

Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště lol

Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště  lol

to není kokta ale Volgo lol

Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště  lol

Tak to mění siuaci :D

Ty voe von sem narve Volgo z parkoviště

Tak to mění siuaci :D

Ty voe von sem narve Volgo z parkoviště

jen závidíš kol12:D

jen závidíš kol12:D

No to snad ty mě moji ženu ne?! kol11

jen závidíš  kol12:D

No to snad ty mě moji ženu ne?! kol11

na ní si nedovoluju ani pomyslet, ta je úplně mimo mý možnosti a šance :D

Ty voe vlákno se jmenuje "Fotky fábek z ulic" a von sem narve koktu z parkoviště lol

a hlavně moje fotky.... © <_<

pche lol

pche lol

kol2kol12

No tak pán se navíc chlubí cizím peřím!!! :076:doh

tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal :p;)

co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali lol

co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali lol

no já tě neznal, ale tys mi to furt nutil mejlem :plol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.