Octavia I RS - Stránka 25 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Octavia I RS

novi37

Doporučené příspěvky

pepePepe napsal:
Ahoj, tak teda já se taky pochlubím. Koupil jsem RS před rokem a všechno šlape a funguje, je načipovaná na 210 koní, KN filtr, blow-off Mk II, výfuk OTTO racing, v interiéru vše origo akorát na A sloupku 3 budíky-tlak turba, tlak a teplota oleje. Plánované úpravy? Odčipovat, protože průměrná spotřeba ve městě 11 až 12 se mi zdá moc a mimo město 8. Zkoušel jsem minimální spotřebu a dostal jsem se na hodnotu 6,8 l ale kvůli takové jízdy jsem si rs nekoupil. Jen používám RS každodenně a 180 koní mi bude (doufám =) ) stačit. Poruchy žádné, akorát s neodborně navařeným výfukem jsem měl trable, už je vše vyřešeno po zásahu odborníka se svářečkou v ruce. Doporučuju všem co hledají rychlé autko na každodenní používání, 4 dveře, velký kufr, rodinné autko =).

RE: No nevim co cekas ja jedil s ORS bezne za 11L i nechiple a plak i s chiplou z DE a stejny (mela mit papirove taky 210PS...ale na brzde pak 196PS ) ...pokud chces spotrebu dodelej LGP nebo prejdi na silne TDi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  MichalF napsal:
Tak ja zacnu tou svou :

Chtel sem si koupit motorku, strasne dlouho sem o ni premejslel a kdyz uz byli $$$ a zacal sem se rozhlizet do ceho pujdu (CBR600F Sport nebo R6) tak sem se o tom doma zminil a tam mi bylo receno, ze jakmile se ji koupim nemam uz k rodicum chodit, nechtej me videt a nechtej me jit na pohreb. No a protoze sem kloucek poslusnej a rozumnej zacal sem teda premejslet o aute kdyz moto ne. Vyber padl bud na Seat Leon Cupra 4x4 Tdi a nebo pak benzinova Octavia RS 1,8T. No hledal sem asi pul roku nez sem nasel to prave auti a vyber padl na Octuli a tady je :

Znacka : Skoda

Model : Octavia RS 08/2002

Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... zatim zadne performance upravy ( bude neco malo )

Vybava : Chybi mi parkovaci senzor (nechci) a tempomat (bude) jinak PLNA

Spotreba : Dlouhodobou mam 8,2l/100km a nejak extra to nesetrim, ze bych jezdil na spotrebu. Kdyz chci jet na spotrebu tzn. dalnice 100km/h a okresky dle predpisu dostanu se pod 6,5l/100km. Nejlepsi spotreba tusim ze 5,3l/100km a to cesta JBC-Praha (cca 100km). Jinak ale dle me dlouhodobe je videt, ze takhle se jezdit neda a ten motor se proste musi trosku honit :D Jinak ale jezdim slusne dle predpisu :D

Dalsi upravy : Komplet predelana hudba Alpine+Rainbow+Audison+Dietz

Plany : Sportovni filtr sani do origo airboxu od Green, Blow-off-valve, Chip Sportmotor

Opravy :

- Hned po koupi sem nechal vymenit celou zamkovou sadu, protoze sem mel jen jeden klic k autu a to se mi nelibilo. Coz teda asi neni moc oprava ;)

- Vaha vzduchu

- Na predni naprave vymena ramen a tusim ze napravnice

Nazdar, mas nadhernu octaviu RS, a ta farba je tiez kraaasna, mohol by si mi povedat kod tej cervenej farby prosim ta ?

dik

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  peto120lr napsal:
  MichalF napsal:
Tak ja zacnu tou svou :

Chtel sem si koupit motorku, strasne dlouho sem o ni premejslel a kdyz uz byli $$$ a zacal sem se rozhlizet do ceho pujdu (CBR600F Sport nebo R6) tak sem se o tom doma zminil a tam mi bylo receno, ze jakmile se ji koupim nemam uz k rodicum chodit, nechtej me videt a nechtej me jit na pohreb. No a protoze sem kloucek poslusnej a rozumnej zacal sem teda premejslet o aute kdyz moto ne. Vyber padl bud na Seat Leon Cupra 4x4 Tdi a nebo pak benzinova Octavia RS 1,8T. No hledal sem asi pul roku nez sem nasel to prave auti a vyber padl na Octuli a tady je :

Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... zatim zadne performance upravy ( bude neco malo )

Spotreba : Dlouhodobou mam 8,2l/100km a nejak extra to nesetrim, ze bych jezdil na spotrebu. Kdyz chci jet na spotrebu tzn. dalnice 100km/h a okresky dle predpisu dostanu se pod 6,5l/100km. Nejlepsi spotreba tusim ze 5,3l/100km a to cesta JBC-Praha (cca 100km). Jinak ale dle me dlouhodobe je videt, ze takhle se jezdit neda a ten motor se proste musi trosku honit :D Jinak ale jezdim slusne dle predpisu :D

Plany : Sportovni filtr sani do origo airboxu od Green, Blow-off-valve, Chip Sportmotor

Opravy :

- Hned po koupi sem nechal vymenit celou zamkovou sadu, protoze sem mel jen jeden klic k autu a to se mi nelibilo. Coz teda asi neni moc oprava ;)

- Vaha vzduchu

Nazdar, mas nadhernu octaviu RS, a ta farba je tiez kraaasna, mohol by si mi povedat kod tej cervenej farby prosim ta ?

dik

RE: Cervena Corrida, akorat prvni ORS meli svetlejsi Rally...

Odkaz ke komentáři

JasteR napsal:
  peto120lr napsal:
  MichalF napsal:
Tak ja zacnu tou svou :

Opravy :

- Vaha vzduchu

dik

RE: Cervena Corrida, akorat prvni ORS meli svetlejsi Rally..

diiik moooc :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Prosim o radu, ktoru spojkovu sadu zakupit na moju RS - pred tyzdnom chcipla, tak by som Vas chcel poprosit ktora sada bude najidealnejsia... vyberam v autokelly, z financnych dovodv, mam tam zabezpecenu celkom slusnu zlavu...

Vyberam z nasledujucich :

SP 826050 spojková sada VALEO Premium

SP 826488 spojková sada VALEO

BB HK07336 3 dílná spojková sada AP

BB HK07854 zrušeno spojková sada AP

LK 623304700 3 dílná spojková sada LUK

SA 3000829501 3 dílná spojková sada SACHS

SA 3000951707 3 dílná spojková sada SACHS

diky za akukolvek pomoc...

Odkaz ke komentáři

Saty napsal:
Potreboval jsem větší auto, hlavně teda kufr, tak po Corse GSi (89') a Saxu VTS (00') padla volba na Octavii RS (01')

Model : Octavia RS 10/2001

Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... nejspíš po čipu, ověřím na brzdě

Vybava : xenony, palubní počítač, kůže, el. okna, synchronně ovládáné el.zrcátka, vyhřívané zrcátka, kůže, Alu 17", orig.rádio + CD měnič, výškově nastavitelní sedačky, loketní opěrky, centrál + alarm, dálkové ovládání, ostřikovače světlometů, zadní stěrač, mlhové světlomety, ESP, ASR, ABS, EDS, MBA, 4x airbag

Spotreba : Jezdím krátké trasy a spotřeba zatím kolem 9l, na delší trase slušnou jízdou není problém jet i pod 6l, jinak slušná jízda a sem tam nějaké to zpestření znamená na delších trasách cca 7,5l

Opravy :

85tis km - výměna čidla teploty vody (180Kč), oprava vyhřívaní levého zrcátka (0Kč), výměna žárovky levé přední parkovačky a osvětlení SPZ (10Kč)

Upravy :

- vložka vzduchového filtru KINGDRAGON

- nejspíš je po chiptuningu, oveřím na brzdě

- blow-off ventil

- MDF podložky pod repro, vytlumení dvěří Tecsoundem

- repro HELIX Blue 62 vpředu a HELIX Blue 5 vzadu

- nerez. odkládací opěrka nohy

Plánováno:

- tempomat

- vyhřívané sedačky

Čus, nejsi náhodou z Knovíze nebo z okolí? podlé té fotky Smíšené zboží..?

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  wladi napsal:
Tak to hod do bazaru a viacej info+foto interieru, to ma vazne len 28tkm?

