Přejít na obsah

Neznámý symbol na prístrojovom paneli

architect

Doporučené příspěvky

Ahojte, dnes som išiel prezúvať. Kolesá boli dve v kufri, dve na zadných sedačkách. Išiel som opatrne, ale v zákrutách sa zrejme tie v kufri trochu hýbali. Asi 2x sa mi na prístrojovom paneli objavil asi na 2 sekundy symbol, ktorý som sa snažil nakresliť. Je to maličký, veľkosť asi taký ako symbol pre napr. Line assist. A práve aj v tom priestore (teda presnejšie po ním) sa objavil. Nevedeli mi to dešifrovať ani v autorizovanom servise. Čo viem ale na isto, bolo to v tiahlej dlhej zákrute. Nie som však istý či ten symbol bol pri oboch prípadoch, kedy sa objavil, rovnaký, alebo raz mal tú červenú čiarku vpravo, u druhý krát vľavo) V návode som nenašiel o tom ani zmienku a ani jeden so symbolov sa nepodobá. Jediná vec čo ma napadá je či to nie je indikácia akejsi nestability nákladu v batožinovom priestore, akoby sa posúvalo ťažisko mimo tolerančného rámca. Ale to je len môj výstrel do prázdna. Vôbec neviem čoho sa chytiť, obzvlášť keď ani v autorizovanom servise nemali ani šajnu. 
Popis vzhľadu sybola:

biely obdĺžnik so skosenými stranami, s tenkým čiernym orámovaním, v ktorom bol taký hrubý červený prúžok. Rozmery cca 10x5mm, možno malinko menší

Ak viete čo to je, bolo by to super.

Dakujem za názory 

IMG_0307.jpeg

IMG_0752.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...