Přejít na obsah

jaGmann

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jaGmann

  1. pokud mohu za sebe, dal jsem na vsechna okna vetrne clony (tyto a tyto) a ten hnusny neprijemny zvuk se tak o 80% eliminoval...
  2. kdyz na volnobeh seslapnes spojku, tak to prestane?
  3. no, jednou jsem se o to pokousel kvuli podobnymu problemu, ale nejak jsem nemel to srdce na to to ze sloupku servat. Dostal jsem se do pulky a potom uz to zaboha vytrhnout neslo. Jestli na to ma nekdo figl, sem s nim
  4. tak to se z vlastni zkusenosti s tim mohu nastesti ztotoznit. mam to predelane pres rok (zhruba odjetych 15000km) a bez problemu... nastesti
  5. jj, jak pise Gracho, staci stara vyndat a dat nova. Vloni jsem to predelaval (puvodni halogeny staly za prd) a jsem nadmiru spokojen. Zarovky jsem koupil Osram Silverstar a sviti to naprosto perfektne!
  6. to Pepa007: taky nazor. Neco na tom asi bude
  7. OK, to jsem tak nejak tusil. Ale mel jsem na mysli nejaky pripravky na procisteni "cesticek". Muzete neco doporucit?
  8. Zdravim panove. U moji OII 2.0 TDI BMM se blizim se k terminu vymeny oleje. Vzhledem k tomu, ze mam auto z druhe ruky a nevim, jak se s nim drive zachazelo/servisovalo, rad bych u prilezitosti vymeny oleje udelal neco, co by tak nejak kompletne procistilo "streva". Od palivove soustavy, vstriky, motor, turbo a vsechno co s tim souvisi. Co pri tomto konani jeste vymenit, krom palivoveho a olejoveho fitru - svicky, ...? Zadne problemy se spotrebou, provozem a celkove zatim nepocituji. Jde spise o prevenci. Muzete mi z vlastni zkusenosti doporucit, co pouzit, vymenit, udelat? Diky predem!
  9. uf, no to sem si oddychl kde udelali soudruzi z NDR chybu
  10. Zdravim kolegove, chtel jsem se jen optat, jak vam funguje zadni ostrikovac. Predni se krasne rozstrikuji po celem okne, ale zadni ne. Triska tam sice je videt, ale proud vody z ni ma sice "tlak", ale je soustredeny do souvisleho proudu a nerozstrikuje se. Prijde mi to trochu divne, protoze aby se voda dostala na plochu okna, musim se striknutim trefit do protipohybu sterace, aby se voda po skle rozlila. Je to tak v poradku?
  11. kuci, asi vam to nepomuze, ale me to dela taky Vzhledem k tomu, ze mame skore 3:0, tak bych rekl, ze je to OK
  12. jaGmann

    Letní pneu R17

    ja trochu setril, dal tam barum bravuris2 a taky si ted, kvuli ty hlucnosti, rvu vlasy. bravurisky taky nebrat
  13. tak to me taky ceka, nekolik diod mi tam nesviti. Ale jak svetlo oddelat? Znamy mi rekl, ze musim oddelat to plastove krytovani kolem dveri kufru. Jenze mi to neslo a nejak jsem nemel to srdce to rvat silou. Neda se sundat nejak inteligentnejc?
  14. kdyz ty prispevky ctu, tak by me zajimalo co mam doma. Me to takystve, kdyz zacne alarm houkat, ale me to signalizuje opravdu az kdyz dosahnu 20km/h. No tak teda nevim
  15. jaGmann

    Jaké ET ???

    ja mam Dezent V Dark 7x17" ET40 + Barum Bravuris2 225/45ZR17 a je to tesne, ale opravdu tesne v zakrytu lemu blatniku. Ty predni jsou v dolni casti malinko videt - a tak jsem zvedavej az bude prset, jestli to nebude cakat na kapotu.
  16. Stava se mi, ze kdyz jedu trochu ostrejc - cili pusobi na zadek vetsi odstrediva sila - zrychleni, prujezd zatackami, atd., tak mi zadni ostrikovac zacne slintat. Vytece z nej malinko vody, takze kapky stekaji po zadnim okne a spini ho. Okno je treba i slabe zapraseny, ale kdyz prez nej projede par kapek, tak to na okne zanecha po uschnuti mapu. Nema nekdo nejakou radu, jestli se to da nejak osetrit?
  17. ja do toho trochu vstoupim s jednou malou otazeckou. Taky o tom dost uvazuju a proto jsem rad, za to potvrzeni zvyseni vykonu ve druhem prispevku. U me je jen rozdil v motoru - mam 2.0 TDI 103kW ale 8V vyroba 2007. Da se s tim zvysenim vykonu taky pocitat? Diky!
  18. ja jsem poridil 17" Dezent V Dark 7x17 ET40 + Barum Bravuris2 225/45ZR17 a jsem z toho naprosto unesenej. Jizdni vlastnosti se k lepsimu zmenily o 1000%, jednim slovem husty!!!! Jen jsou ty barumky trochu hlucnejsi, takze tam priste pujde neco lepsiho, ale co se tyka jizdnich vlastnosti a vzhledu naprosta spokojenost!
  19. jestli muzu pridat svoji trosku do mlyna, tak Bravuris2 bych uz nikdy nekoupil. Jsou hrozne hlucne. Abych vysvetlil situaci - ted jsem prvne prezul na letni 17" kola s Bravuris 225/45 - auto jsem koupil na hodne sjetejch 15" Michelin a na zimu mel novy 15" Pirelli WINTER SNOWCONTROL SERIE II - 195/65. Je fakt, ze Octa ted drzi na silnici jako pribita, to je proste mazec, jednim slovem husty, ale kdyz jedu jen tak pohodicka, tak ty gumy slysim. Je fakt, ze jsou to o dost sirsi backory, ale jsou necekane dost slyset. Az to bude na vymenu, rozhodne pustim trochu zilou a vezmu Pirelky nebo Continentalky....
  20. jj, to muj taky. Vybiral jsem to jen teoreticky, jak mi to dle moji predstavivosti ladilo (ty konfiguratory jsou dost zavadejici) a zadarilo se. Vim, ze kazdej mame jinej vkus, ale pro me to je naprosta bomba, kdyz to vidim stat na dvore. Proste socha. Jsou to ET40. Vzadu to je v poho schovany tesne pod podbehy. Ale v predu jsou lehounlince videt z boku, tak se trochu bojim co to udela az bude prset. Ale snad nebude cakat voda az na okno
  21. diky za pochvalu i ty tvoje Ronalky nejsou spatny jj, ucim se s nima jezdit a bejt hoodne opatrnej hlavne u obrubaku. a hlavne to nezapominam neustale opakovat moji drahe polovicce (i kdyz mi je jasny, ze prvni zarez na nich bude moje prace )
×
×
  • Vytvořit nový...