boobika Vloženo 17. Dubna Vloženo 17. Dubna Ahoj, lze Smartlink aktivovat nějakým způsobem dodatečně? Auto je ve výbavě Selection, víceméně nic navíc. Citovat
marskama Vloženo 17. Dubna Vloženo 17. Dubna Je potřeba zjistit v AS, zda tyto (https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/multimedia-a-prislusenstvi/c/multimedia-accessories?q=%3AscoreDesc%3AcarType%3AKamiq%2B%282019%2B%29&text=#) budou na danou výbavu pasovat. Citovat
boobika Vloženo 17. Dubna Autor Vloženo 17. Dubna Poptám se, ale když koukám na kterýkoliv z těch 3 produktů, tak píšou nelze Kamiq od 5/2024. My máme 2025. Citovat
marskama Vloženo 17. Dubna Vloženo 17. Dubna (editace) No, i to se může stát. Tuším, že jsou i nějaké neoriginální/neznačkové cesty na propojení auta s mobilem, ale to bude potřeba pohledat i ve fórech jiných modelů, nebo celkově ne netu.... Editováno: 17. Dubna, autor: marskama Citovat
boobika Vloženo 4. Května Autor Vloženo 4. Května Tak jsem absolvoval komedii ve Škodě. Při první návštěvě podle VIN vyjeli, že Smartlink lze aktivovat, tak prý objednají kód a poté nahrají. Když jsem přijel na aktivaci, zjistili, že to nahrát nejde, protože máme prý základní rádio .... Doporučili mi koupit si CP-BOX do USB, prý to s tím pojede. Nemůžu si ale pomoct, přijde mi to podle hledání na netu spíše jako rozšíření Smartlinku přes kabel na bezdrát. Myslíte si, že je opravdu možné koupit krabičku, která by umožnila zrcadlit telefon na rádio i když je funkce Smartlink v radiu neaktivní? Citovat
ski1961 Vloženo 5. Května Vloženo 5. Května @boobika pokud nebude aktivní funkce Smartlinku, tak žádné zrcadlení z mobilu nebude fungovat. Citovat
lucky.jack Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května Nemáš v shopu v infotainmentu možnost si smartlink aktivovat, resp dokoupit přes aplikaci? Citovat
boobika Vloženo 6. Května Autor Vloženo 6. Května Na eshopu je více verzi, ale pro mne žádná. V autě to ukazuje jen, že se mám pro kontrolu/aktivaci obrátit na autorizovaný servis. Nevíte o nějaké přehledu rádií, kde by bylo napsáno, zda Smartlink umí nebo ne? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.