francoa Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 a ještě no za tohle auto chce pul mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Ahoj, tak teda já se taky pochlubím. Koupil jsem RS před rokem a všechno šlape a funguje, je načipovaná na 210 koní, KN filtr, blow-off Mk II, výfuk OTTO racing, v interiéru vše origo akorát na A sloupku 3 budíky-tlak turba, tlak a teplota oleje. Plánované úpravy? Odčipovat, protože průměrná spotřeba ve městě 11 až 12 se mi zdá moc a mimo město 8. Zkoušel jsem minimální spotřebu a dostal jsem se na hodnotu 6,8 l ale kvůli takové jízdy jsem si rs nekoupil. Jen používám RS každodenně a 180 koní mi bude (doufám =) ) stačit. Poruchy žádné, akorát s neodborně navařeným výfukem jsem měl trable, už je vše vyřešeno po zásahu odborníka se svářečkou v ruce. Doporučuju všem co hledají rychlé autko na každodenní používání, 4 dveře, velký kufr, rodinné autko =). RE: No nevim co cekas ja jedil s ORS bezne za 11L i nechiple a plak i s chiplou z DE a stejny (mela mit papirove taky 210PS...ale na brzde pak 196PS ) ...pokud chces spotrebu dodelej LGP nebo prejdi na silne TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak ja zacnu tou svou : Chtel sem si koupit motorku, strasne dlouho sem o ni premejslel a kdyz uz byli $$$ a zacal sem se rozhlizet do ceho pujdu (CBR600F Sport nebo R6) tak sem se o tom doma zminil a tam mi bylo receno, ze jakmile se ji koupim nemam uz k rodicum chodit, nechtej me videt a nechtej me jit na pohreb. No a protoze sem kloucek poslusnej a rozumnej zacal sem teda premejslet o aute kdyz moto ne. Vyber padl bud na Seat Leon Cupra 4x4 Tdi a nebo pak benzinova Octavia RS 1,8T. No hledal sem asi pul roku nez sem nasel to prave auti a vyber padl na Octuli a tady je : Znacka : Skoda Model : Octavia RS 08/2002 Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... zatim zadne performance upravy ( bude neco malo ) Vybava : Chybi mi parkovaci senzor (nechci) a tempomat (bude) jinak PLNA Spotreba : Dlouhodobou mam 8,2l/100km a nejak extra to nesetrim, ze bych jezdil na spotrebu. Kdyz chci jet na spotrebu tzn. dalnice 100km/h a okresky dle predpisu dostanu se pod 6,5l/100km. Nejlepsi spotreba tusim ze 5,3l/100km a to cesta JBC-Praha (cca 100km). Jinak ale dle me dlouhodobe je videt, ze takhle se jezdit neda a ten motor se proste musi trosku honit Jinak ale jezdim slusne dle predpisu Dalsi upravy : Komplet predelana hudba Alpine+Rainbow+Audison+Dietz Plany : Sportovni filtr sani do origo airboxu od Green, Blow-off-valve, Chip Sportmotor Opravy : - Hned po koupi sem nechal vymenit celou zamkovou sadu, protoze sem mel jen jeden klic k autu a to se mi nelibilo. Coz teda asi neni moc oprava - Vaha vzduchu - Na predni naprave vymena ramen a tusim ze napravnice Nazdar, mas nadhernu octaviu RS, a ta farba je tiez kraaasna, mohol by si mi povedat kod tej cervenej farby prosim ta ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Tak ja zacnu tou svou : Chtel sem si koupit motorku, strasne dlouho sem o ni premejslel a kdyz uz byli $$$ a zacal sem se rozhlizet do ceho pujdu (CBR600F Sport nebo R6) tak sem se o tom doma zminil a tam mi bylo receno, ze jakmile se ji koupim nemam uz k rodicum chodit, nechtej me videt a nechtej me jit na pohreb. No a protoze sem kloucek poslusnej a rozumnej zacal sem teda premejslet o aute kdyz moto ne. Vyber padl bud na Seat Leon Cupra 4x4 Tdi a nebo pak benzinova Octavia RS 1,8T. No hledal sem asi pul roku nez sem nasel to prave auti a vyber padl na Octuli a tady je : Znacka : Skoda Model : Octavia RS 