Martingeff Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Mám tam RS 17" ET 54 a zdá se mně, že jsou dost utopené - nezkoušel jste někdo jak to vypadá s podložkama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Měl jsem na Pegasusech 2cm podložky a vypadá to super. Jinak je to šíleně utopený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Měl jsem na Pegasusech 2cm podložky a vypadá to super. Jinak je to šíleně utopený. Nevíš kde se dají ty podložky sehnat + delší šrouby?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mobby: Cena dostupná okolo 5t17" se dají i pod 4t, ale ztratí to na vzhledu.... eresovdo: Dík za info -to máš asi pravdu,a to mám ešte paket na zlé cesty .Ale skúsim si to dať dokopy v PC a uvidím ako to dopadne.Potom hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Nevíš kde se dají ty podložky sehnat + delší šrouby?? Já je koupil u Milotecu, ale na netu jich najdeš hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Přidám taky trochu do mlýna ja mám tyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Sputnik 7x17 Podle mě, nejhezčí ofiko kola na oktávku, možná ještě Brock B14 -> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Já mám tyto, nikoliv však na oktávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Podle mě, nejhezčí ofiko kola na oktávku,možná ještě Brock B14 tie B14 su tiez takmer skodovacke ale momentalne u mna boduju Luxony z S2 Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 viem, ze sa jedna o velmi nekvalitnu fotku (fotene za jazdy), ale viete mi prosim niekto poradit o aku znacku diskov ide? (9 striebornych Y-lucov a cierne okraje disku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 (editace) Tak já mám kola DEZENT - V Dark 15" Sice jsou menší, ale auto vypadá fakt good (aspoň podle mě) Navíc byly v té době v akci za 1990,- 1 ks včetně DPH Editováno: 24. Červenec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Tak já mám kola DEZENT - V Dark 15"Sice jsou menší, ale auto vypadá fakt good (aspoň podle mě) Navíc byly v té době v akci za 1990,- 1 ks včetně DPH Zdravim..kola na tvojí OII vypadají opravdu skvěle, i když to jsou jenom 15cky. No za tu cenu je to opravdu dobrá koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misars125 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 (editace) Kolo z lehké slitiny Luxon - Antracit 7,5J x 18" Myslím že octě to sekne více než se Zenithy Editováno: 9. Srpen 2009, autor: misars125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 ach jaj, dalsi s mojou srdcovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Myslím že octě to sekne více než se Zenithy Myslieť si to môžeš,ale opak je pravdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) suhlas, Zenithy su popri Luxonoch ako chudobny pribuzny Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 tak Zenithy jsou ve sve podstate uplne obycejny kola.... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 ved, Luxony su aspon ciastocne lestene, pripadne aj kontrastne lakovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Luxony som videl na Superbe a sú to úpne obyčajné kolá,možno trochu pripomínajú Sputniky,ale tie sú aspoň pekne opracované,ale Luxony pôsobia surovo v a hlavne nešportovo,čo sa Zenitom uprieť nedá.Skôr by som Zenithy nazval Spider II. Ak si ich toľko ľudí kúpi,čo si kúpilo Zenithy,tak potom budeme môcť ich so Zenitmi porovnávať,ale už teraz idú reči,že "zase luxony".Takže hlášky typu chudobný príbuzný.....jednoducho to je aj škoda komentovať je iba tvoj subiektívny názor. Editováno: 27. Srpen 2009, autor: CS101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak srovnávat luxony se zenitama a tvrdit že luxonu nic moc...divný názor...ale respektuju ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ja tvrdím,že divný názor je opačný a fotka hovorí sama za seba.Na RS sa nehodia,každopádne nie tak ako Zenithy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Luxony som videl na Superbe a sú to úpne obyčajné kolá,možno trochu pripomínajú Sputniky,ale tie sú aspoň pekne opracované,ale Luxony pôsobia surovo v a hlavne nešportovo,čo sa Zenitom uprieť nedá.Skôr by som Zenithy nazval Spider II.Ak si ich toľko ľudí kúpi,čo si kúpilo Zenithy,tak potom budeme môcť ich so Zenitmi porovnávať,ale už teraz idú reči,že "zase luxony".Takže hlášky typu chudobný príbuzný.....jednoducho to je aj škoda komentovať je iba tvoj subiektívny názor. No asi nie si casto na fore...Skus sa tu porozhliadnut, kolkokrat tu uvidis "UZ DALSI SO ZENITHMI" A nikdy by som netvrdil, ze Luxony su horsie opracovane ako Sputnik... Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Ale koľko tých Zenitov je?A stále majú vysokú cenu.Tie Luxony by som dal tak na nejakú klasickú lepšiu verziu,ale na RSO sa nehodia. Foto len tan na porovnanie,Zenithy sú proti ním umelecké dielo.Mohol by niekto povedať,že v jednoduchosti je krása.Ano,ale určite nie na RS. Čo mi na tých luxonoch naživo vadilo bola hrúbka tých lúčov.Ak ich je tak veľa,mali by byť tenšie. Ale rozhodne sú aj krajšie disky ako Zenithy Editováno: 27. Srpen 2009, autor: CS101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tie jednofarebne neberiem ani velmi do uvahy, skor tieto dvojfarebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Netvrdím,že sú špatné,ale na RS rozhodne lepšie seknú Zenity,sú extravagantné a niečo zobrazujú,ako aj celé auto,na klasickú Octávku zas Zenity sa nehodia a lepšie jej pristanú Luxony,Pegasy,Sputniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.