zabijak Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a co tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a co tyhle Ema má mámu. Momo umí ! Ó my se máme. Prostě MOMO tradičně dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Tak taky přidám foto - 18"A nevíte někdo o 16" bo 17" na zimu na OII se zimákama ? Já mam 15" liťáky Škoda se zimákama a ty bych pak prodal. A cosby proč nechceš víc jak 17" ? Tvrdost je stejná s 18" Já prodávam 18 " kola dobrý, ale víc se mi líbí to tvoje bydlení. Už mě to zaujalo minule, to byla fotka i s kusem baráku. Ta krajina je nádherná, a to je vidět jen málo. Fakt závidím. (za předpokladu, že někde vedle mimo záběr nestojí 150 m tovární komín ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Musim se pridat, ze jsem taky studoval ten domek co ma MAD MIKE na svych fotkach a opravdu very nice, krasny barak, pozemek kolem tak akorat Mam taky krasnou stavebni parcelku, akorat nemam prachy na ten barak H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 JJ JirkoK a Hany díky, a ten pozemek je až moc kdo to má sekat.... 10000 metrů Jo a kdyby někdo měl Momo Wrs za dobrou cenu tak bych asi měl zájem jsou fakt krásný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Máte někdo kola ze Supa na OII??Mohlo by to vypadat dobře.Sup má ET myslím 37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ty se jich nemůžeš zbavit, viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Ale to né,právě že na ně kupce mám,ale váhám,jestli prodat či ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 zkus to, žádnej photoshop ti neudělá takovou představu, jako real. když to bude blbý, pošleš je do světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 no mě by tam asi nejvíc vadilo to ET, ale aspoň to poleze trochu ven. Jde hlavně o ložiska, i když to jsou taky spíš předsudky. Zatím mi nikdo nepotvrdil, že by mu odešly ložiska na základě nevhodně volenýho ET kol nebo díky podložkám. I když teoreticky je to možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Máte někdo kola ze Supa na OII??Mohlo by to vypadat dobře.Sup má ET myslím 37 Nedávno byla v bazaru nějaká tmavě zelená OII se Solidama ze Supa. Kola byly tak zároven s blatníkama co si pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 právě jsem ji hledal a nenašel.Myslím,že to ET bude vypadat OK.Teď jsem na svoji OII dával plecháče na zimu a schválně jsem sháněl s Passata,který má ET 37,kdežto plechy z OII mají 47 a vypadá to pěkně.Vůbec se mi nelíbí ty zapuštěné zadné kola na origo diskách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) tj, ale na svým minulým autě jsem zažil, jaký to je, když škrtá zadní kolo o pertl(jasně, OII ho nemá, ale princip je stejnej), takžde ted mam radši jistotu, ze i kdyz naložim auto 4ma lidma a plnej kufr cementu, tak pojedu v poho Editováno: 25. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 To ano,já taky nemyslím nějakou brutalitu.Myslím,že ten 1,5 CM vzadu klidně můžou jít a ničemu o nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 no mě by tam asi nejvíc vadilo to ET, ale aspoň to poleze trochu ven. Jde hlavně o ložiska, i když to jsou taky spíš předsudky. Zatím mi nikdo nepotvrdil, že by mu odešly ložiska na základě nevhodně volenýho ET kol nebo díky podložkám. I když teoreticky je to možný. To nejsou předsudky, to je fyzika. Všechno se tvoří bezpečnější než je třeba, tady prostě kousek té "rezervy" sebereš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 já ale mluvím o životnosti těch ložisek, ne o bezpečnosti. A rozšířením rozchodu kol bys měl bezpečnosti spíš napomoct, ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Cosby// ja mam ze Supa na leto METANY na 205/55 R16. Myslim si, ze to netrci. Prvne jsem resil disky na zimu a mel jsem nabidku za 2tis/ kolo Metany. Tak jsem zavrhl plechy. Dal jsem pak na zimu Siriusy 16, aby to netrcelo. Prilozim par foto zda chcete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jj,hoď foto na metanech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 já ale mluvím o životnosti těch ložisek, ne o bezpečnosti. A rozšířením rozchodu kol bys měl bezpečnosti spíš napomoct, ne. Já taky nemluvil o bezpečnosti provozu, ale materiálu Všechno se počítá a tvoří na nějaký koeficient bezpečnosti (v kostce = rezerva než to praskne nebo cokoliv jiného udělá ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 já ale mluvím o životnosti těch ložisek, ne o bezpečnosti. A rozšířením rozchodu kol bys měl bezpečnosti spíš napomoct, ne. Já taky nemluvil o bezpečnosti provozu, ale materiálu Všechno se počítá a tvoří na nějaký koeficient bezpečnosti (v kostce = rezerva než to praskne nebo cokoliv jiného udělá ) K aneb jak se bojis vole, tak to rikal muj profa ve skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) Zdar Cocby, fotky jsou sice starší a nic moc, ale aspoň něco když už nic. Teď to mám na plechách, alu půjdou až na jaro. Ale ty ze supa hlavně to ET vypadá dost dobře, jdou decentně ven jak na přední nápravě, ale hlavně zadek. Když se podíváš zezadu, tak to vypadá dost dobře jak jsou od sebe ty kola, klasika O2 je hrozně zapuštěná, i když třeba ty Vegy jsou moc hezké. Jinak jsou to loňské fotky z jara, teď už tam mám aspoň RS křídlo vzadu tak to zase vypadá jinak a taky dodělané xenony. Jiank fotka zepredu nic moc, ty kola moc vidět nejdou zezadu foto bohužel nemám. Editováno: 27. leden 2007, autor: rostama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 tu je ze zadu na Metanech ....... pánové poraďte nejde přiložit foto? Mám to .bmp v rozliš 203x152 a velikost je 91kB a píše to : Nahrávání tohoto druhu souboru není povoleno. Nemůžete poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 jj,dik.Buď půjdu taky di Metanu nebo koupím nějaké jiné s ET okolo 37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.