08/2002 Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... zatim zadne performance upravy ( bude neco malo ) Vybava : Chybi mi parkovaci senzor (nechci) a tempomat (bude) jinak PLNA Spotreba : Dlouhodobou mam 8,2l/100km a nejak extra to nesetrim, ze bych jezdil na spotrebu. Kdyz chci jet na spotrebu tzn. dalnice 100km/h a okresky dle predpisu dostanu se pod 6,5l/100km. Nejlepsi spotreba tusim ze 5,3l/100km a to cesta JBC-Praha (cca 100km). Jinak ale dle me dlouhodobe je videt, ze takhle se jezdit neda a ten motor se proste musi trosku honit Jinak ale jezdim slusne dle predpisu Dalsi upravy : Komplet predelana hudba Alpine+Rainbow+Audison+Dietz Plany : Sportovni filtr sani do origo airboxu od Green, Blow-off-valve, Chip Sportmotor Opravy : - Hned po koupi sem nechal vymenit celou zamkovou sadu, protoze sem mel jen jeden klic k autu a to se mi nelibilo. Coz teda asi neni moc oprava - Vaha vzduchu - Na predni naprave vymena ramen a tusim ze napravnice Nazdar, mas nadhernu octaviu RS, a ta farba je tiez kraaasna, mohol by si mi povedat kod tej cervenej farby prosim ta ? dik RE: Cervena Corrida, akorat prvni ORS meli svetlejsi Rally... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Tak ja zacnu tou svou : Chtel sem si koupit motorku, strasne dlouho sem o ni premejslel a kdyz uz byli $$$ a zacal sem se rozhlizet do ceho pujdu (CBR600F Sport nebo R6) tak sem se o tom doma zminil a tam mi bylo receno, ze jakmile se ji koupim nemam uz k rodicum chodit, nechtej me videt a nechtej me jit na pohreb. No a protoze sem kloucek poslusnej a rozumnej zacal sem teda premejslet o aute kdyz moto ne. Vyber padl bud na Seat Leon Cupra 4x4 Tdi a nebo pak benzinova Octavia RS 1,8T. No hledal sem asi pul roku nez sem nasel to prave auti a vyber padl na Octuli a tady je : Znacka : Skoda Model : Octavia RS 08/2002 Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... zatim zadne performance upravy ( bude neco malo ) Vybava : Chybi mi parkovaci senzor (nechci) a tempomat (bude) jinak PLNA Spotreba : Dlouhodobou mam 8,2l/100km a nejak extra to nesetrim, ze bych jezdil na spotrebu. Kdyz chci jet na spotrebu tzn. dalnice 100km/h a okresky dle predpisu dostanu se pod 6,5l/100km. Nejlepsi spotreba tusim ze 5,3l/100km a to cesta JBC-Praha (cca 100km). Jinak ale dle me dlouhodobe je videt, ze takhle se jezdit neda a ten motor se proste musi trosku honit Jinak ale jezdim slusne dle predpisu Dalsi upravy : Komplet predelana hudba Alpine+Rainbow+Audison+Dietz Plany : Sportovni filtr sani do origo airboxu od Green, Blow-off-valve, Chip Sportmotor Opravy : - Hned po koupi sem nechal vymenit celou zamkovou sadu, protoze sem mel jen jeden klic k autu a to se mi nelibilo. Coz teda asi neni moc oprava - Vaha vzduchu - Na predni naprave vymena ramen a tusim ze napravnice Nazdar, mas nadhernu octaviu RS, a ta farba je tiez kraaasna, mohol by si mi povedat kod tej cervenej farby prosim ta ? dik RE: Cervena Corrida, akorat prvni ORS meli svetlejsi Rally.. diiik moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0mez Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Prosim o radu, ktoru spojkovu sadu zakupit na moju RS - pred tyzdnom chcipla, tak by som Vas chcel poprosit ktora sada bude najidealnejsia... vyberam v autokelly, z financnych dovodv, mam tam zabezpecenu celkom slusnu zlavu... Vyberam z nasledujucich : SP 826050 spojková sada VALEO Premium SP 826488 spojková sada VALEO BB HK07336 3 dílná spojková sada AP BB HK07854 zrušeno spojková sada AP LK 623304700 3 dílná spojková sada LUK SA 3000829501 3 dílná spojková sada SACHS SA 3000951707 3 dílná spojková sada SACHS diky za akukolvek pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 nebudu zakladat nove tema,myslim ,ze jhe to zbytecne tak jsem si rikal,ze mi tady nejspis poradite nejlip.... Chci se zeptat kolik by me staly RS komplet tlumice na predni napravu,, a jestli je mozne namontovat je na O155kw.....?nejsem si jisty... