Fonci Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 jasně to vím,,, ty fotky jsem i viděl ale chtěl bych to vidět nejprve na mém jak by to asi vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Jsem vtom lajk tak se chci zeptat zda-li to někdo udělá přes nějakej prográámek?? dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 (editace) Lítám takle po netu a narazil jsem na takovou zvláštnost prodávající prodává alu kola 17" SKODA RS 5x112 OCTAVIA - model : DENUBIO RS, ITALY zdá se mi to nebo to jsou kola Borbet? nebo to je snad pravda a jsou jen pro itálii? víte otom někdo něco? díky za info http://aukro.cz/item1397251403_17_skoda_rs_5x112_octavia_italy_nove.html Editováno: 5. leden 2011, autor: Fonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 su to imitacie 18" Borbet XL - ktore sa v Nemecku predavaju ako orginalne prislusenstvo - pre vsetky Octy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 nechápu proč to prodávají jen v zahraničí a tady ne jinak díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 1. vies, Nemci nemaju ani najmensi problem dat si zapisat na Octaviu hoc aj 19-ky... Tu to nedokazes. Alebo dokazes - ak mas znamosti/ davas uplatky... 2. maju neporovnatelne kvalitnejsie cesty. 3. je to pre Skodu prioritny trh, tak si musia splhnut u zakaznikov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Cjoctavian: pokud si u nás (v ČR), koupíš nový kola. Třeba od ALCARu, není problém bez úplatku zapsat i u nás (v ČR). Na Slovensku toto nefunguje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Viem o tom osvedceni, ale v SR to nefunguje. Dokonca to oficialne skusal aj AT-magazin a nic. Ked to najdem, tak to sem naskenujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 heh zase někomu lezem do P... ale aby to také bylo pro nás to ne jinak se mi celkem líbí, takže jedině zajet do NDR a koupit je přímo u origo prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 (editace) Jo málem bych zapoměl. Jaká kola budete mít na letošní sezonu?Dávejte foto ať máme na co koukat určitě se najde někdo kdo uvažuje a stále neví Editováno: 5. leden 2011, autor: Fonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Cjoctavian: pokud si u nás (v ČR), koupíš nový kola. Třeba od ALCARu, není problém bez úplatku zapsat i u nás (v ČR). Na Slovensku toto nefunguje??? clanok 1 clanok 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Tady jsou moje kola 17" replika A4 od YAKUZY. Rok jeté a naprosto bez problémů ,myslím ovalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 hezký no já mám 17 pegasus a jsem taky spokojen, jen bych chtěl nějakou změnu.. přemýšlím o ATS pegasus viz. foto ale nevím jak budou vypadat v 17, přijdou mi malé v 18 jsem je viděl na OII a jsou ty druhé jsou Borbet celkem taky fajne, mám černou oktu tak nevím, co myslííš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Cjoctavian... neviem čo to v tom članku tuningu riešily...ael viem na 1 000 000% že vacsie kolesa sa u nas na SR daju bezproblemovo zapisať... sam som to dobavoval už trom kamaratom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) definuj to DOBAVOVAL... Editováno: 6. leden 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 hezký no já mám 17 pegasus a jsem taky spokojen, jen bych chtěl nějakou změnu.. přemýšlím o ATS pegasus viz. foto ale nevím jak budou vypadat v 17, přijdou mi malé v 18 jsem je viděl na OII a jsou ty druhé jsou Borbet celkem taky fajne, mám černou oktu tak nevím, co myslííš?? Zkus se podívat na tuto stranku mají tam konfigurátor s těmito koly. http://alu-kola.elektrony.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 dobrej konfigurátor díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Tak jsem koupil kola 17" Cepeus a jsou podstatně težší než 16" ca 4-5 kg.Vypadají ale moc pěkně.Jsou na letních tak budu dávat na jaře. ilustrační foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 takze ako je ich hmotnost (bez aj s pneu)? Moje 17" Pallasy maju s pneu cez 22 kg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 takze ako je ich hmotnost (bez aj s pneu)? Moje 17" Pallasy maju s pneu cez 22 kg... 17" Cepeus má také 22 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Dakujem za info. Potom sa nezabudni podelit o fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Dakujem za info. Potom sa nezabudni podelit o fotky Zatím jen samotné foto.Jak dám na auto tak to sem dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 hezký to jsou 17TKY? mám pegasy ale kolik váží to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 (editace) Ano jsou to 17" Editováno: 22. leden 2011, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Ahoj kluci. Tak jsem se konecne dockal a dneska privezl fungl novy Dezent V Dark 7x17 ET40 s Barum Bravuris2 225/45 a skrytyma ventilkama. Je to nadhera a uz se nemuzu dockat jara, az budu obouvat Co rikate? Mrknete na fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.