DrDoctor Vloženo Pátek v 05:37 Sdílet Vloženo Pátek v 05:37 Kluci, menil jste nekdo komplet masku na faceliftu na aute, bez sundani narazniku? Pristup je tam horsi nez blbej. Ale nechce se mi sundavat naraznik, odpojovat ostrik svetel. Asi by mi nevadilo puvodni masku i znicit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo Pátek v 08:46 Sdílet Vloženo Pátek v 08:46 Teoreticky by to možná šlo, ale pokud je součástí masky i radar (jako je to u S3 FL), tak bych to důrazně nedoporučoval. Jaký máš k tomu důvod? Jestli je to výměna rámečku, mohlo by to jít i bez demontáže celé masky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrDoctor Vloženo Pátek v 19:05 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 19:05 Mam ramecek i masku v chromu a ten americky vzhled se mi moc nelibi. Takze mam obje cerne na vymenu. A ano radar mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo Pátek v 19:22 Sdílet Vloženo Pátek v 19:22 staci otvorit dielensku prirucku... radar je prichyteny priamo k maske. takze to znamena aj kontrolu kalibracie radaru po vymene masky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrDoctor Vloženo Pátek v 20:14 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 20:14 Jj standardni postup vim, ale nechce se mi domontovat podbehy, lemy bkatniku, ostrikmsvetel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.