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Potreboval jsem větší auto, hlavně teda kufr, tak po Corse GSi (89') a Saxu VTS (00') padla volba na Octavii RS (01')Znacka : Skoda Model : Octavia RS 10/2001 Vykon : 1,8T RS 132kW 235Nm ... nejspíš po čipu, ověřím na brzdě Vybava : xenony, palubní počítač, kůže, el. okna, synchronně ovládáné el.zrcátka, vyhřívané zrcátka, kůže, Alu 17", orig.rádio + CD měnič, výškově nastavitelní sedačky, loketní opěrky, centrál + alarm, dálkové ovládání, ostřikovače světlometů, zadní stěrač, mlhové světlomety, ESP, ASR, ABS, EDS, MBA, 4x airbag Spotreba : Jezdím krátké trasy a spotřeba zatím kolem 9l, na delší trase slušnou jízdou není problém jet i pod 6l, jinak slušná jízda a sem tam nějaké to zpestření znamená na delších trasách cca 7,5l Opravy : 85tis km - výměna čidla teploty vody (180Kč), oprava vyhřívaní levého zrcátka (0Kč), výměna žárovky levé přední parkovačky a osvětlení SPZ (10Kč) Upravy : - vložka vzduchového filtru KINGDRAGON - nejspíš je po chiptuningu, oveřím na brzdě - blow-off ventil - MDF podložky pod repro, vytlumení dvěří Tecsoundem - repro HELIX Blue 62 vpředu a HELIX Blue 5 vzadu - nerez. odkládací opěrka nohy Plánováno: - tempomat - vyhřívané sedačky Čus, nejsi náhodou z Knovíze nebo z okolí? podlé té fotky Smíšené zboží..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jak zkurvit zlute RSo To je hnus, velebnosti Kdo to mohl udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) [ attachment=53693:RS_3.JPG] Moje je na prodej kdyby jste meli někdo zájem. Jsem první majitel, model 2002, najeto 28 tkm, plná výbava a original stav. Editováno: 3. leden 2008, autor: Miki RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak to hod do bazaru a viacej info+foto interieru, to ma vazne len 28tkm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Moc hezka RSka ... jedine co se mi teda nelibi je ten cervenej pruh pod zadni SPZkou, jinak mazlicek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak to hod do bazaru a viacej info+foto interieru, to ma vazne len 28tkm? Do bazaru ??? Dyť by mi ho tam ušmudlali Ano má najeto opravdu jen 28 tisíc a na autě to je znát! Po sněhu to auto ještě nejelo a kromě oleje a brzdové kapaliny je v autě ještě všechno tovární vč. náplně v ostřikovačích Jo a vlastně jsem ještě asi 2x dofoukával vzduch do pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Moc hezka RSka ... jedine co se mi teda nelibi je ten cervenej pruh pod zadni SPZkou, jinak mazlicek ! Souhlasim s tebou ve vsem ... jinak Miki odkad si ? vidim karvinskou znacku .... Editováno: 4. leden 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Myslel som "bazar" co je tu na fore Cena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ten zadní reflexní panel jsem dostal od Škody jako dárek když jsem si vůz přebíral v Boleslavi. Hned jsem ho tam šoupnul a myslím že to ten zadek tak trochu osvěžilo a s tou stříbrnou to docela ladí. Jinak cenu ani nevím ale ani to nějak nehrotím ten prodej, já jen kdyby měl někdo vyloženě zájem o tento výstavní kus. Cena by samozřejmě musela odpovídat stavu. Jsem kousek od Českého