Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No, i to se může stát. Tuším, že jsou i nějaké neoriginální/neznačkové cesty na propojení auta s mobilem, ale to bude potřeba pohledat i ve fórech jiných modelů, nebo celkově ne netu....

Editováno: , autor: marskama
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Tak jsem absolvoval komedii ve Škodě. Při první návštěvě podle VIN vyjeli, že Smartlink lze aktivovat, tak prý objednají kód a poté nahrají. Když jsem přijel na aktivaci, zjistili, že to nahrát nejde, protože máme prý základní rádio ....

Doporučili mi koupit si CP-BOX do USB, prý to s tím pojede. Nemůžu si ale pomoct, přijde mi to podle hledání na netu spíše jako rozšíření Smartlinku přes kabel na bezdrát.

Myslíte si, že je opravdu možné koupit krabičku, která by umožnila zrcadlit telefon na rádio i když je funkce Smartlink v radiu neaktivní?

Vloženo

Na eshopu je  více verzi, ale pro mne žádná. V autě to ukazuje jen, že se mám pro kontrolu/aktivaci obrátit na autorizovaný servis.

Nevíte o nějaké přehledu rádií, kde by bylo napsáno, zda Smartlink umí nebo ne?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...