Přejít na obsah

AirCare

OpelIns1

Doporučené příspěvky

A to je práve tá úžasná správa od Škodovky - AirCre omezuje pronikání škodlivin do interiéru. Bez AirCare vzduch do auta je filtrovaný nedostatočne, keď vôbec(?). Nepoužívaním AirCare, vydrží zrejme filter za pár korún dlhšie ale všetok ten bordel z okolia je v pľúcach cestujúcich. Pravda, tie sú zadarmo, len sa nedajú vymeniť.

U O4 som zo začiatku každý týždeň umýval čelné okno zvnútra - bol na ňom nános prachu a mastnoty. Nechcel som tomu ani veriť, že bez neustáleho zapínania AirCare sedím vlastne u výfukov áut idúcich predo mnou. Toto sa mi u žiadneho iného auta predtým nestalo.

Moje terajšie auto vlastním od konca septembra, najazdil som 18000 km. Niekoľkokrát som skúšal či je čelné sklo zvnútra špinavé - nie je....

Žiadne air-care v tomto aute nie je, proste filtrácia vzduchu funguje permanentne najlepšie ako sa dá. Počet častíc PM2,5, ktoré moje auto meria v kabíne aj vonku sa drží neustále na čísle 1. Vonku je v priemere 15-20.

Vrele doporučujem AirCare u O4 zapínať po každom naštartovaní, hlavne v mestách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@OpelIns1 kabinový filtr samozřejmě v klimatizaci je. Je jich tam několik. V případě použití Air care se zapne i ten anti-alergenní a v případě hodně znečištěného se zapne vnitřní cirkulace.

Přečíst si o tom můžeš tady:

https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/nejen-pro-alergiky-cisty-vzduch-ve-vozech-skoda-diky-systemu-climatronic-air-care/

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, OpelIns1 napsal:

A to je práve tá úžasná správa od Škodovky - AirCre omezuje pronikání škodlivin do interiéru. Bez AirCare vzduch do auta je filtrovaný nedostatočne, keď vôbec(?). Nepoužívaním AirCare, vydrží zrejme filter za pár korún dlhšie ale všetok ten bordel z okolia je v pľúcach cestujúcich. Pravda, tie sú zadarmo, len sa nedajú vymeniť.

U O4 som zo začiatku každý týždeň umýval čelné okno zvnútra - bol na ňom nános prachu a mastnoty. Nechcel som tomu ani veriť, že bez neustáleho zapínania AirCare sedím vlastne u výfukov áut idúcich predo mnou. Toto sa mi u žiadneho iného auta predtým nestalo.

Moje terajšie auto vlastním od konca septembra, najazdil som 18000 km. Niekoľkokrát som skúšal či je čelné sklo zvnútra špinavé - nie je....

Žiadne air-care v tomto aute nie je, proste filtrácia vzduchu funguje permanentne najlepšie ako sa dá. Počet častíc PM2,5, ktoré moje auto meria v kabíne aj vonku sa drží neustále na čísle 1. Vonku je v priemere 15-20.

Vrele doporučujem AirCare u O4 zapínať po každom naštartovaní, hlavne v mestách.

Delas z toho moc velkou vědu 😀 kdyz chodis venku po meste tak mas na puse taky filtracni masku ? 😀

Odkaz ke komentáři

AirCare mi přijde jen jako marketingový název pro něco, co už měly i starší generace v podobě senzoru kvality vzduchu a automatické vnitřní cirkulace.

Jen možná s tím rozdílem, že tenkrát ten systém (ne)fungoval, jak se mu zachtělo. Ať už AirCare v autě je nebo ne, kabinový filtr se dá vyměnit za jakoukoliv verzi.

Zapínat to po každém startu je nesmysl. Hlavní funkce toho systému je stejně jen zapnutí vnitřní cirkulace při detekci horší kvality venkovního vzduchu.

Rozdíl je pak v tom, že buď je do auta neustále vháněný čerstvý vzduch přes kabinový filtr nebo ten stejný z interiéru prochází filtrem opakovaně.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...