Octavia I RS - Stránka 4 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Octavia I RS

novi37

Doporučené příspěvky

MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  Saty napsal:
JJ origo rs, nic bych na tom nemenil

U nas je jedna stribrna, jedna zluta, cervenou jsem tu videl taky jednu a ted se tu objevila jedna cerna + ta moje

btw ty cerveny sou dva odstiny, zejo? Corida a Race?? :huh:

Jojo !!!

Cerveny byly dva odstiny,jo?To ani nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

novi37 napsal:
  MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:
:palec2:

:smich::smich::smich: to si fotil ty??? to si nastartoval nahore na kopci a todle je spotreba z toho kopce, ne? :D :D :D

Pokud se pamatuju je to spotreba JBC - Turnov ;-) a na tech 5,3 se to pak zvedlo cestou do Praglu.

a kolik si jel prosim te?? :D to ja teda dokazal zatim nejmin 5.2 na trasu asi 30km...no ale moc sem nezavodil teda!! :D

No ja nejak nevim,ale tyhle spotreby vypadaj moc "dobre".. :D Ja jen nejak nejsem ten typ jet treba 80km/h celou cestu jen kvuli spotrebe..Nejak na to nemam nervy.. :D Ale to neznamena,ze to nezkusim..Jinak se mi povedlo jet svuznejsi jizdou tak kolem 7,4 litru..Zatim..Prijde i lepsi si myslim.... -_-

Odkaz ke komentáři

Když je to tu jen o těch RS tak mám dotaz : NEVÍTE NĚKDO KDE SE DAJÍ KOUPIT NEREZOVÉ SVODY NA RSko ( Opravdu se mi nechce si je vyrábět sám - radši bych je koupil hotové a jen si je přizpůsobil na své turbo. Ale musí mít stejný průměr na vstupu i na výstupu - né jak u origo že u turba jsou poloviční díry než z motoru. )

PLEASE HELP.

Odkaz ke komentáři

MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:
Tak me ty HTPckari smazali  ;)

koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! :t-_- ale my se jen tak nedame!!!!! :disgust:

:D No jo no :-) SNad to prezijem ;-) Jen mi chybi tech 7tisic prispevku ;-)

ja si myslim no, takovou dobu ti to trvalo, nez sis to nastradal a ted ses nakej junior, co si o tobe nove prichozi pomyslej?? takova autorita si bejval, jo joooo.... :p:t asi je budeme muset HTPckare vyzvat na souboj o tech tvych 7tisic....:D :D :D

Odkaz ke komentáři

MichalF napsal:
  zabiak napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:

koukam nato, oni sou zakernejsi, nez se na prvni pohled zdaji!!! :t-_- ale my se jen tak nedame!!!!! :disgust:

O HTP se přece nemluví. pssssst kluci pssssst než vás někdo udá :ph34r:

No jo ale RS niggaz se nedaj ;-)

yeaaaah we´ll kill em all !!!! RS niggazzzz 4ever!!!!

Odkaz ke komentáři

novi37 napsal:
  MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:

ja si myslim no, takovou dobu ti to trvalo, nez sis to nastradal a ted ses nakej junior, co si o tobe nove prichozi pomyslej?? takova autorita si bejval, jo joooo.... :p:t asi je budeme muset HTPckare vyzvat na souboj o tech tvych 7tisic....:D :D :D

Uz nejsem JUNIOR .. uz sem NOVACEK ;-) ... teda par postu a budu :t

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři

MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:
  novi37 napsal:
  MichalF napsal:

Uz nejsem JUNIOR .. uz sem NOVACEK ;-) ... teda par postu a budu :t

jj ja sem NOVAK celej zivot, a zadny posty men nezachranej!!!! :smich:

Odkaz ke komentáři

JasteR napsal:
... :ble:kuk:

Tohle RSo jsem viděl na vlastní oči... No prostě děs!!! Ty černý pásy je jakási lepenka a ještě křivě nalepená (+samá bublina), pokud si dobře vzpomínám, tak byla i dojebaná střecha, děsně poškrabaná, stejně tak jako haupna... No prostě humus!!! :angry:

Odkaz ke komentáři

TomasB napsal:
  Ludvíček napsal:
a ještě

to je tvoje, Ludvo? Vypadá to zajímavě.

ne ne (bohužel..), když jsem poptával RS tak tohle byla jedna z nabízených (fotky z nabídky-rozlišení neovlivnim), líbila se mi moc, ale chtěl za ní tenkrát hroznou raketu (paintbrush), každopádně originální.....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...