Březen 20, 200718 r tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali no já tě neznal, ale tys mi to furt nutil mejlem a kdo furt škemral, at tam zajedu zas a znova a pak sem te tam musel i vzit
Březen 20, 200718 r tak dobře, TO VOLGO FOTIL PAN BOBIKA.....ale já ho tam poslal co to pindáš, když sem to fotil, tak mse se ještě ani neznali no já tě neznal, ale tys mi to furt nutil mejlem a kdo furt škemral, at tam zajedu zas a znova a pak sem te tam musel i vzit a nelži furt
Březen 20, 200718 r uživatel Bobík je N/A... déle nepřítomen... jede na Žižkov... :smich: a co z toho? máme se tu bát nebo jakej jinej vtip to má bejt?
Březen 20, 200718 r Jediný co mě napadá, že pokud pojede autem tak hrozí zvýšené riziko nehod asi tak
Březen 20, 200718 r Autor Jediný co mě napadá, že pokud pojede autem tak hrozí zvýšené riziko nehod jiste,proto radci sedte doma a vubec nesedejte do vozu
Březen 20, 200718 r rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána v Palachový, jo? myslím pána co zhořel na hranici
Březen 20, 200718 r rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána v Palachový, jo? myslím pána co zhořel na hranici toho kosmonauta?
Březen 20, 200718 r rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána Jen pojeď Stejně si tu akorát urveš nárazník
Březen 20, 200718 r rozsypávám připínáčky na ulici upáleného pána Jen pojeď Stejně si tu akorát urveš nárazník no mám to k Vám do dvora fousový
Březen 22, 200718 r Autor - kliče jsou jine nefunguje do druhe fabky - fabie má uplně na den stejný rv podle vin jsou sestry - koupené u stejneho prodejce jako nase - stejná motorizace - + ma ale nadodelavku construkt a alarm (nevim od koho alarm) má to hezká blondýnka mladá (auto tez rodicu) krasna,pohodova,da se sni dat hezky do reci
Březen 22, 200718 r má to hezká blondýnka mladá (auto tez rodicu) krasna,pohodova,da se sni dat hezky do reci To je příběh jak s telenovely
Březen 22, 200718 r to bohuzel nemam,mam jen tyhle dve:) jiny foto ne. fotky aut me nezajimaji... kontakt na holcinu mas?... a proc sem nelozi?
Březen 22, 200718 r to bohuzel nemam,mam jen tyhle dve:) jiny foto ne. fotky aut me nezajimaji... kontakt na holcinu mas?... a proc sem nelozi? Říkal kodemi, že s černejma šerifama nechodí
Březen 22, 200718 r jsem zvědav kdo založí téma HOLKY Z ULICE..............to by se mohlo chytit ne???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.