Do bazaru ??? Dyť by mi ho tam ušmudlali :doh Ano má najeto opravdu jen 28 tisíc a na autě to je znát! Po sněhu to auto ještě nejelo a kromě oleje a brzdové kapaliny je v autě ještě všechno tovární vč. náplně v ostřikovačích ;) Jo a vlastně jsem ještě asi 2x dofoukával vzduch do pneu.

Odkaz ke komentáři

MichalF napsal:
Moc hezka RSka ... jedine co se mi teda nelibi je ten cervenej pruh pod zadni SPZkou, jinak mazlicek !

Souhlasim s tebou ve vsem ...

jinak Miki odkad si ? vidim karvinskou znacku ....

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

Ten zadní reflexní panel jsem dostal od Škody jako dárek když jsem si vůz přebíral v Boleslavi. Hned jsem ho tam šoupnul a myslím že to ten zadek tak trochu osvěžilo a s tou stříbrnou to docela ladí.

Jinak cenu ani nevím ale ani to nějak nehrotím ten prodej, já jen kdyby měl někdo vyloženě zájem o tento výstavní kus. Cena by samozřejmě musela odpovídat stavu.

Jsem kousek od Českého Těšína.

Odkaz ke komentáři

Miki RS napsal:
Ten zadní reflexní panel jsem dostal od Škody jako dárek když jsem si vůz přebíral v Boleslavi. Hned jsem ho tam šoupnul a myslím že to ten zadek tak trochu osvěžilo a s tou stříbrnou to docela ladí.

Jinak cenu ani nevím ale ani to nějak nehrotím ten prodej, já jen kdyby měl někdo vyloženě zájem o tento výstavní kus. Cena by samozřejmě musela odpovídat stavu.

Jsem kousek od Českého Těšína.

No s tim reflexnim cimsi mam jinej nazor, ale to nevadi, co Cech to muzikant :D ... sakra ... vlastne co osůůbka to nazor :D !!

Jinak s tou cenou ... urcite mas aspon nejakou predstavu ne ? Kamos shani RSku a chtel moji, tak sem mu rekl, ze neee a ze se mu poptam :D

Odkaz ke komentáři

No s tím nájezdem je to celkem jednoduché, doma mám ještě druhý vůz ale i tím jezdím poměrně málo protože používám služební auto i pro soukromé jízdy. Navíc mám ještě motorku a tou najezdím za sezonu 2x tolik co s RS. Jinak RS má najeto tolik km hlavně proto že s ním jezdím v létě 2 až 3x za rok za rodinou do čech (tam a z5 to je 750 km). Tam jedu RSem hlavně proto že se rád svezu a služební V6 zas docela papá takže radši volím RS. No takže kdybych neměl rodinu v čechách tak by měla ta octávka najeto tak cca 17000 km což jsem najel přes léto jen tak za zábavou.

Jinak jak jsem psal, přes zimu stojí přikrytá v garáži a když prší tak taky nejedu protože mi je líto jí zašpinit.

No co se týče ceny, já za ni dal 790000 kč a teť nevím no - každopádně za 300000 bych ji nikomu nedal.

Editováno: , autor: Miki RS
Odkaz ke komentáři

Miki RS napsal:
No s tím nájezdem je to celkem jednoduché, doma mám ještě druhý vůz ale i tím jezdím poměrně málo protože používám služební auto i pro soukromé jízdy. Navíc mám ještě motorku a tou najezdím za sezonu 2x tolik co s RS. Jinak RS má najeto tolik km hlavně proto že s ním jezdím v létě 2 až 3x za rok za rodinou do čech (tam a z5 to je 750 km). Tam jedu RSem hlavně proto že se rád svezu a služební V6 zas docela papá takže radši volím RS. No takže kdybych neměl rodinu v čechách tak by měla ta octávka najeto tak cca 17000 km což jsem najel přes léto jen tak za zábavou.

Jinak jak jsem psal, přes zimu stojí přikrytá v garáži a když prší tak taky nejedu protože mi je líto jí zašpinit.

No co se týče ceny, já za ni dal 790000 kč a teť nevím no - každopádně za 300000 bych ji nikomu nedal.

Jeeee sem rad, ze nejsem jedinej magor, co jezdi s autem prevazne jen kdyz je hezky a pres zimu ma auto v garazi :D:palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...