Těšína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Ten zadní reflexní panel jsem dostal od Škody jako dárek když jsem si vůz přebíral v Boleslavi. Hned jsem ho tam šoupnul a myslím že to ten zadek tak trochu osvěžilo a s tou stříbrnou to docela ladí.Jinak cenu ani nevím ale ani to nějak nehrotím ten prodej, já jen kdyby měl někdo vyloženě zájem o tento výstavní kus. Cena by samozřejmě musela odpovídat stavu. Jsem kousek od Českého Těšína. No s tim reflexnim cimsi mam jinej nazor, ale to nevadi, co Cech to muzikant ... sakra ... vlastne co osůůbka to nazor !! Jinak s tou cenou ... urcite mas aspon nejakou predstavu ne ? Kamos shani RSku a chtel moji, tak sem mu rekl, ze neee a ze se mu poptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Fakt paradnicka.. Ten cervenej pruh..No je to kazdyho vec..Tatik ho kdysi mival na svy 1,8T.. Pak se to sundalo.. Co ze auti prodavas?A ze vubec tak malo jezdis?Predpokladam,ze to neni auto na denni jezdeni..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Aspon nejaku predstau o cene musis mat.Ako si dosiahol ze mas tak malo najazdene?Ved to nie je ani 6 000 km rocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) No s tím nájezdem je to celkem jednoduché, doma mám ještě druhý vůz ale i tím jezdím poměrně málo protože používám služební auto i pro soukromé jízdy. Navíc mám ještě motorku a tou najezdím za sezonu 2x tolik co s RS. Jinak RS má najeto tolik km hlavně proto že s ním jezdím v létě 2 až 3x za rok za rodinou do čech (tam a z5 to je 750 km). Tam jedu RSem hlavně proto že se rád svezu a služební V6 zas docela papá takže radši volím RS. No takže kdybych neměl rodinu v čechách tak by měla ta octávka najeto tak cca 17000 km což jsem najel přes léto jen tak za zábavou. Jinak jak jsem psal, přes zimu stojí přikrytá v garáži a když prší tak taky nejedu protože mi je líto jí zašpinit. No co se týče ceny, já za ni dal 790000 kč a teť nevím no - každopádně za 300000 bych ji nikomu nedal. Editováno: 6. leden 2008, autor: Miki RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No s tím nájezdem je to celkem jednoduché, doma mám ještě druhý vůz ale i tím jezdím poměrně málo protože používám služební auto i pro soukromé jízdy. Navíc mám ještě motorku a tou najezdím za sezonu 2x tolik co s RS. Jinak RS má najeto tolik km hlavně proto že s ním jezdím v létě 2 až 3x za rok za rodinou do čech (tam a z5 to je 750 km). Tam jedu RSem hlavně proto že se rád svezu a služební V6 zas docela papá takže radši volím RS. No takže kdybych neměl rodinu v čechách tak by měla ta octávka najeto tak cca 17000 km což jsem najel přes léto jen tak za zábavou.Jinak jak jsem psal, přes zimu stojí přikrytá v garáži a když prší tak taky nejedu protože mi je líto jí zašpinit. No co se týče ceny, já za ni dal 790000 kč a teť nevím no - každopádně za 300000 bych ji nikomu nedal. Jeeee sem rad, ze nejsem jedinej magor, co jezdi s autem prevazne jen kdyz je hezky a pres zimu ma auto v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Jeeee sem rad, ze nejsem jedinej magor, co jezdi s autem prevazne jen kdyz je hezky a pres zimu ma auto v garazi Tak to má taky být,neboj nejsi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jeeee sem rad, ze nejsem jedinej magor, co jezdi s autem prevazne jen kdyz je hezky a pres zimu ma auto v garazi Taky bych to tak nejradsi resil,ale bohuzel to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jedna vymazlena z Noveho Zelandu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Editováno: 1. Únor 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.