architect Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Ahojte, dnes som išiel prezúvať. Kolesá boli dve v kufri, dve na zadných sedačkách. Išiel som opatrne, ale v zákrutách sa zrejme tie v kufri trochu hýbali. Asi 2x sa mi na prístrojovom paneli objavil asi na 2 sekundy symbol, ktorý som sa snažil nakresliť. Je to maličký, veľkosť asi taký ako symbol pre napr. Line assist. A práve aj v tom priestore (teda presnejšie po ním) sa objavil. Nevedeli mi to dešifrovať ani v autorizovanom servise. Čo viem ale na isto, bolo to v tiahlej dlhej zákrute. Nie som však istý či ten symbol bol pri oboch prípadoch, kedy sa objavil, rovnaký, alebo raz mal tú červenú čiarku vpravo, u druhý krát vľavo) V návode som nenašiel o tom ani zmienku a ani jeden so symbolov sa nepodobá. Jediná vec čo ma napadá je či to nie je indikácia akejsi nestability nákladu v batožinovom priestore, akoby sa posúvalo ťažisko mimo tolerančného rámca. Ale to je len môj výstrel do prázdna. Vôbec neviem čoho sa chytiť, obzvlášť keď ani v autorizovanom servise nemali ani šajnu. Popis vzhľadu sybola: biely obdĺžnik so skosenými stranami, s tenkým čiernym orámovaním, v ktorom bol taký hrubý červený prúžok. Rozmery cca 10x5mm, možno malinko menší Ak viete čo to je, bolo by to super. Dakujem za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.