peterkocur Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) zdravim, neviete niekto o nejakej schopnej rs na predaj? celkom sa mi pozdava tato, co vy na to?http://www.autobazar.eu/cz/card.php?id=566653 co viem tak tento inzerat je uz dost stary a vydel som ho uz i niekde inde s navigaciou dokonca,ale keby este bola na predaj tak super ale to co tu dal Michal F tak je to bombica Editováno: 10. Duben 2009, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ta zltucka je fakt bomba. Ked som si kupoval RS-ko tak som o nej vazne uvazoval. Nakoniec vyhrala ta, co som nasiel priamo v mojom rodnom meste a nemusel riesit prepis v cechach a tak... Ale sem tam sa na nu pozrem na nete a niekedy aj lutujem..... Zlta je jednoducho Bomba... pre mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahoj , zhanam OCTU RS1 a mam otazku . Aky je rozdiel napr medzi rv2001 a 2004 ? Myslim ci je ina vybava , alebo motor atd. Ak sa to da porovnat, je rozdiel v combi a kratkej ? Myslim skor jazdne vlastnosti , prip. akceleraciu. Dik za akekolvek info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ahojte, ja sa chcem len spytat, ze ci pri octavii I sa robili len benzinove RS, alebo sa vyrabali aj dieselove RS. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Pouze benzín a to s motorizací 1.8T 132kw/180koní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 rok 01 a 04 se lisi pouze v zakladni vybave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 rok 01 a 04 se lisi pouze v zakladni vybave A je normalne , ze ak ma Oct I RS rv 2003,,polokozene" sedadla a nema ohrev sedadiel ? Taktiiez kazda RS ma ,, carbonovy" ramcek okolo radia a ovladania klimatizacie? Vsimol som si ze niektore to nemaju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Pouze benzín a to s motorizací 1.8T 132kw/180koní Diky, myslel som si, ze boli len benzinove, lebo do teraz som nikde nevidel dieslovu RS, okrem Octavie II. A preto som sa pytal, lebo som uz par krat pocul, ze boli aj dieslove a dokonca niekto raz povedal, ze boli este vykonejsie ako benzinove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A je normalne , ze ak ma Oct I RS rv 2003,,polokozene" sedadla a nema ohrev sedadiel ?Taktiiez kazda RS ma ,, carbonovy" ramcek okolo radia a ovladania klimatizacie? Vsimol som si ze niektore to nemaju.... podle mě je to normální, zdaleka ne všechny RS s polokoženými sedačkami měly vyhřívání sedaček... ten "karbonový" rámeček jsem u několika RS viděl, u několika jsem viděl jen stříbrný. Nevím kdy se dával jaký, já osobně mám ten "karbonový" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Mohl by se prosím někdo podívat, kolik by měly stát nový 17" kola Spider u prodejců Škoda? A samozřejmě to sem dát (nebo mi poslat SZ)... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak si odpovím sám: cca 4.300,- Kč za kus, bílý jsou o něco málo dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Chlapi..do kdy se dělala O I RS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Chlapi..do kdy se dělala O I RS??? Do 2004. Teda asi sa to najskor lamalo niekedy 8/2004. Ked nastupila Tour prestala sa RS vyrabat. Vyraba sa uz iba verzia GT 193 HP urcena na export - grecky trh. Je to v podstate RS bez nejakych veci vo vybaveni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Do 2004. Teda asi sa to najskor lamalo niekedy 8/2004. Ked nastupila Tour prestala sa RS vyrabat. Vyraba sa uz iba verzia GT 193 HP urcena na export - grecky trh. Je to v podstate RS bez nejakych veci vo vybaveni.... Já jen, že jsem koupil RS výfuk, a prodejce píše r.v. 2006?? Editováno: 22. Červen 2009, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 To je po celom obvode odhnity, ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Panove,aka je zivotnost tohoto motoru,rozmyslam nad kupov rs-ka a ta ktora sa mi ponuka ma bohuzial 230 000km uz za sebou majitel sa o nu velmi nestaral iba jazdil,takze najcastejsie zavady u tohoto motora su??vlastne na co sa asi najviac zamerat pri kupe dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 To je po celom obvode odhnity, ci co? To né, spíš to prodejce myl!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahoj vsem. Ma OIRS kterou mam teprve kratce mi pri mijeni(rozjezd) 1500 ot. decentne ale znatelne "vynecha" jakoby byl studeny motor a nasleduje skubnuti(cele je to pomerne kratky proces) - zacne foukat turbo a jiz je vse ok. Chci se prave se zeptat zda mate nekdo podobny problem. ? diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahoj vsem. Ma OIRS kterou mam teprve kratce mi pri mijeni(rozjezd) 1500 ot. decentne ale znatelne "vynecha" jakoby byl studeny motor a nasleduje skubnuti(cele je to pomerne kratky proces) - zacne foukat turbo a jiz je vse ok. Chci se prave se zeptat zda mate nekdo podobny problem. ? diky vsem No,pokial sa rozjizdis na rychlost tak je to asi normal to roby ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrs Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 No,pokial sa rozjizdis na rychlost tak je to asi normal to roby ASR. kdepak, deje se to pri beznem rozjezdu.. btw. nekdo s OIRS z Prahy nebo MB takhle na tlachani ohledne vozitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 kdepak, deje se to pri beznem rozjezdu.. btw. nekdo s OIRS z Prahy nebo MB takhle na tlachani ohledne vozitka? Vycistil by som klapku a prekontroloval vsetky tlakove a podtlakove hadicky. Skontroluj vsetky hadicky vzduchu na motore. To co pises je bud klapka /spinava/ alebo netesnost systemu plnenia motora. Derave zvyknu byt najma hadicky pod sacim potrubim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 ondrs: Napiš mi na ICQ 232529668 nebo skoč rovnou na www.rs-klub.cz ..... pak se tam regneš, staneš členem a najdeš dost RSáků ve svým okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Jo,Jo go www.rs-klub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RumurakPV Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 kdyby někdo chtěl, věděl bych o RS po prvním majiteli ze švédska, rok 02 najeto 170tiskm v super stavu, stříbrná za dobré penize, více info emailem ať to tady nezasírám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 kluci..potřebuju poradit...jaký kód barvy má stříbrná RSka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.