Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

Chcem sa spýtať, či niekto riešil podobnú vec s novým autom K2, 142kw 4x4. Po cca 8-9tis km som začal pociťovať vibrácie volantu pri rýchlosti cca 120. K tomu však cítiť brnenie vo volante a celkovo v aute sa prenášajú vibrácie, že to cítiť na volante aj pri voľnobehu počas státia - pripomína to staré nafťáky kde sa to prenášala až do volantu. Počas jazdy to cítiť tiež, hlavne keď auto ťahá od spodných otáčok brnenie volant, tiež aj v sedadlách a celkovo v aute to cítiť ako niečo vibruje. Riešim to už cez AS, kolesá vyvážili, bolo to dosť rozhodené avšak vibrácie vo volante pri vyšších rýchlostiach aj v aute zostali. Ideme vymeniť v AS komplet kolesá avšak aj keď by to bolo tak by to neriešilo vibrácie počas státia a od spodných otáčok. Riešil už niekto niečo podobné? Auto má momentálne 12tis km a cca som ho kupoval pred mesiacom čiže väčšina km sú diaľničné. Dik

Vloženo

Já mám podobný problém, ale mám  2.0 TDI 110 kW. Úplně ten samý problém, kolem 110 km/h a výše- stejné vibrace, jak popisuješ. V týdnu jedu na vyvážení pneu. Vyvážení musí být prý provedeno na hunteru (vyvážení s přítlakem). Tak uvidím... A také budu rád za případné podněty na řešení :)

Vloženo
před 15 minutami, Roman.dj1 napsal:

Já mám podobný problém, ale mám  2.0 TDI 110 kW. Úplně ten samý problém, kolem 110 km/h a výše- stejné vibrace, jak popisuješ. V týdnu jedu na vyvážení pneu. Vyvážení musí být prý provedeno na hunteru (vyvážení s přítlakem). Tak uvidím... A také budu rád za případné podněty na řešení :)

Dobrý deň, rovnaká motorizacia, rovnaký problém, auto keď sa nahereje a ide do kopca hlavne s tempomatom tak vibruje volant od 120 do 140 km, bol som na vyvazovacke s pritlacnym valcom, nepomohlo, zajtra druhá reklamácia v AS 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...